Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

3OPCJE

JAK NAUCZYĆ SIE BYĆ SINGLEM? DOBRE PORADY

Polecane posty

Od 6 lat, bywałam w związkach i tych dłuższych bo ponad 2 lata i tych krótszych po parę mcy. Teraz chciałabym sobie odpocząć od facetow i dac na wstrzymanie. Tylko, ze prawda jest taka że ciężko jest mi być samej, lubię mieć wsparcie ale niechce ładować się w beznadziejne związki bez przyszłości. Tzw strach przed samotnościa. Jak w dzisiejszych czasach być zadowolonym z zycia singlem?

Mieć jakiekolwiek hobby :) I przyjaciól płci obojetnej, żeby było z kim wyskoczyć na piwo :)

Gość Luckym
Dokładnie, mieć się czemu poświęcieć...:) A przyjaciele pozwolą Ci zapełnić samotność:)

Mam prace, studia, znajomych, przyjaciela... Tylko moja przyjaźń zaczyna się przekształcać w dziwne jazdy, mój kumpel chyba się zakochuje, więc ten kontakt też musze troszkę przystopować... Moje przyjaciółki z dawnych czasów mają facetów i w sumie kontakt mamy z nikomy, dobrze że mam paru innych znajomych ale też nie zawsze mają dla mnie czas, bo też mają swoje sprawy. Najgorsze to poczucie, ze nie ma osoby do której można się przytulić, przy której można poczuć jakiekolwiek bezpieczeństwo. Jestem bardzo towarzyską osóbką ale jednak wieczorami doskiera ta samotnośc i to, ze nagle nikt nie ma czasu ect żeby sie spotkać czy poprostu pogadać.

A nie masz jakiegoś ukochanego zajęcia? Cokolwiek, niech to bedzie zajmująca gierka, książki, jakis sport :)

Jeżdże na rolkach ale to zawsze z moim kumplem, samej jakoś nie mam takiej motywacji.