Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KSZTAłT TWARZY PODłUZNA CZY PR

PROSTOKąTNA CZY PODłUZNA

Polecane posty

Gość jakie masz egzaminy
napewno nie prostokątna. podłużna ale z podkreślonymi koścmi policzkowymi . fajna:) a na kolorach to sie nie znam , ale blond napewno mysle nie:D

Gość POMOCNA DŁON.
bardzo ładna jestes:)

Gość pliss forgive me
a jak otowrzyć ten link ..prosze powiedz bo chce zobaczyc..

Gość perkusistka z piekla rodem
To jest kształt sercowaty

Gość LINK SIE NIE OTWIERA ..CHOLERA

Gość Szanuję zachowanie
Ja bym się zgodziła z perkusistką, że to twarz w kształcie serca na fotce nr 2, ale powinnaś zrobić fotke twarzy na wprost, bo w sumie na każdym zdjęciu wyszło inaczej

Gość aleksandra 555
czemu sie nie otwiera?jak to otworzyć?

już mówie co do linka klikasz na niego i tam widac taką skrzynke z zielona sttrzałką i tytyuł tutaj np. las czy jakos tak i kilkas tam i albo ci się sciagnie na pulpit albo automatycznie otworzy co do kształtu to wydaje mi sie ze pociagła poniewaz w gładkich włosach jest mi niezbyt tutaj w miare zdjęcie na wprost : http://www.speedyshare.com/836295166.html P>S Dziekuje za rady :) Wam :) ale piszcie jescze xD bo miło tak kiedy ktos komus poradzi:)

Gość Szanuję zachowanie
Teraz brody nie widać :D ale tym razem bym stawiała na owalną :D Na pewno nie prostokątna

tak moj naturalny włosów nie farbowałam bo każdy mówił nie farbuj:P ale nosi mnie na jakiś ciemniejszy ale może zostawie:) Dziękuje:)

"SZanuje zachowanie" jeśli mozesz podaj mi jescze raz tego linka bo cos mi nie wchodzi:):P

Gość Szanuję zachowanie
Oj, nie farbuj, bo masz piękny kolor i sliczne włosy :D

Jeśli chcesz ciemnieszy, ale boisz sie zbytnio ryzykowac to pofarbuj henną. Są różne kolory, nie jest intensywna, a brąz na pewno przyciemnił by ci włosy. W drogerii normalnie go kupisz. To coś takiego --> http://www.venita.com.pl/pol/zdjecia/265lodzproponuje.jpg Ja nie lubię farbowania, ale ładniej mi w ciemniejszych niz mam naturalnie, to często przyciemniam henną. A ona nie niszczy tak włosów jak farba ;) i szybko schodzi.

dziekuje naprawde:) to zostawie poczekam az będe siwiec i wtedy :P wczoraj byłam na wesele i sie na ludzi napatrzylam i przyszlo mi do głowy kształty twarzy tss. Dziekuje, miłego dnia czyli mam trójkątna ?

kupiłam te henne ale naczytałam ise za i przeciw hennie ze to nie henna ze to własc. farba ziołowa i mała domieszka henny wiec poczekałam i szukam prawdziwej henny moze kupie w internecie, albo sie rozmysle:) ;P

Fajne masz te policzki :D ja też mam taką twarz, ale bez podkreślonych kości policzkowych i wszyscy mówią, że mam podłużną... niestety :(

Gość ALE MASZ WIELKI NOCHAL

a moze zafarbuj kremem nie farbą i nie henną? spłukuje sie po tygodniach, mniej niszczy włosy. :)