Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co za kraj_____

Zgwałconej 14 latce odmówiono prawa do aborcji!!!!!

Polecane posty

Gość Co za kraj_____

http://media.wp.pl/kat ,8171,wid,10030460,wiadomosc.html zmuszają do porodu, dizewczyna została zgwałcona i musi urodzić dziecko

Mam mieszane uczucia co do usuwania ciąży w takich przypadkach, ale sposób w jaki ją zaszczuli jest koszmarny. Tego księdza to się powinno ukarac. Jakiś koszmar.

Gość maya luana
a ja czytalam, ze nikt jej nie zgwalcil. ojcem dziecka jest jej 14-letni kolega

Gość z tym gwałtem to jakaś
dziwna sprawa, czyba dlatego taka decyzja sądu

mnie też to.... :-o tragizm i bardzo wąski horyzonty tego księdza i tych baboli, które nie musiały znosić gwałtu ...

Gość gdybym ja rodzila w wieku
ojciem dziecka jest kolega, to matka chciała zęby ciązę usunąc a 14latka dziecko chce urodzic

na temat aborcji nie bede sie wypowiadac ale chcialam napisac ze mnie wkurza ze umieszczają dziewczynke w placówce bo niby matka ja namawia do usuniecia ciazy... biedna ta dziewczynka dlaczego nikt nie pomysli o niej? jest przerazona napewno wszystkim, znecają sie nad nią psychicznie a teraz jeszcze chą jej odebrac dom i rodzine? to ma byc ok?

Z tego co ja się orientuje to sąd uznał że był to gwałt. Lekarzy również powinni zamknąć bo na pewno były przecieki .Skąd ksiądz i inni działacze wiedzieli że jedzie gdzie indziej do szpitala?

po jakiego tam sie ksiadz wpier... kosciól powinien ksiedzu kazac wracac i po tacy zbierac a nie wpieprzac sie w zycie dziewczyny... jak ja ich nie lubie :P:D

Mimo że jestem osobą wierzącą wkurza mnie że kościół,księża chcieli by we wszystkim decydować.

Gość Za ba na ja
Pytanie podstawowe: skoro to byl gwałt, dlaczego nie dostała pigułki PO STOSUNKU w ciagu 72 godzin zeby uniknąć ciązy w ogóle ... Osobiście nie podoba mi się, to,z =e afera jest o to, ze sie kosciół wpiernicza do tego i te wszystkie ruchy obronców zycia, tylko dla mnie cos tu niejasne jest własnie dlatego, ze jesli to nawet kolega zrobic, jak ta mała sie przyznała w domu od razu, to co oni robili? Trzeba bylo od razu do lekarza w celu chociazby zbadania, czy widac slady \"przmocy\" i przepisania pigłulki, a potem na policję ... cała sprawa dziwna jak nic

no tak na chlopski rozum to skad wiesz ze powiedzialą rodzinie odrazu a nie jak jej sie okres spoźnil? pozatym bylo napisane ze byli w szpitalach w swoim miescie i je odeslano!

wiesz..czasem (a raczej najczesciej) po gwałcie jest taki szok, stres i wstyd, ze mało ktora mysli o tym aby od razu leciec do ginekologa..