Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaMani

pościel- wzory.

Polecane posty

Ty już wiesz, co cię czeka, a ja nie mam zielonego pojęcia i dodatkowo się stresuję :D A zostało już niewiele ponad miesiąc, dramat :D Ale większość mam. Został tylko wózek do zamówienia, łóżeczko i leżaczek :). No i higieniczne sprawy, typu pieluchy, kosmetyki itd. :)

ja tam wolalam za wczasu nakupic wlasnie pieluch i chusteczek :P:D:Dto u mnie podstawa wyprawki. wozka nie kupuje bo mam a lezaczek kupią dziadkowie juz sie zaoferowali :D:D:D ja kupilam kocyk, fotelik do auta, butelke, smoczek, oilatum do kąpania, pieluchy tetrowe i pampersy, chusteczki, kilka ubranek... no i w sumie tyle. Musze teraz dokupic materacyk do lozeczka i posciel... dla siebie tez juz mam caly zestaw szpitalny :D:D

a jeśli chodzi o to co mnie czeka to powiem ci ze nie wiem... za kadym razem jest inaczej i nie mam zielonego pojecia jak bedzie... ale boje sie bardziej niz za 1 razem...

Ja się tak strasznie nie boje, może dlatego, że nie jestem świadoma jak to jest :). Ja wszystko musiałam kupić, więc wózek do niego tez jest fotelik, czeka na zamówienie, łóżeczko też, a leżaczek to już dawno powinien byc zamówiony a zapomniałam sobie :). A całą hignieniczną częśc będe kupować za 3 tygodnie, bo będe miała za dużo czasu i musze jakoś sobie go zająć :D

Wózek taki, ale cena niższa, bo zamawiamy bezpośrednio od producenta. Razem z fotelikiem do samochodu i adapterem do wózka, w kolorystyce jaką wybraliśmy z próbek 1000 zł razem z przesyłką :). Wózek będzie zielony + paseczki zielone http://www.allegro.pl/item376722848__wozek_trinity_gleboko_spacerowy_torba_foli.html A leżaczek taki. http://www.allegro.pl/item378972980_fisher_price_lezaczek_od_niemowlaka_do_przedszkola.html

Ten leżaczek oglądałam na żywo i strasznie mi się spodobał :). No i jest do 18 kg, niby, także posłuży dłużej :). A wózek też widze robiony w kolorystyce jak Implast, ale kółka mi się nie podobają :D Ja wogóle miałam straszne wymagania co do wózka i ten Trinity je spełnił. Widziałam go na żywo jest leciusieńki, ale widzę że ten ma podobną wagę :) Zależało mi też na przednich i tylnich kołach pompowanych. Wogóle wybór tych wózków jest ogromny, szaleć tylko :)

ano... a ja mam taki dupiany :(:( ale co zrobic mam to mam i nie moge kupic nowego bo mi szkoda kasy :D:D:D:D oki ide sie wykąpac i polozyc. Milego wieczoru zycze:)