Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12tygodniówka

jak ja bym chciala zeby to był juz chociaz 25 tydzień ciąży.....

Polecane posty

Gość 12tygodniówka

czy wam tez tak sie wlokła ciąża? ja jestem w 12 tygodniu a czuje sie jakbym byla w ciazy cale wieki , chcialabym zeby chociaz polowa byla za mną , poczuć te pierwsze ruchy , kupować wózek i ubranka , mieć jak najblizej do porodu, wlecze sie ten czas niemiłosiernie....

Mi szybko zleciało, ale może łatwo mi się mówi, bo już na finiszu jestem (37 tc) :). W 12 tc czekałam aż brzuch zacznie rosnąć, a teraz mam tak wielki, że wg. sąsiadów to już trzy razy powinnam rodzić. A co ja poradzę na to, że mały tak rośnie :)

Gość 12tygodniówka
podobno najszybciej zlatują 3 ostatnie miesiace , a najwolniej tez pierwsze 3 , no coz, pozostaje mi czekac cierpliwie, jeszcze tylko 34 tygodnie:)

to u mnie odwrotnie... te pierwsze zlecialy a te ostatnie to sie tak wleką ze juz nie mogę... a tu jeszcze 12 tygodni...

12 tygodniówka jak to 34 tygodnie ejszcze? ty chcesz w ciazy 46 tygodni chodzić?? 40 tygodni trwa ciąza ale juz tak kolo 38 mozna urodzic i ciaza jest donoszona :D

Gość zwykla kobietka
Mi tez 3 pierwsze miesiace zlecialy najszybciej (teraz drugi raz jestem w ciazy) i tez mi te pierwsze 3 zlecialy strasznie szybko. Stanowczo ostatnie 3 wloka sie najdluzej

Haha MaMani, ktos mądrze ostatnio powiedział, że nieprawda, że dla kobiety najcięższy jest 9. miesiąc. Najcięższy jest 10.:D Jak ja się boje przenosić....:O

Gość ukgbljhb
hhehe nam sie urodziła córa i czasem mowimy, kurcze fajnie by było jak to by był 12 tydzien. daje popalic równo w nocy.

oczywiscie ze pierwsze 3 miesiace zlatuja najszybciej bo przeciez z sumie to mozna zyc tak jak dotychczas a 3 ostatnie miesiace to juz jest meczarnia :-) wielki brzuch i wogole odliczanie do porodu :-)