Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roztrzepany_fiolek

gdzie można iść na randkę we wrocławiu?

Polecane posty

Gość roztrzepany_fiolek

pomóżcie..

Gość przeciez takie
hala ludowa + ogród japoński - na spacer standardowo - rynek kino, bilard, kręgle - jak wszędzie park poludniowy - na spacer wyspa slodowa - na spacer piwko w prowokacji, w ogrodku piwnym przy fontannie +spacer :) hehe

Gość roztrzepany_fiolek
a gdzie ta prowokacja?

Gość przeciez takie
wzgórze partyzatów :)

Gość roztrzepany_fiolek
dzieki za pomysły, slabiutko znam miasto:)

Gość pani kuleczka
ja bym poszła na partynice na wyscigi konne w niedzielę

Gość a gdzie bys chciala isc
ogrod japonski-tam jest slicznie. Pozniej parkiem obok hali ludowej i do starego drewnianego koscolka kolo japonskiego. Mozna do zoo -tez blisko. Mozna kolo katedry -zwlaszcza wieczorkiem jak jes oswietlona a wczesniej do ogrodu botanicznego. Mozna do kina-jest spory wybor

Gość roztrzepany_fiolek
na partynicach byliśmy ostatnio na imprezie firmy męża, wspomnienia mamy raczej hałaśliwe:) chciałam go gdzieś zabrać, niedlugo minie rok od slubu, a my tacy zapracowani i wlasciwie chodzimy ostatnio tylko do kina..

Gość fert
Moim zdaniem bardzo fajnym klubem we Wrocławiu jest Acid Club → http://facebook.com/acidclubwroclaw . Świetna obsługa, ciekawe pomysły na imprezy no i co dla mnie najważniejsze – muzyka, przy której można się super pobawić. Na pewno będę częstym gościem w tym klubie.

Gość gość
Ok wine Bar to bardzo fajne miejsce. dobre jedzenie, fajny wystrój i miła atmosfera. bedzie to strzałw dziesiątke

Gość gość
To zależy, jaki masz budżet. Ja, zabrałem swoją kobietę do ekskluzywnej restauracji OKWineBar i było świetnie. Cudowne jedzenie, pyszne wino...

Gość gość
Może do eleganckiej restauracji? Ze swojej strony mogę polecić Ci OKWineBar, znajdującą się przy ul. Księcia Witolda 1, która do najtańszych nie należy, ale jest naprawdę dobra. Słynie ze świetnych win i cudownych potraw...

Gość gość
z takich bardziej na luzie miejsc, bez zadęcia ale z klimatem no i świetną pizzą to zdecydowanie pizzeria taormina- pizza z włoskim klimatem, pycha składniki no i ciasto zrobione jak należy a nie guma bez smaku

Gość gość
To zależy jaką kuchnie preferujecie, natomiast jeżeli może być włoska i pizza to zdecydowanie polecam www.GustoPizza.pl fajny lokal i przede wszystko doskonała pizza :)

Gość theirveins
Zależy jak wystawna ma to być randka. Ostatnio my poszliśmy na randkę do mnie, zamówiliśmy przez pizza portal jedzenie ze sphinx i było bardziej niż przyjemnie ;-)

Gość madzielan23
restauracje są przereklamowane, ja wzielam chlopaka do strzelnicy Progun i cieszyl sie jak dziecko - to byl strzal w dziesiatke!!

Gość gonia25

pizzera Taormina - jedna z lepszych pizzeri we Wrocławiu 😄 jak są tutaj fani pizzy to ręka w górę! ha ha!