Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uu zdania

Dlaczego faceci ajk widza ladna seksowna dziewczyne chca ja tylko zaliczyc?

Polecane posty

Gość uu zdania

czemu takim dziewczynom jest trudniej byc w stalych zwiazkach?

Gość tylko się ślinią i chcą ruchać

Gość tez chce wiedziec
czemu takie kobiety sa traktowane przedmiotowo i uwazane za glupie sliczne idiotki..czemu panuje mit ze jak ladna to glupia

Dlatego, ze taki stereotyp czesto sie potwierdza, ladne laski obsypywane komplementami, obrastaja piorka, maja zbyt wysokie poczucie wlasnej wartosci i traktuja ludzi przedmiotowo. Nie zawsze tak jest, ale sie zdarza.

Gość nie przejmuj się brzydalami

Gość zalosni sa faxeci
oceniaja dziewczyny po wygladzie

Gość najgorzej jak przelatuja
są tacy co samym wzrokiem przelatuja chcą dotykać obmacywać wiele razy miałam takie sytuację a jestem z natury nieśmiała

Gość Ktośśśś
hmmm...chcialbym podkreslic ze nie wszyscy aczkolwiek wiekszosc...dzieje sie tak bo taka juz natura wiekszosci samcow....a po drugie takie ladne sexowne dziewcyzny czesto traktuja facetow przedmiotowo wiec wola dmuchac na zimne:D mam nadzieje ze pomoglem dziekuje:P

Gość asdfds
prawdopodobnie z tego samego wzgledu dla ktorego setki bab tutaj szukaj rad jak manipulowac facetem.... co ty kuwa chcesz odpowiedzi na filozoficzne pytania ? robia tak bo ci co tak robia przekazuja geny dalej... ci co tak nie robia laza za laska i znosza jej humory przez 20 lat nie dostajac nic... tacy faceci sie szanuja i tyle

Wszyscy zwracają uwagę na atrakcyjnych ludzi, czy to kobiety czy mężczyźni - to jest oczywistość. Natomiast CZĘSTO jest tak, że kobieta jest ładna i ... długo długo nic. A w takim przypadku trudno oczekiwać, że facet będzie chciał się związać z taką na stałe :P Tak to już jest, gros ludzi (czy to mężczyzn czy kobiet) uważa, że atrakcyjnym wyglądem zwojują świat (i innych)

Gość powiedz wiecej
CZĘSTO jest tak, że kobieta jest ładna i ... długo długo nic dlugo dlugo nic???? co tzn znaczy? a co powinno byc?

Gość No to ja mialam ostatnio
taka sytuacje ... Zaczepil mnie fajny chlopak na ulicy, z wygladu po prostu MOJ TYP .. i co zaproponowal ? seks bez zobowiazan. Wiem, ze wzbudzam zainteresowanie facetow, ale to nie znaczy, ze w srodku jestem pustak. Na takie uklady w zyciu nie pojde. Zauwazylam, ze jednak to mlodsze pokolenie goracych szesnastek namieszalo facetom w glowach i przyzwyczailo do takich rzeczy :/ zenujace.

Gość wrwegfewrg
Uważam że dziewczyna wciąż spotykająca się w silnymi reakcjami na jej urodę, siłą rzeczy zaczyna myśleć jak to wykorzystać. A taka osoba która kombinuje co jej się opłaca, jak wykorzystać drugiego człowieka, który człowiek jaką ma dla niej wartość spotyka się z tym samym. I mamy klasyczną akcję i reakcję.

Gość olga ...
Też się nad tym zastanawiałam ... Myślę, że oni trochę się boją ..Bo wiedzą, jak oni reagują na piękne kobiety ... To wiedzą też, jak wszyscy inni będą reagować ... A wtedy trzeba się uzbroić w czujność i stale walczyć o względy, aby zaintereesowanie nie zmalało... A większość to lenie ... :P

Gość olga ...
Zreszta faceci maja niskie poczucie wartosci i najczesciej uwazaja, ze to jedyne co moze ich spotkac u takiej dziewczyny .. a ze na dluzej to niemozliwe utrzymac ja przy sobie .... i boja sie zakochania w takiej osobie, bo to troche ryzykowne, zwazywszy na kolejke facetow obok ...

