Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BOJiKA

BOJE SIE PIERWSZEGO RAZU a chcialabym juz miec..

Polecane posty

Gość BOJiKA

to za soba:(jestem z chlopakiem rok.mam 20lat i chcialabym juz zaczac wspolzyc ale sie boje pierwszego razu,bolu i ogolnie moj chlopak ma fantazje zeby mi lizac cipke a ja jemu penisa ale krpeuje mnie to,ze on bedzie sie brzydzil:( a ja nie mam ochoty polykac jego spermy

Gość missssssssssssssssssssssssssss
nie ma czego sie bac ;)a cipke niech ci liże zobaczysz ze ci sie spodoba a co do spremy to wcale nie musisz połykac a jak cos bedzie gadał to powiedz mu zeby jak on ja połknie to i ty;)

Gość BOJiKA
no to co mam zrobic z ta sperma???naprawde nie mam doswiadczenia,chcialabym juz to zaczac robic ale sie boje bardzo no i strach przed ciaza

Gość jezeli boisz sie
ciazy to udaj sie do lekarza po tabl anty. nie ma nic gorszego niz zamartwianie sie czy aby przypadkiem nie jestem w ciazy :)

jak się krępujesz minetki (bo facet może ci np. patrzec w oczu i zerkać, jak reagujesz) i lodzika (bo face to wzrokowiec) to zacznijcie od 69 :) na pewno mniej się będziesz krępować, jak nie hcesz połykac to niech "skończy" ci na brzuszku albo piersiach albo jak tam chcecie. Tez miałam obawy, że mój chłopak sie bedzie brzydził czy coś, ale on ciagle się rwie do robienia mi minetki, więc cos w tym musi być, z twoim na pewno będzie tak samo :D

Gość ryczaca trzydziestka
po tabletki koniecznie,to jedno z glowy,nie zawsze boli,kazdy ma inny prog odczuwania bolu,no i kazda kobieta jest troche inaczej zbudowana,trzecie to daj sie uniesc chwili nie ma co tego na sile planowac w szczegolach,w seksie liczy sie radosc z tego co sie robi i spontanicznosc,jak sie wstydzisz to moze jakis seksowny polmrok?A potem to juz z gorki

Gość lalalalalalaa
» Kabaret Elita » Czego się boisz głupia Była już chata, w chacie szkło I łapka w łapkę wszystko szło, Co twoje było prawie moje I nagle szept: nie, ja się boję. Tak prysnął nastrój bardzo łatwo, Pogasły zmysły, błysło światło, Trzasnął policzek, potem drzwi, Nie było sprawy, koniec gry. Refren.: Czego się boisz głupia, Czemu nie chcesz iść na całość, Czasem warto dobrze upaść, Tak niewiele brakowało. Czego się boisz głupia, Przecież to jest takie ludzkie, Że aż wstyd tak nagle uciec, Mała nie bądź taki głupiec. A potem przyszedł tęskny list: Przyjedź kochany nawet dziś, Będziemy w domu tylko dwoje, Ciekawy plan lecz ja się boję, Znowu zasłonisz mi się mamą, Znów będą płacze i to samo, Znów się rozmyślisz, przerwiesz grę, Zamiast obietnic wolę - nie ! Refren.: Czego się boisz głupi, Czemu nie chcesz iść na całość, Ja się mogę wstępnie upić, A to dobre jest na śmiałość. Czego się boję głupi, Przecież to jest zwykła sprawa, A jak uda się zabawa, Mogę ci pierścionek kupić. La, la, la … Skąd ta rozterka durna, Czemu seks jest dla nas tabu, Muszę najpierw skończyć studia, A ja zdobyć jakiś zawód.

Też się bałam, ale mnie w zasadzie nic nie bolało. Lekki tylko dyskomfort poczułam :) A też się bałam, bo się naczytałam o bólu, krwi itd... No i nie powiem, pierwszy raz rewelacyjny nie był mimo, że nie bolało prawie, ale to w zasadzie reguła. A, no i nie radzę drugi raz robić tego następnego dnia :)

Gość anika86
Mnie nic a nic nie bolało za pierwszym razem, ani krwi nie było. Zrobiliśmy to dwa razy. Oczywiście nie odczułam żadnej przyjemności. ale po kolejnych razach było już świetnie :)

Gość genkardot
Powinnas sie mniej tym wszystkim przejmowac. Nie miej zbyt wygorowanych oczekiwian, bo nikt nie jest mistrzem za pierwszym razem. Ja uwielbiam lizac cipke i wiekszosc kobiet tez to lubi. Wiekszosc latwiej osiaga orgazm w ten sposob niz podczas stosunku. Najwazniejsze to soe wyluzowac, no i oczywiscie wziac prysznic przed zabawa, zeby nie bylo niemilych niespodzianek :-) Jesli chodzi o polykanie spermy to mozesz tego uniknac proponujac mu wytrysk na brzuch czy na piersi, albo jesli sie nie uda, to po prostu wypluc po wytrysku do buzi. To nic strasznego. Przecietnie to jest tylko 3-6 ml, czyli nie wiecej niz lyzka stolowa. Ja lubie BJ do konca, ale to nie jest dla mnie najwazniejsze. Wazne by dziewczynie to sprawialo radosc. Powodzenia ! Napisz jak poszlo :-)

Gość boisiee
ej laski bojęę sie pierwszego.razu a njabrdziej tego za zrobimy to razem a on mnie Zostawii .! co mam zrobić ??

Gość Mirooo
To go zostaw jak mu nie ufasz. Proste.

Gość boisiee
a co jak goo kochamm.!??

Gość Mirooo
No to kochać znaczy ufać :P