Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co wybrać

depilacja wąsika u starzej pani- co wybrać?

Polecane posty

Gość nie wiem co wybrać

witajcie- mam problem muszę wydepilować wąsik babci ( tzn nie ja tylko ona sama sobie) do tej pory wyrywała pęsetą albo obcinała:() wyglada to teraz fatalnie ale sama widzi i dała namówić mi się na wosk. I tu moja prośba- doradźcie mi jakiś, bo ja zupełnie nie mam w woskach rozeznania- ja całe życie używam maszynki i jest ok ale przecież jej wąsika maszynką nie zlikwiduje bo zaraz jej to odrośnie. ps. przepatrzyłam damską torebkę i wizaż ale są przy tych samych produktach bardzo skrajne opinie i nie wiem co wybrać. Z góry dziekuję!!!

Gość nikt nie wie

Gość siagi
proponuje krem do depilacji sa tanie skuteczne przepis na uzywanie an pudelku, tylko przez 1 dzien babcia moze miec czerowne plamki nad ustami wiec lepiej zeby nie wychodzila :)i niesmaruj po tym kremem tylko przetrzyj zwykla woda.powodzenia!!napisz jak sie udala depilacja:)

Gość njalepszy wosk
ale niestety boli ja używałam Satine Delia Cosmetics, kupiłam taki jak do nóg, w plastrach, opakowanie kosztuje ok 10 zł odciełam wąski pasek, nagrzałam w dłoniach tak jak jest opisane w instrukcji, nałożyłam i zdarłam....ten sam pasek można użyc kilka razy najlepiej woskowac wieczorem by przez noc zaczerwienienie zeszło, po depilacji dobrze przetrzec to miejsce spirytusem a potem nasmarowac jakimś łągodzącym delikatnym nieperfumowanym kremem by podrażnienie zeszło

Gość oliwką a nie spirytusem
:O

Gość nie wiem co wybrać
dzięki środa- czwartek zabieg:) babcia uświadomiona że to bolesne ale chce się tego pozbyć!!! zdecyduję się chyba jednak na plastry bo do kremów nie mam przekonania (próbowałam kiedyś na swoich nogach ale nic nie depilowało;()