Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lili_t

fajna ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Polecane posty

Gość lili_t

http://ruffian37.wrzuta.pl/audio/xVhLh1ocwf/myslovitz_stuhr_-_kraina_milosci dobra piosenka na pierwszy taniec? ale ale..... "Znalazłem Ciebie, bo w końcu na to też przyszedł czas, Wcale nie w niebie, nie w wodzie, ziemi, w płomieniu gwiazd, Lecz byłeś obok, przy mnie, chociaż wcześniej nie dostrzegłem Cię," czy oni tam śpiewaja o gejach czy to chodzi o miłość miedzy kobieta a facetem? ://////

Gość Viss
bardzo lubię tą piosenkę. O gejach? może dlatego, ze w filmie śpiewali ja bracia zakonni, i być moze tyczyła się Boga. Wg nikt Ci na weselu nie wypomni tego.

Gość ale jakiej
to piosenka o milosci do Boga! a Ty o gejach :o

Gość lili_t
sorrki nie wiedziałam.... jesli rodzaj męski...to myslałam ze o gejach ale juz obejrzałam film i wiem...dobry film no to teraz juz całkowicie nie pasuje - jak to miłoscdo Boga szkodaaaaa bo tak mi się podobała, jest taka skoczna, śmieszna, nei jak te wszystkie romantyczne no to co? niebardzo na pierwszy taniec???

Gość Viss
dziewczyno szukasz dziury w całym. Piosenka jak pwoiedziałam jets fajna, ale nie jest typowym hymnem do Boga. Wg pdasuje idealnie na wesele.