Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zamartwiający

Ktoś miał taką historię? Że przespał się z dziewczyną, która wygląda dojrzalej,

Polecane posty

Gość Zamartwiający

na rówieśniczkę, a później okazuje się że jest sporo młodsza? Ależ mam moralniaka.. :-(

Gość doooorosła
to masz dylemat, bo za to grozi wiezienie. . -wiesz?

Gość KOKOKOKOKOO
a h-u-j po czesku czesc, nic nie szkodzi, a loda zrobila Ci chociaz ? wazne ze zrobiles tak jak Ci BOg kazal i podsuwal Ci okazje, on jest z Toba, musisz ta ewangelie glosic na caly swiat, ruchac w dzien i noc, przeciez na 20 lat to trzeba ruchac raz w tygodniu, w wieku 14-15 juz powinien miec 2 stosunku w miesiacu, ogladaj TVN to tam Ci powiedza pani psycholog ze jestes obpozniony w rozwoju, dziewczyna 16 lat i daje dupy w tygodniu raz a ty co, co tak cienko ? a -h-u-j wam i narazie !!!

Gość Zamartwiający
Nie przyznała się, ma 15 lat. Z prawnego punktu widzenia chyba jest wszystko okej (chyba że współżycie jest prawnie dozwolone od 16, a nie 15), ale i tak się strasznie źle czuję. Ja 21, byłem przekonany że jest już pełnoletnia, przez wygląd czy nawet zachowanie mi nawet do głowy nie przyszło że może mieć dopiero 15 lat...

Gość A ja powiem tak...
Art. 200. § 1. Kto doprowadza małoletniego poniżej lat 15 do obcowania płciowego lub do poddania się innej czynności seksualnej albo do wykonania takiej czynności, podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10. Więzienie od "poniżej 15". Nie wiesz - nie pisz.

Gość Zamartwiający
Powiedziała mi znajoma. Myślałem że mnie z nóg zwali.

Gość KOKOKOKOKOO
dobrze ze dlugo sie znalizcie i wykazales sie kultura, dzisiaj wiele dzieciakow z patologicznych rodzin idzie na dyske i tam znajduje dziewczyne i ja gwalci jak ta jest najebana, dobrze, ze jestes z rodziny porzadnej i masz w sobie kulture, nie ulegles medialnej sciemie koncernow unimil itd gratuluje twojej inteligencji i nabytego intelektu i rodzicow !!!!

Gość Zamartwiający
Tak, ona naprawdę wygląda na starszą. Może też przez to, że make-upu trochę więcej nosi, ale myślałem że taki po prostu jej styl na imprezy.

Gość Zapytanie poselskie
kokoko, chodzi Ci o coś?

