Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ja82

szafki w kuchni--otwierane do gory---czy praktyczne?

Polecane posty

podobaja mi sie takie szafki, ktore otwiera sie od dolu do gory, czy sa wg. was praktyczne? czy nie psuja sie? boje sie, ze po paru latach \"zamkniecie\" sie wyrobi i jak bede otwierac szafke to ona bedzie sie od razu zamykac. mam nadzieje, ze rozumiecie o co mi chodzi.

Gość ja mam część takich szafek
już 5 lat i nic się nie popsuło. świetne są!!!

Gość ja mam część takich szafek
a mecz nie dla wszystkich jest najważniejsz!!!:P

wszystkie wiszace chcialabym takie. bede miala maly aneks kuchenny i nie chce zagracac calych scian, bo i tak bedzie malo miejsca. a takie szafki wygladaja zgrabnie. skoro dla niektorych mecz najwazniejszy to dlaczego siedzi na kafeterii i czyta nieinteresujace go tematy?

Gość wiii
Ja wlaśnie kupilam sobie do pokoju meblościankę która ma tylko barek otwierany wlaśnie tak do góry i musze przyznać że mnie to wkurza, ale fajnie wygląda :p

Czasami te zawiasy sie psuja,nie wiem czy to zalezy od firmy,ktora je produkuje.Musialabys sie zorientowac.

Gość gość
W Limesto na ich stronie htpp://limesto.pl wiem, że można takie meble zamówić. Szafki które mamy w szatni do przechowywania ubrań są kupowane właśnie u nich. Meble dobrze wykonane, wygodne w codziennej eksploatacji, jak na razie nic się nie psuje, drzwiczki są na porządnych zawiasach, zamki się nie zacinają.