Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BetterINtime

Jakie są przyczyny braku przyjemności z SEKSU??......................

Polecane posty

zmien pozycje :D najlepiej gdy ty bedziesz na nim i szukaj tego najlepszego miejsca ktore rozpali cie do czerwonosci. powodzenia

Gość brrrrrrrrrr
kurcze...ja tez kilka razy udawalam orgazm zeby mu nie bylo przykro.. a potem on wpadl na pomysl zeby pobudzac sie oralnie zanim zaczniemy sie kochac. I to byl dobry pomysl. Tylko ze ja dochodzie tylko w pozycji klasycznej,bo musze miec caly czas podrazniana lechtaczke. Ale w sumie nam to nie przeszkadza,przed orgazmem kochamy sie w innych pozycjach a ta zostawiamy na koniec :-) ja mam taki sposob ze w pozycji klasycznej uciskam jego posladki,wtedy lechtaczka jest mocno stymulowana,po prostu "ustawiam" sobie jego podbrzusze tak zebym odczuwala jak najwieksza rozkosz. A takie uciskanie posladkow tez bardzo go podnieca :-)

Gość hm hmmmmmmmm
dokladnie pixi-najlepiej dominowac na gorze :D

Nie doczytałam ;) Na pewno dużo mi dały ćwiczenie całego ciała - zwłaszcza mięśnie Kegla. jak wcześniej napisałam świadomość swojego ciała, czułam / czuję się przez to atrakcyjniejsza.

Gość BetterINtime
mowilam mu wiele razy, ze gra wstepna musi byc dluga zeby mnie podnieciec, ale on i tak robi swoje.. hm hmmmmmmmm - mam język, mowie mu caly czas o tym jak sie czuje, ze za malo mnie pobudza...

Gość hm hmmmmmmmm
to dziwnego masz faceta w takim razie i to w nim jest problem a nie w Tobie

Gość sslakakakaka
Powiem w ten sposób: jeśli odczuwacie podniecenie to do całej reszty można dojśc, tylko do tego potrzeba pełnego poświęcenia partnera i własnej otwartości do mówienia o tych sprawach. To wy musicie dojść do tego, co wam robi dobrze i pokierować partnerem. I radzę zacząc od masturbacji - musicie same wiedzieć co i jak. A potem pokazać parnerowi. Wiele kobiet nie odczuwa przyjemności z samej penetracji - niestety, to co sprawia przyjemność partnerowi czasami w ogóle nie sprawia przyjemności kobiecie. W czasie penetracji łechtaczka nie jest stymulowana albo jest bardzo słabo. Może trzeba zacząć od pieszczot ręcznych. Albo w ten sposób dokończyć. Powiem tak: facet który spuszcza się sam a zostawia partnerkę bez przyjemności to żaden facet. To zwykły gówniarz i egoista.

Gość BetterINtime
pixi0dixi - wlasnie w ten sposob mialam swoj pierwszy orgazm podczas stosunku i jak narazie ostatni :o

Gość sslakakakaka
No to jak facet nie ma ochoty na gre wstępną to sorry - jak napisałam: gówniarz i egosta, dla którego liczyć się tylko własna przyjemność.

Kiedy ja jestem w nastroju, to mam ochotę czuć jego ciało każdym centymetrem swojej skóry. Potrafimy się pieścić przez godzinę (i więcej), myślę że to daje tak dobre rezultaty. Poza tym nie zawsze mam orgazm pochwowy, jeśli nie mogę dojść pomaga mi poprzez pieszczoty łechtaczki. W tej sytuacji nie jest to dla mnie tragedią - kiedyś było, bo nie wiedziałam czy jestem zdolna do orgazmu pochwowego.

Gość hm hmmmmmmmm
to czemu tego nie powtarzacie skoro mialas orgazm w ten sposob?

Gość sslakakakaka
I ja w ogóle nie pojmuję, jak można pozwalać facetowi zrobić sobie dobrze skoro ty z tego nie masz nic. To trochę jakby cię używał jak sztucznej pochwy.