Gość Dadelia
Uważam że dziewczyna wciąż spotykająca się w silnymi reakcjami na jej urodę, siłą rzeczy zaczyna myśleć jak to wykorzystać. A taka osoba która kombinuje co jej się opłaca, jak wykorzystać drugiego człowieka, który człowiek jaką ma dla niej wartość spotyka się z tym samym. I mamy klasyczną akcję i reakcję. I to cała prawda.Też kiedyś miałam z tym problem dlaczego mężczyźni patrzą na mnie tylko jak na fajny "towarek do łóżka".Ale teraz nie mam już z tym porblemu i potrafię to doskonale wykorzystać.Nie,nie wykorzystuję wszystkich ale tylko takich co się przytawiają mając żone naprzykład.Szybciutko taki facet tańczy jak mu zagram licząc na więcej skoro już zwróciłam na niego uwagę,ja osiągam to co chcę(różnie,coś mi tam załatwi w czymś pomoże,czasami poprostu zabawiam się jego kosztem obserwując reakcje i jego zacieranie rączek kiedy myśli że już mnie ma i do pójścia ze mną do łóżka ma tuż tuż)a potem papa,stwierdzam że się w nim zakochuję i musze uciekać bo to złe.Zazwyczaj facet dystansuje się wtedy bo łóżko to łóżko ale miłość to już grupsza sparwa :P.Wiem może to świńskie ale dlaczego ja mam być fer wobec facetów którzy mnie traktują nie fer widząc we mnie tylko kawałek fajnego ciałka i chcą się zabawić moim kosztem.Mam to co chce i wcale nie jest mi przykro z powodu tych głupitkich facecików.

Gość gość
Zdarzyło się pewnego dnia, zakochał się klaun w dziewczynie Nie wiedział jak jej wyznać ma, klaun, zakochany klaun. Ref: Klaun, zakochany klaun, on ma takie czułe serce Jest jak rozbity dzban, klaun, zakochany klaun /2X I choć go wszyscy podziwiali i wszyscy bili brawo mu. To jednak on smutny był, klaun, zakochany klaun Ref: Klaun, zakochany klaun, on ma takie czułe serce Jest jak rozbity dzban, klaun, zakochany klaun /2X I po cóż ci to klaunie było - ten smutek i ta tęsknota? Wszak dobrze wiesz, że żadna z dam zwykłego klauna nie pokocha. Ref: Klaun, zakochany klaun, on ma takie czułe serce Jest jak rozbity dzban, klaun, zakochany klaun /2X ------------------------------------------------------------------------------- Był wiosenny,ciepły dzień dyskoteki szał, wzrok mój stan oczarowania właśnie miał. Twe niebieskie oczy w me zagłębiały się ja mówiłem ciągle nie. OoooOoooo Długi czas ,marzeniem o mnie żyłaś i poczekałaś aż ja szanse dałem Ci, to uczucie dużą moc i siłę ma, bo tak bardzo długo trwa! REF: Zaufaj mi,ja chce spełnić Twoje sny, w których co noc dręcze Cię, Czy się zgodzą drogi dwie, w twej pamięci ciągle trwam teraz szanse Tobie dam, bo naprawde kochasz mnie i ja potrzebuję Cię! Zaufaj mi,ja chce spełnić Twoje sny, w których co noc dręcze Cię, Czy się zgodzą drogi dwie, w twej pamięci ciągle trwam teraz szanse Tobie dam, bo naprawde kochasz mnie i ja potrzebuję Cię! Zauufaaaj mi!! Teraz już przy sobie mnie całego masz, gdy spędzamy miło razem wolny czas bo nie liczy się za oknem cały świat, gdy całujesz czule tak OooooOooo W sercu mym wielką nadzieje ciągle mam, By Twojego szczęscia rola którą gram, jak w tych bajkach nie kończyła nigdy się, kochać Ciebie tylko chcę!.. REF: Zaufaj mi,ja chce spełnić Twoje sny, w których co noc dręcze Cię, Czy się zgodzą drogi dwie, w twej pamięci ciągle trwam teraz szanse Tobie dam, bo naprawde kochasz mnie i ja potrzebuję Cię! Zaufaj mi,ja chce spełnić Twoje sny, w których co noc dręcze Cię, Czy się zgodzą drogi dwie, w twej pamięci ciągle trwam teraz szanse Tobie dam, bo naprawde kochasz mnie i ja potrzebuję Cię! Zaauufaaj Mii!! Zauuufaaj!!... Zaufaj mi,ja chce spełnić Twoje sny, w których co noc dręcze Cię, Czy się zgodzą drogi dwie, w twej pamięci ciągle trwam teraz szanse Tobie dam, bo naprawde kochasz mnie i ja potrzebuję Cię! Zaufaj mi,ja chce spełnić Twoje sny, w których co noc dręcze Cię, Czy się zgodzą drogi dwie, w twej pamięci ciągle trwam teraz szanse Tobie dam, bo naprawde kochasz mnie i ja potrzebuję Cię! Zauufaaj mii!

