Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nasi to cioty

I co, przegrali z ziomem

Polecane posty

no oczywiscie ze nie ale on sie staral wejsc do reprezentacji!!!! a do tego obywatelstwo jest potrzebne!!! w Polsce go nie chcieli to co? mial rezygnowac ze swoich mazen , kasy itp?? pewnie nie zrezygnowalby z obywatelstwa pol. gdyby nie bylo takiej koniecznosci!!

Ciekawe czy wy byscie mając wybierać między poczuciem patriotyzmu a dobra kasą to co byście wybrali.

Podolski ma podwójne obywatelstwo, wiec nawet w swietle prawa jest nadal Polakiem, tylko jakis debil! z LPR-u chce go tego pozbawic...!!! Matko ratujcie... utalentowany zawodnik strzelil nam gola a jakiemus politykowi siadła psycha i sie obrazil.... zenada. Przeciez to sport, tutaj chodzi o piekno piłki noznej, o sytuacje wykorzystane i nie wykorzystane, o umiejetnosci gry w zespole ale równiez odrobine szczescia. I to jest piekne w pilce...

no kurde! jak Polska nie dba o interesy swoje i kogos to sorry ale co mialabym zrobic?? klepac biede i siedziec w Polsce?? i dac zarobic komus kto ma mnie w d...?? jakbym miala super prace gdzies za granica , lubila (a nawet kochala) swoja prace i pracowala u kogos kto mnie ceni ,dba o mnie i mnie szanuje to oczywiscie ze bym wyjechala!! obywatelstwa bym nie zmienila no chyba ze byloby to niezbedne do dalszej mojej pracy i kariery (tak jak wlasnie zrobil Podolski)!! i nie wierze ze ktos by tu siedzial i dawal soba pomiatac majac mozliwosc super rozwoju i pracy za granica tylko dlatego ze jest Polakiem!! tym bardziej ze tu maja go gdzies!!!

Dokładnie tak Castaya... A co do Kubicy o którym tutaj czesto sie tez wypowiadaja. Polska to sknery. Kubica potrzebowal sponsorów i nic... zero odzewu wśród rodaków. Teraz kiedy juz jest dobry, znany i szanowany nagle sobie o nim w Polsce przypomniano. Byl raz taki wywiad, gdzie zapytali sie czy wezmie polskich sponsorów, spojrzał ironicznie i powiedzial... "no teraz to juz troszke za pozno". taka jest Polska rzeczywistosc

calkiem nowa-- oczywiscie masz 100 % racji!!!!! Polska wogole nie dba o interesy sportowcow!! a pozniej jak od nas odchodza i zaczynaja wygrywac to wlasnie sobie o nich przypominaja!! a jak ktos wybral przez nich inny kraj to gnoja go!! a tak naprawde to sami sa sobie winni!! zrobili to na wlasne zyczenie!

a z czego ta Polska ma dbac o interesy sportowców? Ja bym tam wolala zeby zadbala o moje interesy i moich dzieci! zeby powstaly panstwowe przedszkola, zeby w spzitalach sie poprawilo i nie trzeba bylo czekac do lekarzy po pol roku albo i dluzej, żeby poczta nie strajkowala... i moge tak wymieniac i wymieniac... a kubica i jego zabawki sa dla mnie na ostatnim miejscu. jak ludzie mają za duzo kasy to niech sobie fundują takie zabawy... ale są rzeczy ważne i wazniejsze.

calkiem nowa o sporcie i o pieniadzach. obruszylscie sie ze nikt w Polsce nie zasponsorowal Kubicy. to sie pytam z czego mają go sponsorowac?

MaMani sa tez pieniadze przeznaczone wlasnie na sport i na sportowcow ale osoba odpowiedzialnym za to szkoda jest wydac na nich pieniedzy jezeli sami moga sie nachapac do wlasnych kieszeni!!!! o to w tym chodzi!!!! i tak samo jest z innymi rzeczami!! tak jak piszesz np z przedszkolami ale to nie o tym teraz mowimy!!!

Gość krótko mówiąc ...
Podolski moze i starał sie wejsć do reprezentacji ale najwidoczniej był za słaby, nie pasował trenerowi. Przecież nie będą brać każdego kto się zgłosi. Przyjedzie taki z ligi okręgowej i chce do reprezentacji, więc go biorą bo kto wie ...moze za kilka lat bedzie dobry. Do reprezentacji powołuje się zawodników którzy zasłużyli na to swoją dobrą grą a nie liczy sie kolejność zgłoszenia. Inni potrafili czekać lata na powołanie, Podolskiemu się nie chciało, więc nie rozumiem pretensji... I ja mam daleko gdzieś że gra dla Niemców ... niech gra tylko nie róbcie z niego Polaka i nie pier... o jego polskim sercu bo żygać się chce.

Krótko mowiac... Jak sie nie wie o czym sie pisze to prosze tego nie robic. Takie prostackie komentarze sa meczace, albo nalezy przemyslec glebiej swoje zdanie na dany temat albo wstrzymac sie od głosu. Osobiscie polecam to drugie... Sorrki ale musialam...

Gość krótko mówiąc ...
Całkiem nowa ---> nie widze nic złego w tym co napisałam - jeśli bolą Cię od tego oczy, nie czytaj. Ja nikomu nie bronię wypowiadać się na jakikolwiek temat. Co do znajomości tematu to raczej ty masz jakieś kolosalne zaległości - więc zastosuj swoją radę wobec siebie i podaruj sobie owe prostackie i męczące komentarze.