Gość KOKOKOKOKOO
TO WINA WSZYSTKO PIS I KACZYNSKIEGO ZA JEGO 2 LATA RZADOW, GDZIE NIE BUDOWANA AUTOSTRAD, GDZIE WOGOLE WOJNA BYLA Z NIEMCAMI I ROSJA ZE BUDUJA COS TAM POD BALTYKIEM ZAMIAST PRZYKLASKIWAC TEMU, ZA TO ZE NIE BYLO STANOWISK DLA PO I PIS TAM WCHODZIL, ZA TO ZE PIS NIE ZDJAL USTAWY ANTYKOMINOWEJ, POZWALAJACEJ ZARAIBAC NAWET 5 MILIONOW ROCZNIE W SPOLCE SKARBU PANSTWA, ZA TO ZE PIS OPIECYWAL 3 MILION MIESZKAN W 7 LAT, A RZADZIL TYLKO 2 I MILIONA NIE PRZYBYLO, ZA TO ZE PIS I KACZYNSKKI MA CZELNOSC MOWIC ZE PO SKLADALA KLAMLIWE OBIETNICE WYBORCZE, ZE ZNIOSA PODATEK BELKI, LUSTRACJA BEDZIE DOKONCZONA, PODATKI NIZSZE, BUDOWA AUTOSTRAD SZYBSZA NIZ ZA PISU O 3 RAZY ALBO I 10, WOGOLE TUSK JEST SUPER ON WIEL UCZYNIL A KACZYNSKI TO SAMO ZLO, POPIERAM PO BO WIEM, ZE ONI SA UCZIWI I PRAWI, KAZDEGO DNIA WIDZE ZMIANY, BY ZYLO SIE LEPIEJ, CALA PRAWDA TVN24, LECH WALESA AUTORYTET, TUSK JAK ON LADNIE WYGLADA, PRZYSTOJNY, ELOKWETNY, A KCZYNSKI TYLKO MOWI O SPRAWACH KTORE NIE POPRAWIAJA MU SONDAZY, A TUSK MOWI O TYM CO MOZE MU PODNIESC PRESTIZ, POPULARNOSC, TO CZLOWIEK KTORY BEDZIE PREZYDENTEM, KACZYNSKI OKRADL POLSKE, JUZ SAM BALCEROWICZ O TYM MOWI, WIELOKROTNIE MOWI, CO TEN CZLOWIEK POROBIL W POLSCE, ZE CALY TEN CUD GOSPODARCZY ZNISZCZYL W 2 LATA, CALA TA SPRAWIEDLIWOSC JAKA ZOSTALA DOKONANA HISTORYCZNIE PO 89 R ZA WALESY I KWASNIEWSKEIGO ZNISZCZYL, ZE SMIAL PODWAYC TO ZE RZEKOMO LUSTRACJI NIE BYLO, ZE LUDZIE DAWNEGO UKLADU RZADZA Z BOLKIEM, KACZYNSKI TO TWOJA WINA, NAROD TO WIE, BO KAZDEGO DNIA CZYTA GAZETY I OGLADA TELEWIZJE, A DZEINNIKARZE PRZEDSTAWIAJA PRAWDE, PLATFORMA NIE MOZE ZROBIC TERAZ AZ TAK WIELE BO CIAGLE KACZYNSKI IM PRZESZKADZA, CO JAKA ZMIANE CHCA TO KACZYNSKI BLOKUJE I CO SIE DZIEJE SIE DZIEJE NA SLASKU, ALBO W LUBUSKIEM, ALBO NA MAZOWSZU, KACZYNSKI ZNISCZYL KRAJ, POTRZEBA KOLEJNY 17 LAT ODBUDOWY I CUDU BALCEROWICZA....

Gość Nieprzystępna 5
Tak, teraz trzeba na takie rzeczy uważać, bo nastolatki są "zrobione" na dużo, dużo starsze. W sumie to już od kilku lat tak jest.

Gość no nareszcie zatrybiło
No tak, racja. A tak w ogóle to ja też kobita. Teraz laski się dosyć rychło malują, ubierają się jak kurewki. Taka jest moda.

Gość taki jeden1000
Ja rok temu kochałem się z dziewczyną która wyglądała na 2 klase liceum.Wszystko było ok i spotykałiśmy się i powtarzaliśmy często nasze igraszki dopóki nie dowiedziałem się,że jest dużo młodsza.Ja wtedy 20 lat,a ona 1 klasa gimnazjum.Zonk jak chuj był ale teraz nie żałuje wcale tego.Utrzymuje z nią kontakt i jest dalej z niej fajna dziewczyna.

Gość 3A
Podbiję, bo jestem ciekawa tematu

Gość Zamartwiający
A co w tym ciekawego? Ja może nie tyle szukam jakiejś doświadczonej, ale się dziwnie czuję, tym bardziej że chyba ona przeżyła ze mną swój pierwszy raz

Gość Room Service
Takie rzeczy się podobno dzieją cały czas :P

Gość Zamartwiający
w górę

Gość Zamartwiający
halo