Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makówkaaa

czy ktos sie orientuje??

Polecane posty

Gość makówkaaa

czy w dziekanacie maja gdzies oceny moich wszystkich zaliczen i egzaminow?? zobaczylam wlasnie ze brakuje mi jednego w wpisu z poprzednich semestrow.. co teraz zrobic..??

Gość ffdfdd
to jak zaliczyli ci semestr w ogole bez tych wpisów

Gość lorbo
tak w dziekanacie jest cała historia zaliczeń, dziennik studentów z wszystkimi zaliczeniami od początku studiów i karty egzaminacyjne

Gość makówkaaa
nie wiem msieli nie zauwazyc tego, to znaczy na karcie ezaminacyjnej byly oceny i podpis wykladowcy... natomiast w indeksie nie mam..

Gość wiii
Ja i mój kumpel mieliśmy podobnie, wszystko ok tylko w indeksie brak jednego podpisu, ale co tam, kapnęliśmy się po obronie :p wazne że w karcie był podpis :)

Gość makówkaaa
no wlasnie ja przygotowuje sie do obrony i nie wiem co teraz zrobic, zostawic to tak, czy isc do kogos w tej sprawie, do kogo najpierw, wykladowcy, ktory mi nie wpisal oceny, dziekantu, czy moze do dziekana??

raczej do wykladowcy, zeby ci wpisal ta ocene, bo w koncu zaliczylas. chociaz dla mnie w ogole dziwne jest to, ze podbili i podpisaly ci tamten semestr w indeksie, skoro brakowalo wpisu. nam to kaza nawet wszystkie daty uzupelniac przed oddawaniem indeksu, bo inaczej nie przyjmuja...

Gość wiii
Nie rób zamieszanie bo potem będziesz żałować. Masz wszystko pozliczane, podbite zaliczenia semestrów to jest ok :) wiem po sobie, nie ruszaj tego tylko zostaw tak jak jest :) ja też się bałam trochę co to będzie itp ale wpisali mi oceny z obrony, egzaminu dyplomowego oddali indeks bez problemów, przecież nikt nie zagląda wstecz do indeksu bo po to zaliczają Ci każdy semstr osobno żeby mieć wszystko ok :)

Gość makówkaaa
troche sie boje ze w ostatnim momencie nie dposzcza mnie do obrony, jak zauwaza ze przeoczyli to w indeksie.

Gość wiii
Gwarantuje Ci że nie zauważą :) mi i kumplowi nie zauważyli ;)

Gość wiii
Mało tego, miałam 11 semestrów a podpsu brakowało mi z bodajże 3 semestru, a przecież indeks oddwałam co semestr i nikt się nie zorientował, nawet ja :p