Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunka 000000000

czy mozn przez to zajsc w ciazE?

Polecane posty

Gość niunka 000000000

wczoraj kochalam sie z moim chlopakie bez zabezpieczenia, tak bardzo go podniecilam ze zaczal konczyc za szybko, zdazyl wyjsc ze mnie, ale minimalnie spuscil mi sie na lechtaczke i bliskie okolice pochwy. Jak sadzicie moge zajsc przez to w ciaze? dodam ze potem zalozyl prezerwatywe i jeszcze przez chwile sie kochalismy

stosunek przerywany to nie jest metoda antykoncepcji. oczywiście, że możesz zajśc w ciążę

Gość śmieszne Euro
pewnie ze mozna. słyszałas o czymś takim jak preejakulat?? no, to poczytaj sobie...

Gość niunka 000000000
chcemy miec dziecko, ale dopiero za jakis rok. Wczoraj nas ponioslo i chyba zostaniemy rodzicami troszke wczesniej... Ojjj przez te emocje zawale sobie studia

Gość buhehehe nie tak łatwo
zajść w ciążę

jednym nie łatwo, drugim bardzo łatwo - na to tez reguły nie ma

Gość niunka 000000000
przeciez napisalam ze na poczatku spuscil sie tylko troszke, kilka kropelek.

spuścił się tylko troszkę :D to będziesz miała tylko troszkę dziecko

Gość niunka 000000000
CzłowiekuCOsięZtobąDZIEJE------------- moglbys sie nie powtarzac??? Jak dla mnie ciaza to nie problem, jestem dorosla i najwyzsza pora na to, tylko chcialm najpierw sie obronic na srudiach.

Gość niunka 000000000
studiach*

Studentka, a taka niedojrzała, ehh :( Jak miałas dni płodne-to może być i ciąża.

Gość niunka 000000000
wlasnie mialam... Pierwszy raz to sie zdarzylo, nigdy nie robilismy tego bez zabezpieczenia. Poprostu ostatnio ja bylam chora i kilka tygodni mielismy celibatu, a gdy zaczal mnie wczoraj calowac- odplynelam. I teraz poniesiemy tego konsekwencje

Ale mnie skserowało :/ przepraszam,choć to nie moja wina. Niunka-ty weź idź do odpowiednio fachowej osoby,niech ci wytłumaczy na czym polega fizjologia stosunku płciowego,to nie będziesz zadawać głupich pytań. A swoją drogą kobieta będąca na studiach powinna zdawać sobie sprawę z tego,że stosunek bez zabezpieczenia może skutkować ciążą.

ja Cie rozumiem Niunka, sama mam podobna sytuacje. Tez jestem na studiach, ale dzidziusia chce miec, nawet bardzo. Nie przejmuj sie tymi glupimi komentarzami, ludsie sa uszczypliwi. Gdyby byli w Twojej sytuacji sami by pisali jakby byli niedojrzali, skutek stresu. Daj zanc czy zostaniesz mamusia czy nie

Gość niunka 000000000
tu sie myslisz mam 24

Gość bo chyba
kolezanka ma rzeczywiscie 16 lat:)

oj ludzie ludzie. Nie kazdy potrafi wyrazac swoje emocje jak Wy. Widocznie dziewczyna ma problem z ktorym nie moze sobie poradzic a Wy jak zawsze musicie wszystko krytykowac. Jej sprawa ile ma lat. Ma 24 to ma a moze faktycznie ma 16, ale to juz nas nie powinno obchodzic.

Gość niunka 000000000
widze ze nie mam tutaj co szukac bo zostalam zmieszana z blotem. Czy dla was kazda kobita z problemem jest glupia i mloda gowniara??

Gość podzielam zdanie truskaweczki
ludzie sa uszczypliwi :| a Ty moze zrob test? wiesz ja tez mam taki teraz dizwy problem :( ale nie moge zajsc w ciaze bo nie chce jednak tych studiow przerywac... Napewno sie ułoży po Twojej mysli :)

jestes dorosla a pytasz jak dziewczynka 12 letnia. oczywiscie ze mozna.ale to nie jest takie latwe hop siup. niektorzy dlugo staraja sie o dziecko.jesli od stosunku nie minelo wiecej niz 72 godz i tak bardzo sie boisz ze mozesz byc w ciazy to kup sobie Postinor (tabletki wczesnoporonne po stosunku, na recepte ok 70zl)

Gość niunka 000000000
z jednej strony bardzo chce miec juz dziecko. Juz od kilku lat mam taki silny instynkt macierzynski. Mozna powiedziec ze poragne dziecka, a z drugiej strony ta szkola..... Musialabym odlozyc prace magisterska, A wiem ze potem trudno sie zmobilizowac zebvy sie obronic.

nie bierz tych tabletek. Nie ma 100% pewnosci ze przerwia ciaze. Dziecko potem moze urodzic sie uposledzone bo tabletki zawieraja silne substancje ktore moga negatywnie wplynac na plod. Lepiej zostac mama zdrowego dziecka niz chorego. Czytalam ostatnio historie dziewczyny ktorej zdarzyla sie taka sytuacja, wziala ta tabletke, ciazy nie poronila a urodzilo jej sie dziecko uposledzone i niezdole do zycia, teraz nie moze sobie wybaczyc tej glupoty