Gość Heniuś
Generalizujesz. Niestety dla bab często ładna i seksowna = pokazać d..ę i cy..i. :) Problemem wielu bab jest, że narzekają że są traktowane jak obiekt seksualny a jednocześnie tak właśnie się prezentują - frajerów mało a normalny tylko się uśmieje jak go kolejna próbuje "skusić" więc zostają cwaniacy, ru..acze itp :) Na koniec najważniejsze: faceci chcą zaliczyć każdą, nie tylko ładną - na bezrybiu i kaszalot ryba :) Tylko może na te ładniejsze są bardziej napaleni :) Ale jeszcze nie spotkałem się z sytuacją, by chętna na igraszki nie znalazła amatora na jedną przygodę :)

Gość gość
Moja historia. Od dziecka interesowałam się nauką, tylko książki, tylko wiedza. Przez to byłam nieśmiała, bo więcej spędzałam czasu z nosem w książkach, niż na zabawie z dziećmi. Do szkoły średniej było tak samo, tylko nauka i rozwijanie pasji. Chcąc nie chcąc wyrosłam na piękność, seksowną dziewczynę, ubierałam się jak wszystkie moje koleżanki, malowałam tylko rzęsy. Chłopaków pełno za mną latało, a ja dalej z nosem w książkach. Poszłam na studia, wiadomo tam już faceci typowo nastawieni nie na miłość, a na seks. Ciągle byłam podrywana, ciągle ktoś się koło mnie kręcił, ale olewałam bo doskonale wiedziałam czego chcą, przez pół roku byłam w związku, z takim samym kujonem jak ja, tylko dlatego, że jako jedyny pofatygował się poznać moje wnętrze. Niestety zerwaliśmy. Jestem dawno po studiach, zamknięta w sobie na sto spustów, bo faceci widzą we mnie lalkę. Myślałam, że trafię na dojrzalszego, szukającego czegos wiecej. Starsi niestety tylko ślinili się tylko na mój wygląd. Jestem ładna i jestem sama, z ciągłym wyrzutem że muszę być pusta skoro jestem ładna, a nie mam kogoś bo pewnie okazuje się pustakiem. Wyjdę czasem do pubu z koleżankami i zauważyłam, że faceci się bardziej na mnie "rzucają", bo jestem ładniejsza, a skoro ładniejsza to na pewno łatwiejsza. Faceci to świnie.

Gość gość
zalosni sa faxeci oceniaja dziewczyny po wygladzie xxxx Skoro kobiety czekają na ruch faceta i wabią nas tylko wyglądem to niby po czym mamy oceniać dziewczyny?? Jakbyście to Wy zagadywały do chłopaków to nie byłoby tego.

Gość gość
"Dlaczego faceci ajk widza ladna seksowna dziewczyne chca ja tylko zaliczyc?" x Bo jesteście ładne i seksowne. O to ogólnie chodzi jak się ktoś komuś podoba, prawda? Co innego mamy robić? Patrzeć na was i myśleć, kurczę, z***biście byłoby wziąć się za dłonie i czytać z nią psalmy z pisma świętego? Każdy facet wie, że dziewczyna chce wyciągnąć z niego jak najwięcej, wyjazdów, prezentów, kolacji ale nie każdemu taka prostytucja odpowiada. Bo to jest prostytucja gdy używasz swojej płci dla osiągnięcia wymiernych korzyści. Im dłużej jestem na tym forum tym częściej myślę, że dziewczyny tutaj to jakieś chodzące dziwadła, bez libido do których bez kija lepiej nie podchodzić. A już nie daj boże wyrazić swoje zdanie co do tego, że chciałoby się z nią kochać bo to obraza majestatu. Cieszcie się, że w ogóle zwracamy na ciebie/was uwagę bo po 30-stce to już będzie 1/10 tego co teraz.

