Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kluseczka06

ARSENAL P chlopakii pomocy !!p

Polecane posty

Gość Kluseczka06

chlopak w ktorym sie kocham kocha ten klub.. a ja nic o nim nie wiem.. pomozcie mi napiszcie jak najwiecej o nim.. o pilkarzach itp:P

Trenerem jest Arsene Wenger (wymowa Arsę Węger), który jest Francuzem i ma bardzo dobrą rękę do pracy z młodzieżą. Potrafi dobrze poprowadzić młodego utalentowanego piłkarza i zrobić z niego prawdziwą gwiazdę. Od lat nie kupują wielkich gwiazd, tylko młodych i zdolnych, których szlifują na prawdziwie wielkich graczy. Ich najlepszym piłkarzem jest w mojej opinii Fabregas, który jest środkowym pomocnikiem. Ważnymi zawodnikami są również napastnik Adebayor, skrzydłowy/napastnik Van Persie czy obrońca Gallas. W składzie jest dwóch polskich bramkarzy - Łukasz Fabiański, który jest rezerwowym z aspiracjami do gry w pierwszym zespole i młody Wojciech Szczęsny, którzy na razie gra w drużynach młodzieżowych Arsenalu, ale powoli jest przymierzany do pierwszej kadry. W 2006 roku zagrali w finale Ligi Mistrzów, ale przegrali w finale z Barceloną. Więcej informacji, już takich czysto "informacyjnych" znajdziesz na wiki czy stronach poświęconych Arsenalowi. Aaa, i jest to klub z Anglii, z Londynu. Może coś Ci z tego pomoże w rozmowach z nim na temat Arsenalu :-)

Gość Kluseczka06
dzieeeeeeekuje;)) napewno pomoze he he :pp