Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaMani

pościel- wzory.

Polecane posty

To temat z grupy \"glupie tematy\"... nie mam co robić, mala śpi a ja ogladam posciele dla Kornelka na allegro i nie wiem ktorą wybrac bo dostaje już kociokwiku. podobają mi się takie dwie http://www.allegro.pl/item371555998__10_cz_posciel_100x135_mamo_tato_2_gratisy_.html krateczka ecru http://www.allegro.pl/item379090261_my_sweet_baby_posciel_12_czesciowa_mega_zestaw.html wzór 146 ktora ładniejsza... a jeśli zadna to co wam sie podoba? ja wiem ze o gustach sie nie dyskutuje ale moze znajde cos dla siebie bo tak siedze patrze na te wszystkie misie slonie i bociany i mi niedobrze... :D:D:D

Te paseczki są śliczne :D Mi się podobają jeszcze te niebieskie ślimaki z pierwszego linku i jeszcze żyrafki ecru :) U mnie się śmieją ze mnie, bo wszystko mam w kaczuszki :D

mnie tez sie paseczki podobają ale czy bedą pasowaly dla chlopca?

hehe nie widzialam takiego w mniejszysz ale moze źle patrzylam :) ja w sumie nie mam nic bo wszystkie "dodatki" po mani sprzedalam wiec mi taki duzy sie przyda... tzn bez spiworka i rożka moglabym sie obejsc ale no coż... bedzie do zestawu :D:D:D

Ja kupuje zestawy 3-częściowe i muszę kupić jeszcze jeden 4-częsciowy. Bo już jeden ochraniacz mam, baldachumu nie planuję, rożek mam, śpiworek mam. Wypełnienia mam 2, także nie potrzebuję takich zestawów. A ten przybornik się przyadje?

okok ja do niego wsadzalam sobie pieluszki i mialam pod reką jak przewijalam... i w sumie do tego mi sluzyl :d a potem kupiłam mani taką wiszaca polke welurkowa i w niej trzymam pieluchy... hihihi... filip maluje łózeczko i jak narazie ma kolor jagodowy :D:D:D a na opakowaniu duluxa napisano "czekoladowy brąz"... miejmy nadzieje ze do jutra sie zrobi brązowe :D:D:D

Gość gggggggggd
z drugiego linku krateczka zielona,dla mnie cudo i pasuje dla chłopca i dziewczynki.Pięknie by maluch w takim łóżeczku wygladał krateczka ecru mdła bardzo czerwone paseczki też ładne nawet:)

No ja przewijak też pewnie będe miala montowany na łóżeczku. Także moze skuszę się na ten organizer na łóżeczko, albo podjadę do ikei i kupiuę taką wiszącą szafeczkę materiałową. MaMani a jaki kolor łózeczka był- ten pierwotny?

okoko sosnowy... ale dulux tak ma ze na mokro wyglada zupelnie inaczej niz po wyschnieciu. jak malowalismy Mani pokoik to w pierwszy dzien prawie sie poryczalam takie kolory okropne byly... a jak wyschly to sie zrobily takie jak na opakowaniu pokazano :) ja mam przewijak po Mani wiec go poloze na lóżeczku i bedzie :) taki zwykly ceratowy.

zielony tez fajny kolorek :D:D wszystkie fajne procz niebieskiego :P:D opatrzyl mi sie strasznie.

No ja mam taki do zamontowania na łóżeczko, ale bez pasów i trochę się martwię :) To dobrze, że kolor będzie ok :D Hehehe, a nawet jak będzie jagodowy, to tez ładny :D.

okoko nie no jak bedzie jagodowy to kupie papier ścierny i puszke farby :P:D:D:D:D mój tez nie ma pasów... w sumie nie wiem na jakiej zasadzie dzialają te pasy... powiem ci ze jak Mania zaczela sie juz wiercic bardzo to przewijak kląde na naszym lózku i tak ją przewijam po kapieli tez ja klade na przewijaku albo sadzam, wycieram ubieram itd... w pasach bym tego nie mogla zrobic :D

No właśnie, w łóżeczku turystycznym będe miała pasy, w normalnym drewnianym nie :). W sumie nie wiem czy jak przymontuję ten przewijak to tak na stałe, czy da sie go ściągać :). Ale zrobiłam off topic :D

okok a jakie ty amsz łózeczko? ja mam przewijak na turystyczne ale nigdy z niego jeszcze nie korzystalam... lezy nieodpakowany w rorbie po łozeczku.

http://www.allegro.pl/item372342728_lozeczka_kojce_baby_ono_bomba_cenowa_.html takie? ja mam baby dreamsa ale Maniula w nim spi :D:D zastanawialam sie co dla malego bo pisalam wczoraj o tej mojej kolysce... i wkoncu doszlismy do wniosku ze na strychu jest moje lóżeczko i f rano go umyl a teraz pomaluje i na poczatek bedzie a poźniej kupie jakies takie turystyczne.

