Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość in love with the dj

zrobilo mi sie wczoraj przykro

Polecane posty

Gość in love with the dj

Bylam na meczu, z facetem, jego 4ma kumplami i 2innymi laskami. Jedna byla kobita po 40tce, a druga ma 16lat(wszystkich poznalam dopiero wczoraj wlasnie). Moj facet kibicuje lokalnej druzynie, ta mloda dziewczyna tez, caly wieczor siedzialam jak kolek, a oni gadali o tej druzynie, pilce itd (dziewucha tez jest sportowcem). Miedzy nia a moim facetem jest 11lat roznicy, a ja wczoraj jej zazdroscilam, ze wywolala w moim facecie taka energie i chec do rozmowy, jaka u nas ostanio bywa rzadkoscia:(

Gość kibiccccccccc
I czym się przejmujesz? Po pierwsze chciał wzbudzić troszkę zazdrości, po drugie znalazł po prostu żywą osobę z którą mógł pogadać akurat o tym danym zagadnieniu A kocha ciebie, przecież nie ją Widać na oko, a po za tym znam się trochę na tym, że potraktował ją jak dobrego KUMPLA Jesteś strasznie przewrażliwiona:O

Gość notoprze****ne
czuje klimat.moj zazwyczj jest wieczorami malomowny wrecz przysypiajacy.ale ostatnio (mamy hurtownie)przyjechalo po22 malzenstwo.no kurdeeeeeeeeeeee jak on duzo gadal z ta baba!!!😡 strzelilam focha na drugi dzien;)

Gość maklopa
bo wy dresiary jesteście i macie chłopaków bez zęba co sączy piwo z puszki i napala się na wszystko co na drzewo nie ucieka, znam takich wszędzie wciskają swoją fujarkę

Gość Daguaraaaa
jesli dziewczyna ma podobne zainteresowania TO JEST DOBRYM KUMPLEM I TYLKO I WYLACZNIE KUMPLEM KAZDEGO FACETA. pozdrawiam ONI SA JAK KOMPUTERY!! I TAKI MAJA 'PROGRAM'.

Gość niestety niestety
cóz, ode mnie też facet odszedł do takiej co miala podobne zainteresowania. zeby nie było- sama mam sporo pasji wiec na pewno nie byłam dla niego nudna osobą. po prostu zbliżyło to ich do siebie, ze mieliu podobne hobby..

Gość in love with the dj
Dzieki..:o :P To nie chodzi o ta laske ludzie. Chodzi o to, ze po 3latach razem, miewamy czesto wieczory, czasem cale dnie jakiejs..beztroskiej nudy, tzn nie nudzimy sie ze soba ale jakos nie jest energicznie, nie jarzymy sie do siebie 24/dobe, a ostatnio to juz w ogole, oboje jestesmy troche zmeczeni praca, mielismy na glowie remont itp. A tutaj masz ci los - nagle usmiecha sie bitych 5godzin, niby do mnie tez - ale nie dzieki mnie. Fakt, chyba jestem przewrazliwiona. Po prostu zrobilo mi sie przykro.

Temat zbyt wydumany. Każdy lubi z kims pogadać na ciekawy temat. O czym ma z toba rozmawiac w takim razie być była zadowolona?

Gość in love with the dj
Jezzzus, tu nie chodzi o to:o:o:o Skup sie i skumaj, ze chodzi mi o cos zupelnie innego a mianowicie to, co jest, a wlasciwie czego nie ma od jakiegos czasu miedzy nami - 220procentowa radocha ii frajda z wzajemnego towarzystwa - kiedys wystarczyl jeden dowcip zeby smiac sie przez caly dzien - teraz nie pomogly by juz nawet trzy:( a wczoraj w towarzystwie nikt nie musial nawet opowiedziec kawalu, zeby On smial sie pol nocy:(

Przecież na takie coś nie ma recepty. Ludzie się śmieją z tego co jest śmieszne. I napewno nikt nie myśli że wtedy robi komuś przykrość. Tak mi się wydaje.