Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko pytam....

ciąża????

Polecane posty

Gość tylko pytam....

otóż w zeszły czwatek mialam dostac okresu ale @sie nie pojawil do tego w sobote moj chlopak skonczyl we mnie i nie wiem chyba jest duze prawdopodobienstwo ze jestem..gratis @powinnen byc a ja nie mam zadnych objawów zeby nadcodzil tj nie bola mnie piersi nie spuchł brzzuch itp...dodam ze ciaza nie bylaby tragedia...:) za ile moge zrobic test aby byl wiarygodny????

Gość selinea
Możesz zrobić już, obecnie testy są bardzo czułe.

Gość jeśli masz regularne cykle
to test już teraz powinien wykazać ciążę, bo jesteś po terminie planowej @

Gość tylko pytam....
ech dziekuje..:) bo slyszalam ze testy sa wiarygodne od 14 dnia po stosunku ech le ludzi tyle teorii..:(

no cóż jeśli kochałaś sie w tym cyklu który łaśnie ci się przedłużył to możesz już zrobić test. ale jeśli twoim jedynym stosunkiem był ten o którym piszesz ( z opisu wnika że był on w minioną sobotę) to test nic nie pokaże. może on jedynie ujawnić czy byłaś w ciąży już wcześniej. od soboty jest za mało czasu i najprawdopodobniej jeżeli to wtedy miałoby dojść do zapłodnienia to zapłodniona komórka jajowa nie zdążyłaby sie jeszcze zgnieździć. a bez zagnieżdżenia i rozpoczęcia tworzenia łożyska nie wytworzy się hormon wyczuwany przez test a więc i on nic nie pokaże.

Gość tylko pytam....
czyli za wczesnie na test??? tak od stosunku minely by dopiero 3 dni:-/ czyli za wczesnie aby cos stwierdzic...???

Gość test juz pokaże co jest