Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gajaxd

pomocy

Polecane posty

niedlugo mam wazną imprezę. kupilam juz sukienke: ciemno różową z satyny - myslałąm ze najwiekszy problem mam z głowy, jednak nie! nie wiem jaki mam dobrac do niej makijaż i fryzure. Czy macie jakies pomysły ? dodam jeszcze ze mam małe oczy i szukam jakiegos triku ktory optycznie je powiekszy ( tylko nie grubo wytuszowane rzesy )

Gość siagi
moja rada-przydymiony makijaz czyli najpierw oczywiscie podklad dopasowany do cery niezpaomnij posmarowac szyi:))poznije na oko naloz ciemny cien albo jasniutki i u gory i na dole zrob kreske czarna kredka na dole po zewnetrznej stronie oka, pozniej leeko rozetrzyj kredke patyczkiem do uszu lekko wytuszyj rzesy i naloz blyszczyk ale nie ciemny bo jezeli mocno podkreslasz oczy to usta powinny byc delikatnie pomalowane.powodzenia, napisz jak ci wyszlo

Gość do dupy....
kolor a fuj.....bo rzygne jak mozna sie w rozową sukienkę ubrac jak świnia

a jakie msz wlosy?? makijaz podklad w koorze skory nie zapomnj o szyi, oczy przy zewnetrznym kaciku ok naloz jasny cien z drobikami rozjasniajcymi i dalj tonuj go na coraz ciemniejszy, usta jasne moga byc lekko musniete bezbarwnym blyszczykiem, kosci policzkowie mocno podkreslone, rzesy wytuszowane dlugo nie zapomnij o zalotce lub kup kepki szcztucznych rzes

Gość takie
na dolną powiekę od środka nałóż kreskę białą to optycznie powiększa oko, jasny brzoskwiniowy cień w kącikach oczu i dokładnie wytuszuj rzęsy, nie na grubość tylko na długość i podwiń zalotką