Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba gruszka

incree kontra moje zmarszczki

Polecane posty

Gość gruba gruszka

Dziewczyny w ostatnim Avanti wyczytałąm o rewelacyjnym produkcie do pielęgnacji skóry Incree, kapsułki które mają wygładzić, ujędrnić i nawilżyć skórę, mam taką zmarszczkę na czole ale liczę że chociaż trochę się jej pozbędę, właśnie kupiłam opakowanie i zaczynam kurację

Gość kropelka deszczu123
A co to Incree ma w skłądzie że ma dawać efekt przeciwzmarszczkowy ?

Gość gruba gruszka
zgodnie z etykietą : ekstrakt z zielonych pędow owsa, spirulina, kwasy Omega, witaminy

Gość kwitnąca maloinka
A ile kosztuje Incree i ile trzeba brać dziennie

Gość gruba gruszka
W aptece koło 60zł ale w aptece internetowej nawet koło 50, bierze się 1 kapsułkę dziennie więc starcza na miesiąc

Gość proszę bardzo
nie licz na to że coś poza botkosem lub wypełnieniem usunie istniejące zmarszczki tego typu preparaty jedynie odżywiają skórę i wpływają na jej koloryt i w minimalnym stopniu na jej nawilżenie

Gość inverno
Zacznijmy od tego, ze organizm nie wchlonie wiecej niz 10% skladnikow z kapsulki, takze jedyne co ten preparat robi, to poprawia samopoczucie, bo my kobiety myslimy, ze jak kupimy sobie jakis drogi krem albo drogie tabletki, to dbamy o siebie:D Lepszy efekt uzyskasz jedzac lyzke siemienia lnianego...

wlasnie zaczynam brac drugie opakowanie incree ,widze ze moja skóra stala sie jasniejsza i bardziej jedrna, moge polecic :)

Gość miś puchatek
Ja też to biorę, nie oczekuje efektu liftingu bo nie o to chodzi w takich produktach, ale widzę że skóra ma zdrowszy wygląd, przestała się łuszczyć i ma ładny kolor

Gość ropucha 123
Ja też się skusiłam na ten zakup i na pewno nie żałuję, skóra jest dobrze nawilżona i sprężysta

Gość łosica22
ja kończe drugie opakowanie i powiem Wam że moje zmarszczki mimiczne są mniej widoczne i wszystkie koleżanki pytają się jakiego cudownego kremu używam :)

Gość agniemka
gdzie to mozna dostać? nigdzie nie ma