Gość gość
" Jestem dawno po studiach, zamknięta w sobie na sto spustów, bo faceci widzą we mnie lalkę." x A wy w nas portfel i środek do realizacji własnych celów. Podziękuj za wygląd rodzicom bo na pozycję społeczną od której zależy czy takie jak ty powiedzą nam chociaż cześćmężczyzna musi harować jak wół. x "Myślałam, że trafię na dojrzalszego, szukającego czegos wiecej. Starsi niestety tylko ślinili się tylko na mój wygląd." x Problem w tym, że jesteś zimna i sztywna jak kłoda. Własciwie to nie jesteś nawet kobietą bo nie potrafisz się cieszyć faktem, że się podobasz mężczyznom. Ciekaw jestem ilu facetów, co zbierali w sobie odwagę aby w ogóle podejść zostało zestrzelonych przez ciebie. Mam dla ciebie propozycję, amputuj sobie cycki. Wtedy ślinić się przestaną, twoja gehenna się skończy i będziesz szczęśliwa bo jedyne do czego będziesz wtedy potrzebna to zrobienie prania. x "Jestem ładna i jestem sama," x Bo tak chcesz. Wsadź nos w książki i nie zawracaj ludziom głowy swoimi urojeniami. x "Wyjdę czasem do pubu z koleżankami i zauważyłam, że faceci się bardziej na mnie "rzucają", bo jestem ładniejsza, a skoro ładniejsza to na pewno łatwiejsza. Faceci to świnie." x Wyluzuj. Jeszcze parę lat i nie będzie na co patrzeć :D

Gość gość
Jak to się dzieje, że tutaj wszystkie takie piękne i mądre, a zaraz jak wyjdę na ulicę to nie ma nic interesującego? Coś tu się nie zgadza. Albo ja jestem ślepy, co jest nawet prawdopodobne albo p*********e bzdury, że jesteście niewiadomo jak piękne.

Gość gość
Bo siedzi w książkach jak sama pisze!

Gość gość
// Każdy facet wie, że dziewczyna chce wyciągnąć z niego jak najwięcej, wyjazdów, prezentów, kolacji ale nie każdemu taka prostytucja odpowiada// x bo dla kazdego faceta kobieta to tylko d**a do seksu, a dla kobiety mezczyzna jest rowniez !!! partnerem, pocieszycielem, pomoca, wiec skoro traktujecie nas juz tylko jak przdmiot to trzeba na tym tez skorzystac skoro i tak wy uczuc nie macie i zadnej milosci z waszej strony nigdy nie bedzie

Gość gość
''bo dla kazdego faceta kobieta to tylko d**a do seksu'' tylko wy zwykle macie zawyzona wymagania w większości związków to facet musi się nastarać , wykazać i więcej dać niż kobieta. ''partnerem, pocieszycielem, pomoca'' nie no fajnie to sobie tłumaczysz tylko to zwykle bardzo dużo kosztuje facet najpierw musi mieć kasę, pewność siebie, prestiż i przebicie w społeczeństwie ,często również znacznie większą od jej urodę ,bo jak nie to nie ma zmiłuj i kobieta go oleje. bo prawda jest taka ze ''facet kocha, a kobieta wymaga'' rozejrzyj się wokół siebie i zauważ jakie pary tworzą ludzie-zwykle to on reprezentuje znacznie więcej od niej i gdyby ich zamienić płciami to nigdy by para nie byli .

Gość catalan
"Wyjdę czasem do pubu z koleżankami i zauważyłam, że faceci się bardziej na mnie "rzucają", bo jestem ładniejsza, a skoro ładniejsza to na pewno łatwiejsza." Ale czy Ty aby nie nadinterpretujesz? Ludzi przyciąga piękno, piękne miejsca, piękne krajobrazy, piękne wytwory natury i produkty człowieka. To wcale nie oznacza, że uważają piękno za łatwe. Myślę, że wręcz przeciwnie. Jako coś odróżniającego się od zwyczajnego, jako wyjątek. Myślę, że tak samo przyciągają (ale i często bardziej onieśmielają) piękne kobiety. Sądzę, że Twoje podejście do własnego powodzenia to taka Twoja własna interprtacja. Nie wiem, może to coś na kształt kompleksu. Może to kwestia, że po przefiltrowaniu przez onieśmielenie "rzucają się" na Ciebie akurtat Ci najmniej hmm "refleksyjni", rzeczywiście prości i płytcy. Ale to nie sprawia, że prawdziwe jest uogólnienie, że wszyscy faceci to świnie. Tak samo jak wiesz, że generalizacja "wszystkie piękne kobiety są puste" jest z gruntu fałszywa. Taka natura generalizacji, a przecież na świecie jest kilka miliardów ludzi, każdy inny.

Gość gość
Ok, ale jak wychodzę do pubu to smolą teksty tak puste i śmieszne, nie starają mi się zaimponować elokwencją i fajną rozmową. Koleżanki już trafiają fajniej, a ja muszę wysłuchiwać "e laleczka..".