Tak właśnie takie, zamówiłam kolor zielono beżowy. Nie widziałam jeszcze na żywo, bo odbierali je moi rodzice w innym mieście, ale mama mówiła, że ładne. Wogóle dużo dobrego o tej firmie czytałam. No i nie miało tych paskudnych rysunków po bokach :D Muszę tylko materac do niego dokupić. A drewniane masz jakie? Ja jestem teraz na etapie kupowania i nie mam zielonego pojęcia jakie.

ładniutkie :D:D ja tam sie ciesze ze mala spi w turystycznym. w drewnianym cala była poobijana mimo ochraniacza ... ona sie baaardzo wierci w nocy a to turystyczne jest dla niej idealne. dokupilam jej do niego dodatkowy materac zeby bylo wygodnie i sobie tak śpi :) myśle ze jak maly zacznie sie wiercis na boki to też mu sprawimy takie turystyczne :)

Gość ggggggggdd
tak czytam waszą rozmowę i z pdziwu wyjść nie mogę:) Wy naprawdę kupujecie tyle dla jedneo dziecka????po 2-3 łóżeczka,przewijaki.Nie szkoda wam kasy?Po co 2 łóżeczka w ogóle? ja nie piszę tego ze złością:) Mam dziecko i nawet nie połowę tych rzeczy o których piszecie a i tak za dużo:o

U mnie potrzebne jest łóżeczko turystyczne (ma przewijak) tylko dlatego, że będziemy jeździć z synkiem. Najpierw ja po porodzie będe mieszkać miesiąc w innym mieście, potem nawet jak będziemy jechać do rodziny męża czy mojej, która niestety jest w różnych miejscach Polski to potrzebne jest to łóżeczko. Ponieważ ani ja ani mąż nie wyobrażamy sobie spania z dzieckiem i tego, żeby maleństwo nie miało swojego kącika. Poza tym turystyczne potem i tak staje się kojcem. :). Ja z przymusu. Jakbym nie musiała to bym nie kupowała :)

gggg ja mam 2 dzieci tzn 2 sie pojawi nieglugo i potrzebuje koniecznie 2 lóżeczek :D:D:D mam kolyske po malej ale mi plesnieje materac od niej i szkoda mi wydawac pieniedzy na materac zeby slpesnial i byl do wyrzucenia dlatego znalezlismy lożeczklo... u mnie niestety drewniane sie nie sprawdza i gdybym miala kupowac to bym kupila odrazu turystyczne bo- patrz post wyzej :D:D:D ale na poczatek moze byc drewniane a poxniej sie zobaczy... moze mala juz bedzie spala w normlanym lożku i zamiast kupowac lożeczko to maly odziedziczy je po Mani... a lozeczek to ja mam chyba z 5... w sumie ale co z tego jak ta kolyska jest do d... :( w jednym śpi Mania jedno jest u mojej mamy i tam musi byc jedno u tesciów i tez tam musi być. no i jedno sie maluje dla malego... :D:D:D ale pewnie jakbym wszystkie razem postawila to by wygladalo jak sklep z akcesoriami dla dzieci :D:D

Gość ggggggggdd
nie mój interes:)

Hehehe :). No tak, ale wyjaśniłyśmy ci :D Ja myślę, że żadna rozsądnie myśląca kobieta, nie kupowała by tego niepotrzebnie :). MaMani, to ty rzeczywiście masz sklepik.

Gość ggggggggdd
ja bym np nie kupiła takiego kompletu poscieli z tymi wszystkimi elementami bo po co?pościel+ochraniacz i git.Po co zaaz 250zł wywalać.Za to mogę mieć 3 pościele na zmiane dla dzidzi. ale ładne są to trzeba przyznać i aż kusi żeby to kupić.:)

okoko mam slepik niezly :D a teraz jesczze mama sie przeprowadza i juz zapowiedziala ze potrzebuje jeszcze jedno lozeczko dla Kornelka :D:D:D Bo zrobila w nowym domu dzieciom pokoik :D ale stwierdzila ze sama mu kupi i nawet mi nie chce nic powiedziec co tam powymyslala w kazdym razie fajnie beda szkraby mialy jak przyjadą do babci to beda mialy wlasny kącik :D:D:D