Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sensoria

Nie jem słodyczy przez 100 dni! Kto ze mną?

Polecane posty

Ja już nie jem chyba z pół roku.Jakoś mi nie smakują. Przestały jak się przejadłam.

Gość kokardkaa00
Ja nie jestem na diecie, po prostu chcę przestać słodycze, bo po 3 dniach słodyczowego obżarstwa przybyło mi 2 kg.

Gość Brazowa
No i pierwszy dzień za mną! :) a drożdżówki tak kusiły, ale udało się :D a jak u Was dziewczyny? mala24lb, zazdroszczę ci, że nie smakują ci słodycze! też bym tak chciała, mi to baaardzo smakują :D

Gość kokardkaa00
U mnie dzisiaj dzień 4. Mam nadzieję, że wytrzymam :D

Gość Brazowa
Ach, ciezko jest... :P mam w domu tyle slodyczy akurat (nie ja kupowalam) ze z trudem sie powstrzymuje... jak na razie objadam sie po prostu kanapkami, zeby to jakos zrekompensowac... nie wiem, czy to dobre wyjscie ;)

Gość Susannah009
Odnawiam temat.. Od jutra nie jem słodyczy, mój pierwszy cel to 10 dni... Ktoś się przyłącza?

Gość Susannah009
Myślałam, że będzie to łatwiejsze ;( Dzisiaj się złamałam ;( Ale zaczynam od nowa.. od jutra ;)

Gość stefania jak bania
wiecie co ja sobie nie radze ze słodyczami mam do nich ogromną słabość :( a najgorzej jak sie stresuje to wtedy ptasie mleczko kg-mami pącxzki kremówki ja też sie odchudzam całe życie :( stres i nerwy masa rzeczy na głowie i jak tu nie zwariować :(

Gość Ja tez!
Próbowałam ale sie nie udalo :( patrzac na te PYSZNOSCI !:)

Gość MadziM
Hej wszystkim... Ja nie jem słodyczy od marca (nie wiem którego:P) i w ogóle mnie nie ciągnie, a nawet odpycha:D... Dodam jeszcze, że dla mnie słodyczami nie są napoje gazowane (których i tak nie piję:P) i wszelkie serki i jogurty (jak czytałam o nich w poprzednich postach xD)... i 6 kg w dół:D

Gość ja w ogóle zrezygnowałam
ze słodyczy , cukier jest bardzo niezdrowy już lepiej słodycze zastąpić owocami poszukaj sobie "pierdole nie słodzę"

Gość Auszka
zaczynam od dzisiaj :)

tez bym chciala nie jesc tych cholernych słodyczy jutro kupuje chrom moze mi pomoze w tym