Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nasi to cioty

I co, przegrali z ziomem

Polecane posty

o ludzie no nie wierze w to co czytam!!!!! pokazcie mi zawodnika jakiegokolwiek ktory przez cala swoja kariere wygrywal!!!!!!!!!!!! naprawde nie chce nikogo obrazic ale takie teksty kojarza mi sie z tatalna wiocha!!!!!! a co sie czepiacie Malysza?? ile mozna wygrywac????? opanujcie sie ludzie!!! tak jak ktos wczesniej juz napisal to sie nazywa SPORT i o to w nim chodzi ze ktos wygrywa a ktos przegrywa!! Polska dostala sie na euro i cieszmy sie z tego a nie czepiajcie sie ze nie wygrali kolejnego meczu!!! jeszcze maja szanse!! wygraja to bede skakac z radosci a jak nie to trudno, nic sie nie stalo!!!

jak to od czego to zalezy? pani Manuela twierdzi ze od polaczeń w mózgu :D:D:D nie slyszalyście jej wypowiedzi? :D:D:D:D:D

castaya ty chyba nie zrozumialas. tu nie chodzi o to zeby caly czas wygrywac tylko zeby "wiedziec kiedy ze sceny zejsc niepokonanym"... i ustapic miejsca innym

Gość sylwuniaaaaa
Przyjdzie taki czas, ze bedziemy "niepokonani" ja tam w to wierze moze wy nie. Zreszta chyba nie mamy sie czego wstydzic :)

wiem o co chodzi ale co to ma do reprezentacji Polski??? chlopaki grali bardzo dobrze wczoraj grali! zabraklo troche szczescia ale to nie koniec swiata i nie znaczy ze juz do niczego sie nie nadaja!! a udowodnili to dostajac sie na euro!!!!!!

Oczywiscie ze nie mamy jak to dzis kochany Leo powiedzial ze wszscy sie patrza tylko na to ze przegralismy ale nikt nie patrzy a to ze w rok nadrobilismy nie samowite zaleglosci i pierwszy raz jestesmy w Euro Pozatym przegralismy z 4 czy 5 druzyna na swiecie a wiec na to trzeba patrzec Ja mam nadzieje ze w pol finale sie z nimi spotkamy i ogramy szwabow:D

Gość sylwuniaaaaa
Tez mam nadzieje na polfinal :D Bedzie dobrze. Jak to mowia "Nie odrazu Krakow zbudowno" to dopiero poczatek ...

jak dzis wygraja to odwolam wsjo co napisalam... ale jakąs mam dziwną pewnosc ze tego nie zrobią :D

Mam nadzieje ze wygraja z Chorwacja Bo wszyscy sie tak przejeli Niemcami a chorwacja moze nas wszystkich ocykac O Austrie sie nie boje ale jakto mowia nigdy nie lekceaz zadnego z przeciwnikow

Gość sylwuniaaaaa
Przeciez Polska dzis nie gra... Gramy dopiero 12.06 z Austria. Dzis gra Grupa C Rumunia- Francja i Holandia- Wlochy :)

chodzilo mi o to ze jak wygrają nastepne to... i jak dalej...

A ja sie w ogole ciesze,ze Polacy graja na Euro,kiedy np.nie ma tu takich druzyn jak Anglia czy Dania.To po pierwsze.Po drugie-przegralismy,bo niestety jestesmy jeszcze o jakas klase nizej od Niemcow,nie ma sie co oszukiwac,to swiatowa czolowka.Po trzecie-kibicowanie polega wlasnie na jednoczeniu sie i wspieraniu druzyny na dobre i na zle.I wreszcie po czwarte -Podolski ma u mnie wielkiego plusa,specjalnie nie celebrowal radosci po uzyskaniu bramek,zalozyl po meczu polska koszulke (jako jedyny w druzynie niemieckiej!),w wywiadach przyznaje,ze w jakiejs czesci wciaz czuje sie zwiazany z krajem swego urodzenia,ma duza rodzine w Polsce i ma nadzieje,ze wyjda z grypy Niemcy i wlasnie Polska.Niestety,stracilismy ogromny talent przez wlasna glupote,dobrze,ze chociaz Ebi wybral barwy bialo-czerwone,ale to tez nie jest sukces PZPN-u...

