Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annnnna2

Moj 18 letni syn będzie ojcem NIE WIERZĘ

Polecane posty

Gość Annnnna2

:o

Gość to uwierz

a uswiadomiłas go co do seksu i zabezpieczeń?

Gość Annnnna2
Uświadamiałam razem z mężem wszystkie moje dzieci dlatego tym bardziej nie wierzę :o

Gość co z tego że uswiadomila
Czasem emocje, hormony młodych ludzi poniosą, czasem pęknie gumka itp. Mnie mamam tez uświadamiała, a matka zostałam jak miałam 19 i studia przede mną

trudno- przy waszym wsparciu i pomocy- jakoś sobie ułożą życie pozostało ci się tylko cieszyć ;)

zdarza się tylko nie panikuj i nie dorzucajcie syna, nie musicie obiecywac pomocy ale pokażcie mu że go nie odrzucacie z tego powodu, dla niego to też pewnie nie jest spełnienie marzeń i pewnie ma wyrzuty sumienia. A co to za dziewczyna? Stała czy jakaś przygodna?

Gość a Ty będziesz
BABCIĄ!!!!! ;)

Gość maklopa
to prowokacja ? :-)

Gość Annnnna2
Dziewczyna jest w jego wieku, chodzą ze sobą od 16 roku zycia.

Gość do lilii
postinor zrobiłby pobojowisko z organizmem młodziutkiej dziewczyny ! Poza tym to ona też brąła w tym udział i raczej to matka tej dziewczyny powinna jej bardziej o tym postinorze powiedziec :P

Gość Annnnna2
Jej rodzice tez są zaszokowani. Mam się spotkać z Jej mamą za 2 dni

Gość a Ty będziesz
Lepszy Postinor niz dziecko, ale teraz to juz za późno :o

Gość Szczuplutkaaaaaaaaa
Maja 18 lat poradzą sobie :)

Gość a Ty będziesz
Oczywiście że lepiej wziąć postinor niż mieć dziecko w wieku 18 lat :o ale to działa tylko do 3 doby po ewentualnej wpadce, więc teraz to już musztarda po obiedzie :P

Gość twoj synus
spieprzył zycie tej młodej dziewczynie ! To ona będzie nosić bachora i go rodzić, a potem karmić cycem a tu matura za pasem !!! Twoj syn to skończony kutas!

no to spotkacie się, porozmawiacie, ustalcie co i jak w takich najważniejszych sprawach, typu ślub itp. ale pytajcie młodych o zdanie i nie decydujcie za nich, i nieoskarżajcie ich, trudno stało się i trzeba dalej żyć. Musicie ich trakotwać jak dorosłych ludzi, w końcu mają skończone 18 lat, co oczywiście ich nie usprawiedliwa ale mogło się to zdarzyć jak mieli np. 16 i to byłby większy problem.

kurde ludzie co wy pieprzycie a co ma dziecko do matury? mało jest matek które zdają maturę mając dziecko albo będąc w ciąży? Takie myślenie ludzie w XXI w. mnie normalnie poraża.

Gość twoj synus
a to ma do matury, że zamiast sie uczyc bedzie musiała dupsko dzieciakowi podcierać

Gość kiminimatrixxx
Zdaża się teraz juz nie ma co płakać tylko trzeba myslec co dalej.Będzie dobrze na pewno licza na waszą pomoc,tylko pomoc a nie wyreczanie we wszystkim...muszą czuc odpowiedzialność.Ja urodziłąm w wieku 16 lat moja mama była w szoku..pomału wszystko się ułozyło skończyłam szkołę pracuję mamy juz 2 dzieci.szkoda mi teraz takich młodych ludzi bo trzeba szybko dorosnąć ja podołałam jestem z siebie dumna!!!

Gość jghjkjl
Gdyby moj syn zaliczyl wpadke z dziewczyna w wieku 18 lat ,dam mu kase na pozbycie sie tego ;)) 18 lat to szczaw a nie ojciec,za kilka lat sie rozwiada i alimenety i spieprzone zycie.

Gość kochająca dzieci
do jghjk...współczuję więc twojemu synowi że ma taką matkę/ale raczej nią jeszcze nie jesteś bo prawdziwa matka nigdy by tak nie napisała.A po drugie mylisz się!!! mam znajomą która wyszła za mąż za 18-letniego chłopaka(równolatka) i są szczęśliwi do dziś.A takiego ojca ze świecą szukać.A ten ,,małolat" skończył 2 fakultetyi od początku był wyjątkowo odpowiedzialnym mężem i ojcem!!! ale to wynosi się z NORMALNEGO domu a twój niestety do takich nie należy,gdy to się czyta/

Gość kiminimatrixxx
Nie wiem skad w ludziach tyle złości,mściwości i zero wyrozumiałości.Każdemu sie wydaje że jego cos podobnego nie spotka,ze on tak nie postapi.Gdzie współczucie? szacunek? wyrozumiałość?