Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawka4

JESTEM GRUBA!

Polecane posty

Gość truskawka4

Cholera juz nie daje rady:( dzisiaj bylam na plazy wszyscy tacy piekni,chudzi a ja ?GRUBAS:( jeszcze zjadlam wate cukrowa:(

Gość gubbba
ja też i co z tego TYLKO ISĆ SIE KUR*A I WYHUŚTAĆ

Gość truskawka4
eh dlaczego tak łatwo sie tyje:o😭

Gość truskawka4
Kurde co mam zrobic,pptrzebuje schudnac 3-4gk:( a nie moge sie zmobilizowac:(Zawsze mowie od jutra:o a jutro znowu zjem cos słodkiego i bedzie zowu od jutra😭Jestem uzalezniona od słodyczy!!

Gość ja potrzebuje schudnac
8kg. by odzyskac moja dawna (co nie znaczy idealna) wage :-o

czesc. ja równiez nie moge odzwyczaic sie od słodyczy, ale jak jutro mi sie nie uda to juz chyba skoncze z dietami... chce od jutra przejsc na diete 700-800 kcal.. moze razem spróbujemy?;>

z tymi czterema kiloma nadwagi to faktycznie musisz straszyc na ulicach :D schundij lepiej to dzieci przestana plakac na twoj widok i chowac sie pod spodniece mamy :D

Gość truskawka4
Moja waga 51kg\159cm wzrostu:oA wy?

Gość Adorinka
mmikaa -przyłanczam sie!od jutra jedziemy na 700kcal!! i byle do wakacji , do urlopu i do bikini!

Gość Adorinka
Truskawka uwierz w siebie -nie musisz schudnąc a zmienic nastawienie do swojego wyglądu i nabrac pewnosci siebie!!! ;)

Gość truskawka4
700-800ckal to chyba troche malo:)Moze tak 1000?

Gość ja potrzebuje schudnac
63kg /170 .... kiedys bylo 55kg. a teraz marze by zejsc ponizej 60kg. szlak by to ...

1000 nic mi nie da! ;( ja musze to tak 700-800 :(( i godzina joggingu.. co wy na to? ;>

Gość Adorinka
to optymalnie przyjmijmy ten 1000 ! a Truskawka Ty masz rano jutro za zadanie wstac i sie do siebie usmiechnąc i pomyslec,ze jestes fajna laską , a nie wymyslac sobie,ze na plazy straszysz!!!! Umowa? :):):)

Gość truskawka4
Ja mam bardzo szeroki biodra i grube uda:o i jeszcze jestem taki mały kurdupel;) tak ze te biodra i uda wydaja sie mega wielkie:o Ja potrzebuje schudnac co ja bym dala zeby miec twoj wzrost:)

Gość masakra1222222
ale macie problemy, wazycie akurat niektore maja nawet niedowage wy jestescie chore popadlyscie w manie dietowania juz dawno z mody wyszły dziewczyny szkieletory, powiem wam tyle ze faceci lubia za co zlapac a nie ciagle gnaty i gnaty idzcie sie leczyc a nie odchudzac

Gość truskawka4
Adorinka dziekuje🌼ale jestes miła🌼 Umowa🖐️

Gość Adorinka
Truskawka a co masz ładne i fajne? co Ci sie w Tobie podoba? od jutra decydujesz sie na 700? ja zaczne moze od 1000:):):)i ładnie sie ubiore jutro -bo w sloneczny dzien to sprawia ,ze jakos czuje sie lepiej:):):)

Gość truskawka4
Jutro ok 1000kal,5posilkow dziennie,duzo wody mineralnej,herbata czerwona i zielona:D

Gość Adorinka
Truskawka to ja dokladnie tak samo -zielona +czerwona i max 1000, to startujemy jutro:) ale ja do pozna jestem w pracy,zatem godziny biegów czy cwiczen nie wkomponuje w grafik dnia:(:(:(

Gość truskawka4
hm ładne mam łydki,wogle mam nogi zgrabne;)gdyby nie te uda;)Szczupla mam talie,ramiona tez niczego sobie;) A najładniejsze to mam włosy,długie geste:)

Gość truskawka4
Ja bede biegac codziennie tak okolo 1h,wiecej nie dam rady;)Aczkolwiek to i tak koloiduje z moimi innymi planami,bo sesja sie zbliza:)

Gość Adorinka
Nooo brawo Truskawka!!!!! Widzisz...to nie mylilam sie,piszac ,ze jestes Laska!!!!!!!!!!! ja włosy mam cienkie i nijkakie a do tego wypadaja mi ostatnio;/ a na plaze jade w polowie lipca ,wiec musze jakos wygladac ,bo pol plazy cieniem przykryje jak wyjde :D:D:D:D:D:D

Gość dlpkppww
no i co z trego lapsie?! gowno mnie to obchodzi...a polska przezrznela mecz ;]

Gość truskawka4
Adorinka laska to ja dopiero bede;) Ale mnie podbudowalas:)Wielkie dzieki🌼

Gość truskawka4
Adorinka a gdzie sie wybierasz? Bo ja na urlop jade w góry:D

Gość Adorinka
Nie ma sprawy-wyrazam obiektywna opinie, bo Ty zbyt krytyczna dla siebie jestes;) a jade gdzies do cieplutkiego i slonecznego kraju-oferty konkretnej jeszcze nie zarezerwowalam ,bo to z grupa znajomych ,zatem sie zgramy terminami urlopów i jedziemy :)

Gość truskawka4
Ja mieszkam blisko morza,naszego bałtyku ale w te wakacje mam zamiar jechac w gory,chociaz taniej wyszlo by pewnie gdzies do cieplych krajow;)

Gość Adorinka
Truskawka jak ja Ci zazdroszcze!! juz 2 rzeczy- mocnych i pieknych wlosow a teraz TEGO,ZE MIESZKASZ NAD BAŁTYKIEM!!!:) góry-to podreptasz troche i bedziesz chudziutka -bo marsz gorski od razu zbija wage- 3 kg nawet w kilka dni!

Gość izzzzzzzzzka
a ja chce przytyc:( i gdzie tu sprawiedliwość?:(