Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juuuuuuuudytka

jak w noweli

Polecane posty

Gość juuuuuuuudytka

Moja historia jest taka że poznałam półtorej miesiąca chłopaka bardzo się zaprzyjaźniliśmy traktowałam go jak brata. Któregoś dnia po jednej z imprez wylądowaliśmy w łóżku i od tego czasu on chciał już głębszego związku . Ochłodziłam ten nasz związek natychmiast. Nie widuję się z nim już tak często. Niestety jak go nie widzę to brakuje mi jego towarzystwa i spotkań bo super mi sie z nim spędzało czas. A jak sie z nim spotkam i on próbuje sie do mnie zbliżyć to mnie odpycha po prostu ma to coś w sobie ale odpycha mnie w nim też coś hmmmmmm chyba to że różnimy sie od siebie on typowy muzyk nie dbający o siebie a ja osoba na troszkę wyższym szczeblu kariery. Co zrobić odrzucić ta miłość czy ciągnąc i czekać na to co przyniesie los.

Gość wrrrrrrrrrrrr
Przede wszysztkim jedno - nauczyć się używać znaków interpukcyjnych :o

Gość do mee
a co to znaczy: na wyzszym szczeblu kariery?

Taa, na wyzyszm szczeblu kariery, tzn chyba na takim gdzie mówi sie "półtorej miesiąca". :/

Miłość?!?!?!?!?!?! Dziewczyno jesteś tak zadufana w sobie, że oceniasz ludzi po tym, co robią, przy tym siebie stawiając ponad to.... Zastanów się wpierw nad sobą, a pózniej myśl o jakiejkolwiek miłości.....

Gość taa nastepna - WPIERW ........
MATKO BOSKA :o