Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarnulka1906

Czy to jest mozliwe!!

Polecane posty

Gość nie no serio musisz cos
zrobic ze swoim pisaniem, przeciez masz byc matką i dawac przyklad swojemu dziecku! Życzliwie mówię, to rozpacz ( nie o literówki chodzi, bo to się każdemu zdarza w pośpiechu). I nie ma słowa " dyslekcja", jest dysleksja , jeśli już - i na czym innym polega. A ze śmiertelnoscia noworodków to absolutna ściema, przecież byłaby afera na cały świat! Nie bój się!

Solanka a gdyby nawet ?? I tak nie warto zaprzeczac bo przeciez tu sa wszyscy anonimowi i kazdy bedzie bronil swego zdania Ciekawe czy powiedzialabys mi to w twarz ?? nawet gdyby to czy uwazasz ze ludzi niby nizszego pokroju niz ty nalezy lekcewazyc i im ublizac ??Dla czego wchodzisz na pewne tematy skoro nie masz nic ciekawego do powiedzenia ?Chyba tylko dla tego zeby komus zlosliwie dogryzc Zapewne duzo jest osob wedlu ciebie na tym forum ktorzy nie maja obycia Wiec czy warto sie meczyc i pisac zlosliwe komentarze A moze zaloz jakis topik na ten temat ,skoro tak bardzo czujesz sie rozzalona i pokrzywdzona

I wogole zamykam temat dla osob szukajacych zaczepek ,bo niema on sensu Skoro nie macie nic ciekawego do powiedzenia to po co ma on byc jakims siedliskiem sprzeczek Jezeli jednak ktos chce porozmawiac w milej atmosferze to zapraszam

czarnulka1906 - spokojnie!Uwierz ze gdyby taka sytuacja faktycznie miala miejsce to nie byloby tak cicho.Zaraz media rozdmuchalyby ta sprawe poza tym tak jak ktos juz napisal od razu zamkneliby porodowke a matki z dziecmi ewakuowaliby do innego szpitala.Ta twoja kolezanka ma male kuku:p ;)

No tak topic bez wytykania bledow to marny topik jak te ktore te bledy poprawiaja...:-o

Gość solanka
należy tępić nieuctwo, bo to, co tu prezentuje autorka to wtórny analfabetyzm i żal mi dziewczyny, bo boi się historii z palca wyssanych - ale jaki, przeciętnie rozwinięty umysłowo człowiek, jest w stanie uwierzyć w bujdy o 50% umieralności noworodków...?

czarnulka1906 - ale to jest normalna reakcja kobiety ktora jest w ciazy i nie masz sie co tlumaczyc tlumanom!Nie przejmuj sie i byle do przodu.Zycze pomyslnego rozwiazania:)

A co do bledow czy je poprawie czy nie to nie ma znaczenia Bo i tak co wchodze na jakis topik to sa tam osoby ktore tak jak wy musza skrytykowac wszystkich do okola Moge sie zalozyc ze czy bym te bledy robila czy nie to i tak ktos i tak by sie przyczepil o byle pikusia Zawsze tak jest i tak widocznie zostac musi

Gość solanka
następna tłumanom.... widzę, że te obowiązkowe 6+3 lat przesiedzieliście na malowaniu paznokci

solanka - nie bede tego komentowac napisze ci tylko tego ze osoba wyksztalcona nie wytyka bledow ortograficznych bo to niegrzeczne.Wiec....

Solanka tep sobie tep bo ja juz nie mam zamiaru reagowac na twoje wypowiedzi Czy chcesz wierzyc czy nie nie jestem nieukiem tylko osba ktorej puscily nerwy do mojej pisowni mozsz sie szczelac ile chcesz ale nie rob ze mnie patologicznej idiotki Idz do kilku lekarzy i zapytaj sie ich co kobieta w ciazy moze sobie wymyslec Wiec spadaj

Pozatym chyba w zyciu ci nie wyszlo bo siedzisz tu jak moherowy berecik -nie wazne ile masz lat i ciagle tylko robisz z siebie osobe oczytana w nadmiar inteligentna Juz mi doradzilas abym poprawila sie w pisowniu i jak ty twierdzisz w obyciu wiec teraz jezeli nie masz nic ciekawego do powiedzenia do sobie odpusc

Gość solanka
czarnulka Twojego nauczyciela, który Cię uczył polskiego, należy zwolnić a Ciebie odesłać do szkoły cholera tylko bierze, że nieuki rodzą dzieci, którym nie wpoją nic wartościowego będziesz potrafiła przeczytać swojemu dziecku bajkę? opowiedzieć jakąś historię? wątpię żegnam, bo krew mnie zalewa, jak widzę jak kaleczysz nasz język

Gość co to szczelanie
Tak z ciekawości co to jest to "szczelanie"? Jestem z północy Polski i nie spotkałam się nigdy z tym słowem.