Gość BetterINtime
Wiem, ze moj facet sie stara... Kupila nawet nakladke wibrujaca na gumke, ale nie doszlam.. Bylam bardzo podniecona ale nie bylo orgazmu.. Jesli chodzi o gre wsteona, to mam o to zal do niego.. bo mimo moich slow nadal nie jest taka jak powinna.. Ile powienna trwac gra wstepna?

Gość sex jest przereklamowany

Gość BetterINtime
hm hmmmmmmmm = powtarzamy, tylko juz wiecej razy nie mialam orgazmu w ten sposob, nie wiem dlaczego..

Gość hm hmmmmmmmm
sslakakakaka - dla mnie to tez niewyobrazalne, nigdy nie udawalam orgazmu, tylko mowilam jak moge do niego dojsc i moj facet nigdy tego nie zignorowal... normalny facet czuje sie bosko jak doprowadza kobiete do orgazmu

Gość sslakakakaka
Jakie są przyczyny braku przyjemności z SEKSU?? - odpowiedź: facet myślący tylko o sobie.

Powiedziałam już jak ja walczyłam o orgazm. Zgadzam sie z przedmówczyniami. Jeżeli Twojemu facetowi nie zależy na tym, żebyś odczuwała przyjemności ze zbliżeń to sorry ale nie będzie dobrze :( Erotyczne zabawki zostawcie sobie na stare lata, kiedy już się znudzicie sobą. Nie uważam, zeby były dobre dla początkujących - tez to przechodziłam :/

Gość sslakakakaka
Ile powienna trwac gra wstepna? Tyle żeby cię rozpalić tak, żebyś potem osiągnęła orgazm. Proste. Nakładka wibrująca? Bzdura. Bo to jest dalej tylko styumacja pochwowa. A ty pewnie potrzebujesz pieszczot ręcznych.

Gość BetterINtime
mowie swojemu facetowi, o wszystkim.. Nigdy nie udawalam niczego przed nim.. Podczas stosunku stara sie nie dojsc, zeby bylo dluzej, bo ja potrzebuje dluzszego stosunku.. Ale nawet jak sie kochamy pol godziny bez przerw to i tak nie mam orgazmu..

Gość BetterINtime
Podczas seksu oralnego, czy dłonią doprowadza mnie do orgazmu.. Mi chodzi o orgazm podczas stosunku

Gość BetterINtime
nie, nie.. jesli chodzi o charakter i poglady na zycie to nie znajde juz drugiego takiego. On daje mi bezpieczenstwo, ktorego nigdy nie mialam..

Gość hm hmmmmmmmm
"Jesli chodzi o gre wsteona, to mam o to zal do niego.. bo mimo moich slow nadal nie jest taka jak powinna.." to wg Ciebie nic? pogadaj w koincu z nim jakos powaznie bo moze on sobie nic z tego nie robi

Better, to skoro w ogóle masz te orgazmy, to o co Ci chodzi? Że nie podczas "normalnego" stosunku, "tylko" podczas pieszczot? Wyluzuj i nie dąż do tego orgazmu tak desperacko :)

Gość hm hmmmmmmmm
dokladnie, ja jak wyluzowalam to od razu zaczelo byc lepiej... jak myslisz podczas stosunku tylko o tym zeby miecd orgazm pochwowy to nigdy sie nie wyluzujesz... orgazm to orgazm, co za roznica jaki :)

Gość BetterINtime
moze macie racje dziewczyny... ale o czym mam w koncu myslec podczas stosunku.

Gość hm hmmmmmmmm
o tym co Ci sprawia przyjemnosc a nie o tym co mogloby sprawiac... najlepiej nie myslec wogole tylko dac sie poniesc :D

Gość BetterINtime
dzięki za rady 🌻 mam nadzieje, ze moje zycie seksualne sie poprawi...