Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anastazja Leńska

Mama jest na mnie wściekła bo nabiłam rachunek tel na 750 zł i....

Polecane posty

Gość Anastazja Leńska

nie każe mi iśc na impreze, o ktorej od dawna wiedziala ze bardzo chce na nia isc !

Gość wspaniałe
na miejscu mamy może bym Cie nie zabiła, ale poddusiła napewno :-p

Gość Anastazja Leńska
ale ta impreza jest dla mnie wazna mama od dawna o niej wiedziala nie powinna mi tego robic !

Gość iiu 90
chyba nie pozwala, a nie \"nie każe\" niemoto! :O

Gość wspaniałe
ile masz latek dziecinko ??

Gość Anastazja Leńska
No i po co mnie obrażasz ? Bardzo przepraszam za rażacy błąd, poprawiam sie- NIE POZWALA !!!

Gość Anastazja Leńska
17

Gość komiwojażer
"ale ta impreza jest dla mnie wazna mama od dawna o niej wiedziala nie powinna mi tego robic !" a Ty wiedziałaś ile gadasz prze telefon, też nie powinnaś tego robić:classic_cool:

Gość wspaniałe
a mama należy, do tych osób, które wybuchają i szybko im mija czy też do tych, co to są pamiętliwe?

Gość wiii
No popatrz, mama wiedziała że impreza jest dla Ciebie ważna, a Ty nie wiedziałaś że za telefon się płaci... I jak to jest...

Gość wspaniałe
dołóż się do rachunku .... może ją trochę udobruchasz :)

twoja mama jest bardzo inteligentna :D na jej miejscu nie tylko zabronilabym isc ci na impreze ale dala szlaban na telefon :P DOŻYWOTNIO :D

Ojejku, to rachunki trzeba płacić, jeśli się godzinami gada przez telefon? A to dranie z firmy telekomunikacyjnej :P Powinni wiedzieć, że mama każe ci na imprezę iść (no teraz już nie każe, ewentualnie cię ukarze:P)

Gość Anastazja Leńska
właśnie moja mama jest taka, że długo pamięta i wypomina . Wiem, że sie tak nie robi ale jakoś tak wyszło:P z tym tel. Powiedzialam, ze w wakacje pojde do pracy i bede po trochu oddawac jej te pieniądze, ale ona pwiedziala, ze i tak musze ponieść kare. Ale ta impreza naprawde jest dla mnie ważna :(

Gość wspaniałe
wiesz .... ja Cię rozumiem, ale jestem po stronie Twojej mamy :-p sama mam 17-latkę w domu i nie lubię jak chodzi na imprezy, dlatego każdy sposób dobry, żeby ją od tego odwieść :classic_cool: :classic_cool:

Boże dziewczyno dla wielu rodzin 750 zł to wypłata za którą musza przeżyć cały miesiąc .... To gdzie Ty dzwoniłaś ...do Uzbekistanu o.O :/ Nie było jakichś darmowych minut ..pakietów ?? ;p Na miejscu matki nie puściłbym Cię na ta imprezę ... a co może być dla Ciebei takiego ważnego w tej imprezie ..to jakieś połowinki o.O .... za 5 lat będziesz sobie mówić że ta impreza byłą do d..y ...na studniówkę mieć zabronione to rozumiem ... Bosh ..nie przeżyję 750 zł... czy aby Ty tej sumki teoskze nie podkręciłaś ?? Może to 75 zł ..Srki że tak pytam ..ale z tego co wiem to przy 300 zł dzwonią do ludzi przedstawiciele i proponują jakieś pakeity ..albo zmianę abonamentu ..tak w tpsie jest, albo było :/ ....

Gość komiwojażer
chyba dzwoniła do "czech":D

Gość Anastazja Leńska
Dzwoniłam do chłopaka, który jest za granicą, do przyjaciółek- ale to zawsze były baaardzo długie rozmowy minimum 1,5 godziny :o nie no stać nas na ten rachunek ale mama jest i tak wściekła, krzyczy na mnie :o

Gość wspaniałe
komiwojażer chyba dzwoniła do "czech" do czech to ma za darmo :-p

Gość Anastazja Leńska
750 wszystko z opłata za internet ten rachunek

Gość Wiiiiiiktoriaaaaaaaa
Stać ich... kurwa dziecko Ty wiesz ile to jest 750zł?! Ja zapierdalam cały miesiąc żeby tyle zarobić!

to jest sposob resocjalizacji. a Ty jak moglas nabic taki rachunek na komorke? tez nie mialas dla niej litosci. wiesz ile to jest pieniedzy?? rodzice sie zacharowuja a ty w ten sposob przepuscilas ich taka ilosc. zobaczyla bys ile to znaczy jak bys zarobila choc zlotowke! kara musi byc. sorry ale takie moje zdanie

Stacjonarny ??? Bo jak kom to roaming sobie porządnie ustaw .... zresztą ;p powiem Ci tak ..jak kiedyś znajdziesz się na swoim , a napewno się znajdziesz ..i nie będzie wtedy zbyt dużo pieniążków , chcoiarz pewnie będą bo Twoich rodziców stać na taki rachunek , to wtedy zobaczysz iel to jest 750 zł ;p ja wypruwam sobie flaki w robocie ..za 2000 ;p jakby mi ktoś powiedział zapłać pan 750 zł ..to by mi oczy z orbit wystrzeliły, łyknęły redbula i pofrunęły w siną dal :/

Gość Anastazja Leńska
Ja wiem, że tak sie nie robi, poprostu jakoś tak wyszło :( Obiecałam juz mamie, ze pojde w wakacje do pracy jakiejs itd. A na tej imprezie zależało mi od dawna :(

Gość Anastazja Leńska
Jak ją przekonać ?

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
postaw się w sytuacji swoich rodziców...oni pracują planują wydatki. a Ty ot tak wygadujesz kilkaset złotych...teraz twoja mama choć może Ci się do tego nie przyzna musi być może odmówić sobie czegoś co miała w tym miesiącu kupić, np. sandałów na lato. oni pracują i tera muszą kombinować, bo im rachunek niszczy plany finansowe na dany miesiąc...to jest ogromna i zmarnowana suma. i jeśli twoi rodzice mogą sie teraz męczyć z jej opłaceniem i muszą sobie pewnych rzeczy odmówić to nie dziw się że tobie narzucają to samo...odmowę przyjemności - brak imprezy.

O imprezie zapomnij ..a do wakacji już tylko kilka dni pozostało ..proponowałbym już zacząć szukać pracy ...z którą neistety ciężko w naszym kraju :/ /// Nie powiem że mi Cię nei skzoda ...ale sama niebawem stwierdzisz ..że kara jaką Ci dała matka ..byłą słuszna :/ A za te 25 lat ...zemścisz się i sama swojej córki na impreze nie puścisz ..bo będizesz musiała wziąść kredyt pod hipoteke aby spłacić jej rachunek telefoniczny :/

Gość Pinesa L.
Dziewczyno! Jestem tylko o rok starsza od Ciebie a nigdy w zyciu bym czegoś takiego nie zrobiła ! Bo wiem, że moi rodzice cięzko pracują m.in. na to by mnie utrzymać....! Nie masz szacunku do swoich rodziców i do ich pracy ! Co to znaczy, że "tak wyszło" , chyba wiedziałaś że tak długie rozmowy dużo kosztują? A mogłas chociaż zapytać mamy czy możesz zadzwonić za granice do chłopaka !!