Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość astrolog

Który znak zodiku jest seksowny u kobiet?

Polecane posty

Gość astrolog

Co myślicie o blixnietach i koziorożcach? czy to prawda że kobiety spod tych znaków długo są młode i przeważnie ładne, ale mają kiepski charakter? Czy zgadzacie się że panie byki to takie koleżanki z sąsiedztwa, miłe i zwyczajne? Panny - spokojne, ale czepiają sie o drobiazgi i zawsze są niezadowolone z partnera? Podajcie które znaki są piękne i seksowne a które nie, ale napiszcie dlaczego. Osoby które gardzą astrologia niech się nie odzywają - szkoda czasu.

Gość dlaczego mieszasz astrologię
z "mądrościami" rodem z Pani Domu?

Gość ten typpppp
wodnik laska - szalona wybuchowa kochanka zajebista na maxaa czasem zamyslona i drazliwa ogolnie bardzo sexowna piekna chudzinka

Gość astrolog
Widze że odezwał się inny astrolog który uważa że spłycam temat. Otóż nie, jeśli chcecie to piszcie też o ascendentach czy księżycach, ale słońce w znaku ma duże znaczenie i pytam o odczucia ludzi. To nie są mądrości rodem z pani domu. Ciekawi mnie które znaki są uważane za szczególnie seksowne w praktce przez pewną grupę ludzi. Wymieniajcie dlaczego dany znak jest atrakcyjny.

Gość Stokrotka__2888
Lwica - uwielbia eksperymenty, uwielbia być kochana, zgadza się na wszystko w porywach namiętności

Gość endriuuuuuuuuu
wodnik, powiem tak "dla innych chłodna dla mnie gorąca"

Gość kamczatkaa
co to znaczy wg Ciebie ze maja kiepskie charaktery koziorozce i bliznieta?

Gość ja jestem spod znaku RYB
co o mnie powiecie?...odpowiem czy się zgadza

Gość Stokrotka__2888
kiepskie charaktery mają bliźnięta (mężczyźni i kobiety), skorpiony też fatalne jeśli chodzi o charakter, natomiast lew i skorpion w łóżku to najlepsze co mogło mnie spotkać, niestety zwykłe życie nie jest z nim proste.

Gość Lwica jestem
i to prawda z tym łózkowym temperamentem, lubię jak w łózku jest gorrrąco i nie mam zahamowań ;)

Najważniejsze żeby uwzględnić chociaż miejsce w znaku zodiaku:P.Bo niektóre ze skorpiona miejsca pasują a niektóre nie:P.A zdecydowanienajciekawsze są z ok połowy skorpiona jak sa urodzone we właściwym roku-np. Anita Błochowiak to znana seksbomba:classic_cool:.Znam inna z tego samego dnia i też ciekawa:classic_cool:.

Gość lllllllllllllllllllllllmkkl
wodniczki mmm poezja z tymi dupami gorace temperamenty na jaie nie trafilem to na wszytsko w lozko szly :D gorace sztuki a w zyciu szalone nostalgiczne czasmai ale tez z pazurkami

Gość moja analizaaaa
Panie Koziorożce tak są długo atrakcyjne, pociągające i mają w sobie to coś, ten arystokratyczny urok, są trochę wyniosłe, pewne siebie, eleganckie, lubią czarną seksowną bieliznę. Są ambitne i pracowite, mają poczucie humoru, ale nie zawsze potrafią je wykorzystać. Inteligentne. Bliźnięta? Z tego co wiem są to raczej łatwe dziewczyny, lubią kolorowe ciuszki, są trochę płytkie, są też wesołe i towarzyskie, ale często męczące swoim gadulstwem, typowe kobiety - plotkary, interesujące się modą i makijażem. Dalej - raki - artystyczne dusze, mają zwykle delikatną urodę i dość oryginalną, albo się podobają albo nie, mało kto uzna je za przeciętne. Wierne i czułe, niestety mają zmienne humory i niektóre wbrew pozorom bywają agresywne :o. Dalej Skorpiony - są pewne siebie, i zarozumiałe, niestety... Interesują się wieloma dziedzinami, mają wiele męskich cech charakteru, z wyglądu też można wyróżnić wiele męskich elementów, męskie rysy twarzy i pewną stanowczość w oczach. Raczej nie bywają romantyczne, ale namiętne - jak najbardziej. Barany - o nich niewiele wiem, ale nie mam zbytniego zaufania, te które znam są fałszywe i nigdy nie wiadomo, czego się po nich spodziewać. Z wyglądu - nic specjalnego, chociaż uważają sie za piękne i to im trochę pomaga, bo takie myślenie sprawia, że i niektórzy ludzie zaczynają im wierzyć. Ryby - uczuciowe, wesołe, kokietki. Typowe kobietki, lubią plotki, damskie robótki, ploteczki. Szybko i mocno się zakochują, ale są raczej stałe i wierne. Lubią dzieci. Z wyglądu raczej niskie z tego co zauważyłam, drobne, ale zwykle z zaznaczonymi kobiecymi kształtami, z wiekiem niewiele sie zmieniają, średnio ładne, ale brzydkie tez nie, za to zawsze zadbane i to jest ich wielki plus. Strzelce - indywidualistki, zawsze są sobą, mają swój styl, towarzyskie, ludzie je lubią, trochę postrzelone, z wiekiem poważnieją. Mają zwykle interesujące hobby i lubią męskie towarzystwo - jak zauważyłam mają wielu przyjaciół facetów. Mają swój urok, specyficzny urok, przyciągają tym, że są sobą, swoim indywidualizmem. Z wyglądu są średnie, ale zwykle szczupłe i zgrabne, raczej wysokie lub średniego wzrostu. Lwy? Lubią błyszczeć, brylować w towarzystwie. Ładne, odważne, z wyrazistym strojem i makijażem, przykuwają uwagę. Bardzo seksowne, chociaż niektórych mężczyzn odpychają. Byki - materialistki, cenią luksus, starają sie ładnie ubierać elegancko i z klasą, co im jednak nie zawsze wychodzi... Raczej nie mają w sobie zbyt wiele uroku i seksapilu... Wydają się raczej niepozorne, nie wyróżniają się zbytnio z tłumu. Raczej wesołe i towarzyskie, lubią plotki i rozmowy o niczym. Panna i Waga- nie znam zbyt wiele pann i wagwięc się nie wypowiadam Acha no i wszystkie te opisy opieram wyłącznie na swoim wnikliwych obserwacjach, po prostu zebrałam wspólne cechy wszystkich osób o danych znakach które znam.