Gość ryzyk fizyk
oglądałem na Polshicie wczorajszy mecz i uważam ,że nasza reprezentacja poczyniła postępy.....a przynajmniej po raz pierwszy od dawna nie słyszałem ,żeby komentator mówił o naszej "OFIARNEJ GRZE" bo wtedy wiadomo co się dzieje:P Podkreślam fakt oglądania na "słoneczku" bo może gdzieś indziej komentowali inaczej:D

Gość krótko mówiąc ..
MaMani - kiedy Twoj syn zostanie piłkarzem odszczekasz wszystko co tu nawypisywałaś ....

Każdy w życiu ma porażki. Ale w końcu polak strzelił 2 bramki ;)

Gość krótko mówiąc ..
Julli - Smolarek strzelil tylko jednego gola którego nie uznano !!!

Nie chodzi mi o Smolarka....Podolski strzelił 2 gole- tylko że dla nas ( o to mi chodziło) ;)

Gość krótko mówiąc ..
Ale Podolski to Niemiec !!!!

Podolski jest Polakiem ale ma obywatelstwo niemieckie....

Gość krótko mówiąc ..
Polakiem to on przestał juz być ... 2 lata mieszkal w Polsce a teraz jest Niemcem, gra dla Niemców, śpiewa ich hymn i reprezentuje. Smolarek również miał propozycję gry dla Holendrów i co? Gra dla Polski bo jest Polakiem !!! A Podolski to śmieć.

Gość nasi to cioty
Hmmm....ale od wieeeelu laaat ciągle przegrywamy :o rzadkie sa przebłyski wygranych meczy :o Są do Duuuuuuuuuuupy!!!!

Gość nasi to cioty
I na to wychodzi, że kibicujemy ciągle na złe, rzadko na dobre :p

Ebi też grał dla innej narodowości...a ty będziesz decydować kto polakiem jest a kto nie?? Twoje nastawienie nie pomoże wygrywać meczu Polakom więc nie wiem po co ta krytyka...

Gość krótko mówiąc ..
Alez ja nie krytykuję podolskiego - jest napastnikiem więc niech strzela gole, ale nazywanie go Polakiem jest na wyrost. Jestem Polka i wstydze się kiedy czytam że Podolski jest Polakiem. A Ebi nie mógł grać dla innej reprezentacji - takie są zasady. Nie można jednocześnie reprezentować dwóch krajów.

przeciez to Polska na wlasne zyczenie stracila Podolskiego ale nie wnikajmy w to!! co niektory z was to naprawde nie maja pojecia o czym pisza wiec nie rozumiem po co sie wypowiadaja :-0

Gość fiku miku juz w koszyku
krotko mowiac............ja tez jestem posiadaczka podwojnego obywatelstwa ,a wyjechalam poniewaz tak mi sie dobrze pracowalo 10 godzin dziennie i po miwsiecznej charowce dostalam 25% uzyskanego dochodu dla zakladu fryzjerskiego czyli 275 zl,bez komentarzy prosze ,bo jak bym miala wesele se kiedys zrobic to by mi babcia musiala z renty dac wiec nie czepiaj sie bo nikt by nie wyjechal z polski gdyby nie kasa .............no i oczywiscie praca a w sumie do podolskiego mam 40 km oczywiscie w Polsce takze nie dziwie mu sie ze wyjebal z Ppolski

Gość nasi to cioty
Ja tam nic do jego gry w Bunsedlidze nie mam, bo to norlamka, że są transfery i drużyny jedno-wielo-narodowe. Tak jak są piłkarze z RPA w Anglii. Chodzi i mi o to, że mogli by dac z siebie więcej, choć jednego gola strzelić, jakoś kilkadziesiąt lat temu wygrywaliśmy, to co teraz nie możemy??

o matko nie wygrali wczoraj to wygraja we czwartek a jak nie to tez sie nic specjalnego nie stanie!!! to nie koniec swiata :-)

Gość krótko mówiąc ...
Kilkadziesiąt lat temu inaczej grało sie w piłkę, teraz to nawet nasz II ligowiec ograłby tą sławna druzyne Górskiego. Wiec nie wracajmy do przeszłości ... co innego jest gra klubowa, co innego gra w reprezentacji ... a fiku miku ----> dokładnie określiła to co się dzieje ... Podolski sprzedał sie niemcom i tyle ... nie każdy Polak na obczyźnie od razu zabiera sie za obywatelstwo, mozna pracować za granicą i nie przestać być Plakiem.