Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość astrolog

Który znak zodiku jest seksowny u kobiet?

Polecane posty

Gość Życiowy opisz skorpionice
ładnie proszę ;)

Gość jak wiem to są
Wagi :classic_cool:

Gość seksowny jestem ja
baran

Gość Życiowy dobre
.

Gość ale trzeba mieć zrypany czerep
by fascynowały takie pierdoły... ostatnio było w necie, że brakuje jednego znaku... i co bidule, trzeba będzie wszystko od nowa układać :D

Gość najmniej --------
wodnik :O fuuujjj :O

Gość i dlaczego mam
no wiesz to jest swinstwo :(

Gość i dlaczego mam
Raczki sa dobre a skorpioniki pełne swojego uroku i czaru wysysaja soki do ostatniej kropelki :)

Gość moje obserwacje z
" Co myślicie o blixnietach i koziorożcach? czy to prawda że kobiety spod tych znaków długo są młode i przeważnie ładne, ale mają kiepski charakter? " --Są dłużej młode , póżno dojrzewają, ,za młodu straszne buntowniki bez powodu , łagodnieją z wiekiem , mają w sobie to coś , urok. Z charakteru ważniaki , wyniosłe, dumne i obrażalskie , pamiętliwe , ale można na nich polegać., materialiści , kiedy brak im gotówki , są najgorsze. Czy zgadzacie się że panie byki to takie koleżanki z sąsiedztwa, miłe i zwyczajne?" Takie frózie , zdradzają "Panny - spokojne, ale czepiają sie o drobiazgi i zawsze są niezadowolone ." Czepialskie o drobiazgi , zostają starymi pannami , chcą kontrolować

Gość do dupy z pannami
.

Gość kurna dużo się zgadza
😭💤🖐️

Gość astrolog kafetolog
offerma :classic_cool:

Gość oferma jaki jestes znak zodiak
??

Gość strzelec_79_
Wszystkie poza wodnikiem...dobrze pisali ze to najpaskudniejszy znak z wszystkich, facet wodnik to koszmar !!!!

Gość No to się uśmiałam!
facet kobiety strzelec "taka Nefretete gatunku ... wiecie ..." Jestem właśnie kobietą-strzelec i mój eks nazywał mnie...Nefretete. :-D

Gość No to się uśmiałam!
bdb rada "facet kobiety strzelec - w takim razie ja Tobie życzę powodzenia bo zapewne się przyda. Jeżeli Tobie się wydaje że wiesz wszystko o strzelcach to przykro mi ale oznacza to że wiesz niewiele. Ja i moje znajome łuczniczki mamy jedną wspólną cechę - jesteśmy nieprzewidywalne..." No ba... Racja! Ja sama siebie nieraz zaskakuję, co też nowego wpadło mi do głowy z dnia na dzień. A co gorsza, potrafię jednego dnia wymyślić coś, co spowoduje u innych osłupienie, a już następnego dnia z całą powagą wprowadzam ten pomysł w życie. :-)

Gość No to się uśmiałam!
facet kobiety strzelec "A Ona jest ... dla mnie ... pszewidywalna ... za dużo od niej wziąłem ..." ...Telewizor, magnetowid i wieżę stereo. ;-) A tak bardziej serio, to coś mi tu pachnie wykorzystywaczem. :-( I gwarantuję Ci, że to niemożliwe, by przewidzieć, co strzelcowi nagle wpadnie do głowy.

Gość No to się uśmiałam!
facet kobiety strzelec "A Ona jest ... dla mnie ... przewidywalna ... za dużo od niej wziąłem ... . Ale jest dla mnie wielka , do dziś Ją szanuję za to co mi dała i za to co by mi mogła jeszcze dać . I odwrotnie ... ." Pytanie tylko, dlaczego tylko brałeś, a nie dałeś nic od siebie? Egoista?

Gość No to się uśmiałam!
facet kobiety strzelec "o orientalnej urodzie". No teraz to już spadłam z krzesła: podobno ja mam taki typ urody, tak słyszę od ludzi. :-D

Gość PHANTASMA
do "FACETA KOBIETY STRZELEC" Tylko Pan RYBY jest w stanie tak bardzo zachwycac sie STRZELCEM, to jedyny znak ktory daje sie omotac takiej intrygantce i klamczuszkowi. Tylko Pan RYBA jest taki naiwny... Kobieta STRZELEC ma klase... HAHAHAHAHA DOBRE:D POWODZENIA:P

Gość astrolog
baran

Gość lola22zślaska
ja jestem koziorozcem i to prawda mam ciezki charakter

Gość Byk-86
Bliznieta zdradliwe,leca na dwa baty, lubia kase i nieroby. Kolega byl pania koziorozcem kilka lat,i takich orgazmow nikt nie dostarczal Ale do zycia to srednio sie nadawala,materialistka,lubi kase,i egoistka,zakupy i pstrol. Kobiety panna leniwe, lase na tanie wino i latwe, w domu sprzataczki,praczki,glupawe, do seksu mozliwe.

Gość WYPRASZAM SOBIE
jestem bliźniaczka i nie lecę na żadne 2 baty. Byki: śmierdzące lenie, wyszukują sobie bogate kobiety żeby przy nich opieprzac sie całe życie, nie pracując.

Gość materialsci-
koziorozec :O najgorszy skurwiel i materialista skoropion :O wyrachowany , skurwiel ryby :O len panna len :O

Gość materialsci-
zapomnialem , wodnik :O jeszcze

Gość wodnik jest paskudny
'

Gość ze co??
jesteśmy nieprzewidywalne..." taaa.....tak sie tylko wam wydaje,szybko madrzy ludzie poznaja sie na falszerstwie kobiet strzelcow dlatego macie malo kolezanek bo jestescie drogie panie po prostu WREDNE.....tak jak ktos wyrzej napisal tylko glupie ryby mozecie zlapac w sidla bo inne znaki szybko was rozszyfruja