Gość co to szczelanie
Czy chodzi o strzelanie?? Tak jak z pistoletu, z łuku itd?

Idz i powodzenia Mozliwe ze powinni zwolnic wszystkich nauczycieli ktorzy mnie uczyli bo niestety jak na zlosc dla Ciebie z polskiego akurat mialam same 4 A swemu dziecku bede umiala opowiedziec bajke a tym bardziej ja przeczytac Zegnam

Bawia mnie panienki ktore smieja sie na kafe z czyis bledow ort.a nie potrafia kompletnie nic madrego powiedziec.Zero konkretnej wypowiedzi dotyczacej tematu.Zenada:-o

Gość co to szczelanie
Montodea, na błędy ortograficzne zwracają uwagę także mężczyźni, więc nie zawężaj tego grona do samych "panienek". Poza tym nie widzę nic wstydliwego i hańbiącego w znajomości swojego ojczystego języka. A co do tematu to wydaje mi się oczywiste, ze to niemożliwe. Życzyłam już autorce szczęśliwego rozwiązania.

Prosze was zakonczmy ten temat bo on nie ma sensu jedni mnie potepia ok a inni nie i tez jest ok Solanka jednak przesadzila bo swemu dziecku bajke czy historyjke bede umiala opowiedziec Nawet kolysanke moge dla mego bobaska wymyslec Mam dosc tych sprzeczek dzis jest moj gorszy dzien wiec nawet nie probuje sie zbyt bronic Ja wiem jaka jest prawda Ciekawe czy ktos kto rozmwaial ze mna osobiscie tez powie ze jestem nie oczytana czy tez tepa Tu nikomu nic nie udowodnisz wiec ja nawet nie bede probowac Sa tu osoby ktore potrafily mi zwrocic uwage w spsob ktory do mnie w jakis sposob dotarl a solanki to poprostu mialam dosc bo ostro przesadza a moge sie zalozyc ze w realu niema az takiej pewnosci siebie A teraz dziewczyny macie jakies temaciki ktore moga byc ciekawe Jezeli tak to piszcie:D

co to szczelanie - masz po czesci racje ale tu na kafe przebywaja przewaznie kobiety i \"kobiety\".Nie mialam ciebie na mysli a solona popieprzona czy jak jej tam... Jesli chodzi o autorke to jej reakcja jest jak najbardziej na miejscu.Nie kazda kobieta przechodzi spokojnie swoja ciaze ja na pewno do takich nie nalezalam tez panikowalam a mialo to zwiazek z poprzednim poronieniem i ciaza zagrozona.Autorka jest mlodziutka osóbka i ma prawo do strachu dla niej ciaza to cos nowego tak jak dla kazdej kobitki ktora spodziewa sie dziecka.No nic sprawa zostala wyjasniona czarnulka na pewno odetchnela a dzieki temu i dziecko jest spokojniejsze.To jest najwazniejsze:)

Nawet nie wiem dlaczego przeszlo mi przez mysl ze wogole mozliwy jest 50% zgon noworotkow Czasem strach przeslania mi oczy Solanka jestem juz zmeczona nie zdenerwowala mnie kobieta ale wymeczyla strasznie Porod sie zbliza a tu jeszcze jutro pogrzeb dobrego kolegi heh nie wiem czy pojde Tesciowa i mama mowia zebym nie szla poniewaz jestem bardzo wrazliwa osoba a stres w moim obecnym stanie nie jest wskazany Od wczoraj klebia mi sie chore mysli po glowie -gdy pomysle ze matka nosi dziecko pod sercem kocha go cieszy sie z jego kopniaczkow Z pierwszego slowa W pozniejszym wieku z jego osiagniec A potem musi przezyc to ze jej dziecko wyszlo z domu i juz nigdy nie wroci Zalamalam sie troszeczke szkoda ze mojego P niema :(Moze i przez to zdarzenie popadlam w taka paranoje No ale dosc lametow Moze ktoras z was zaproponuje jakis fajny temacik??

Gość naucz sie pisac
Przed chwilą ktoś Ci tłumaczył że się pisze noworoDków a nie noworotków... Jak można być tak ciemnym?!