Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BetterINtime

Jakie są przyczyny braku przyjemności z SEKSU??......................

Polecane posty

Gość BetterINtime

Powinnam napisac raczej na forum erotycznym, ale mysle, ze na uczuciowym ludzie podchodza bardziej poważnie do tematów. Rozpoczelam wspolzycie 3 miesiace temu.. Wczesniej myslalam, ze seks jest czyms cudownym.. Jednak ja nie mam wielkiej przyjemnosci.. Czasem nie mam zadnej i czekam jak moj partner skonczy. Przez pierwszy miesiac tlumaczylam sobie to tym, ze to poczatki i troche bolalo... Ale po miesiacu przestalo bolec a przyjemnosci nadal nie ma.. Zastanawiam sie dlaczego tak jest. Wiem, ze seks nie jest najwazniejszy ale jest podstawą udanego zwiażku i wiążemy ze soba przyszlosc razem z moim partnerem. Mój partner ma wymiary 14 cm dł.. Moze ze mna jest cos nie tak.. Miała któraś z Was podobny problem??

Gość BetterINtime
nikt sie nie wypowie? :O

Gość BetterINtime
mamy po 21 lat.. Relaje są bardzo dobre miedzy nami, kochamy się i chcemy byc ze sobą..

Gość BetterINtime
Zanim rozpoczelismy wspolzycie powiem potocznie bylam niewyżyta.. Ale teraz czuje sie rozczarowana, takim obrotem sytuacji..

Gość mam podobny problem
to sie podlacze do tematu... Nie znam rozmiarow - nie mierzylam :P Jest moim pierwszym. Lat mam 26...

Gość Ja mam 29...
wspolzyje od 5 lat. od 5 lat... napalona i nie zaspokojona :((

Gość hm hmmmmmmmm
moze nie odnalazlas jeszcze co Cie podnieca? stymulowanie lechtaczki, piersi? musisz wiedziec w czym masz przyjemnosc i dac o tym znac partnerowi :)

Dziewczyny, podtrzymuje swoje zdanie na ten temat. Sama miałam ten problem trwało to kilka lat!!! Dziś jest inaczej, mając tego samego partnera u boku mogę powiedzieć, ze seks jest coraz lepszy.

Gość BetterINtime
sam mi powiedzial swoje wymiary.. Ty jak się czujesz podczas stosunku?? Mój partner chce zebym wybrala sie do ginekologa. Ale co mu powiem, nie mam satysfakcji podczas seksu :o

Gość mam podobny problem
no bardzo śmieszne ---> Twoje slowa dodaja otuchy ;) Dla mnie sex nie jest najwazniejszy. Kocham mojego partnera. Ale nie chcialabym przed nim udawac, zeby go nie smucic ;)

Gość mam podobny problem
jak sie czuje? No ogolnie rzecz biorac - wole gre wstepna niz sam stosunek :P

Dopiero od niedawna w pełni akceptuje swoje ciało (mimo, że cały czas jestem na diecie) uważam, ze seks jest dla wszystkich - dla mnie też! Nie myślę o tym co powiedzą moi rodzice, ksiądz ani znajomi w pracy.

Gość BetterINtime
podnieca mnie wlasnie stymulowanie łechtaczki.. Ale w nie kazdej pozycji jest taka mozliwosc.. Chcialabym byc podniecona tylko poprzez penetracje, :o

Gość brrrrrrrrrr
no wiec tez tak mialam i na podstawie wielomiesiecznych obserwacji stwierdzam ze: -stres, -pośpiech, -martwienie sie czy prezerwatywa nie peknie/zsunie sie itd, -TABLETKI ANTY, -nieumiejetne pieszczoty prowadza do tego ze brakuje ochoty na seks.

Gość sslakakakaka
Ginekolog nie jest od przyjemności z seksu.

Gość BetterINtime
no bardzo śmieszne - jak sobie poradzilas z problemem nieudanego seksu??

Gość hm hmmmmmmmm
a po co sobie wymyslasz jak chcialabys byc podniecona? robcie to tak jak Ci dobrze a nie sobie stawiasz poprzeczki

Gość mam podobny problem
Ja to w ogole beznadziejny przypadek jestem :O Bardziej mnie podnieca pieszczenie miejsc nie intymnych typu: szyja (oj odlatuje wtedy), brzuch, stopa ;) Mam wrazenie, ze nie mam tej lechtaczki calej w ogole unerwionej :O

Gość hm hmmmmmmmm
ja np. osiagam orgazm tylko bedac na gorze i jak mi mezczyzna ssie sutki :D ale nie przeszkadza mi to i nie wymyslam sobie ze to za malo, wazne ze dobrze

Gość mam podobny problem
brrrrrrrrrr ---> Nie biore tabletek, nie martwie sie prezerwatywa (moze dlatego, ze nie mialabym nic przeciwko wpadce) i nigdy tego nie robimy w pospiechu. Wiec to nie to :(

Gość BetterINtime
sslakakakaka - wiem, dlatego nie czuje potrzeby wybierania się do niego.. brrrrrrrrrr - jedyna rzecza o ktora sie martwie to, to, ze i tak nic z tego nie bedzie i tak, wiec po co mam uprawiac seks.. Robie to zeby moj partner nie byl pokrzywdzony :o

Trzeba się nauczyć czerpać korzyści z dawania i odbierania pieszczot! Jeszcze kilka lat temu nie miałam ochoty na stosunek, wolałam pieszczoty oralne np w pozycji 69. Dziś najważniejsze, żeby go poczuć w sobie o to Wam chyba chodzi - o to pragnienie i przyjemność ze stosunku. To wszystko jest do zrobienia tylko trzeba mieć zaufanie do partnera, być świadomym swojego ciała i swoich pragnień a przed wszystkim odpowiednio długa gra wstępna.

Gość BetterINtime
moje jedyne wymaganie jest takie, że chce byc podniecona podczas stosunku.. rzdko tak siędzieje. Najgorzej jest w pozycji klasycznej.. Nie odczuwam zadnej przyjemnosci

Gość hm hmmmmmmmm
to nie robcie to w pozycji ktore Ci nie przynosza przyjemnosci-proste a skoro mowisz ze Cie podnieca calowanie w szyje itp. to na tym powinna polegac gra wstepna

Gość BetterINtime
no bardzo śmieszne - moj partner chcialby od razu wkladac, troche mnie masuje w lechtaczke ok 2 min i to wszystko z gry wstepnej...

Gość mam podobny problem
To mnie podnieca :P No i dobrze... Gra wstepna super, milusio, odplywam... A potem...? Nie chce by to byl dla mnie "przykry obowiazek" :O

Gość mam podobny problem
nie, nie... no jezeli o mnie chodzi - to wszystko ok z gra wstepna jest ;)

Gość hm hmmmmmmmm
a powiedzialas mu o tym ze potzrebujesz dluzszej gry wstepnej? od czego ma sie jezyk? ja facetowi mowilam a potem jak sie nadal spieszyl, mowilam "nie tak szybko" i zawsze sie sluchal ;P