ja nie lubię dzieci i jestem wysoka...ale co się zgadza to mam duży biust ;)

Gość facet kobiety strzelec
ryba jest zmysłowa a szczególnie kobieta strzelec

Gość kamczatkaa
pamietajcie dziewczyny-ze skorpionem zawsze do lozka ale nigdy do oltarza!!!!!

Gość koziorożec__
kobiety strzelce nie sa zmysłowe,one lubią sie pieprzyć.

i to prawda ... :-)

Gość jestem Lwica
Atrakcyjna, wysoka, szczupła, wyższe wykształcenie, dobrze się ubieram, mam to coś co przyciąga, ale to prawda faceci się mnie boją, mam wrażenie jednak że boją się inteligencji a nie znaku zodiaku :) facet nie lubią być gorsi. Uwielbiam seks, z własnym mężem skorpionem :) mamy jedno dziecko, małżeństwo ze stażem 10 lat, czasem ja wyciągam pazury czasem on, ogólnie musimy się nieźle napracować by w życiu codziennym się nie pozabijać :)

Gość alinnaaaaaaaaaaaaa
tak,to prawda,jestem STRZELCEM i lubie sie PIEPRZYĆ..jak to ktos okreslil :)

Gość chodziłam ze Skorpionem
ja chodziłam kiedyś ze Skorpionem i - to prawda ;). Nigdzie nie znajdziecie tak dobrego kochanka, ale partnerem jest kiepskim. W moim przypadku było tak, że przez długi czas łączył nas tylko seks. Na początku owszem - nawet jakieś uczucie, ale ono wygasło szybko i pozostała fizyczność. Miałam poczucie winy, że tylko sex nas łączy, więc zakończyłam ten związek.

Gość kamczatkaa
znam kilka koziorozcow kobiet i powiem szczerze ze niezbyt je lubie. laczy je: uroda, elegancja, zero poczucia humoru, pracowitosc, skapstwo, kokieteria co do plci przeciwnej Pozdrowionka

do alinnaaaaaaaaaaaaa i pewno jesteś brunetką ... :-)

Gość kamczatkaa
chodzlam ze skorpionem...mam takie same doswiadczenia jak Ty

Gość typowa pani koziorożec
kamczatkaaa powiem ci że akurat to nieprawda, że my koziorożce nie mamy poczucia humoru, mamy i to duże tylko nie zawsze potrafimy z niego korzystać. szczególnie jeśli jesteśmy nieśmiali albo zestresowani

ja mam dość wredny charakter :P...zawsze musi być na moje,w związku muszę ja rządzić...mój mąż jest spod znaku Barana i jest uległy (więc nie ma problemu z tym moim rządzeniem :P),bardzo mnie kocha

Gość kamczatkaa
typowa pani koziorozec....te ktore znam(4)o roznej rozpietosci wieku zawsze sprawiaja wrazenie takiej jakby wyzszej sfery-nie umieja smiac sie z glupot, w ogole rzadko widze je sie smiejace sie-a usmiechajace tez nie czesto.....

Gość kamczatkaa
ale na pewno Ty jestes inna-:-)

Gość koziorożec__
są zajebiste kaski ze strzelca, o kazdej porze ...tylko strzelce.