Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maya08

jak odczytać wynik B-Hcg

Polecane posty

3 tydz 5.8-71.2 4 tydz 9.5-750 5 tydz 217-7138 6 tydz 158-31 795 7 tydz 3697-163 563 8 tydz 32 065- 149 571 9 tydz 63 803-151 410 10 tydz 46 509-186 977 12 tydz 27 832-210 612 14 tydz 13 950-62 530 15 tydz 12 039-70 971 16 tydz 9040-56 451 17 tydz 8175-55 868 18 tydz 8099-58 176

mandziaa dzięki czyli nie jestem. będę się starać następnym razem :))

maya przlacza sie do nas" rozpoczynamy starania" u mnie dzis test z moczu negatywny:( ale trzeba zyc dalej...

mandziaa a masz już jakieś bobo?? z miłą chęcią się przyłącze. musimy się wspierać:))

mam jeszcze jedno pytanie. jestem nowa na tym forum, jak mam zrobić żeby nie było widać mojego @ (sorki wiem że nie na temat)

Gość Olcia85
hej witam was mój wynik to 509 i ja mam to rozumie prosze o odpowiedz??

A normy lab co ci mowia? Jestes w ciazy w okolo 4-5 tygodniu, liczac od daty ost @.

Gość annarella
mam pytanie czy kros moze mi powiedziec jak mam rozumiec ten wynik HCG : 1 373,00. czy to mozliwe ze jestem jednak w ciazy po tym jak wzielam tabletke PO (72goz)? prosze o jakas pomoc

Gość thujifghjkl
annarella, ten wynik wskazuje na ciaze :( Jestem w szoku, ze nie zadzaialaly tabletki PO

Gość annarella
jednostki nie mam podanej zadnej. a tabletke wzielam po 28 godzinach ta do 72godz. ale z obliczen wychodzi ze max minelo 4 tyg od stopsunku a ten wynik to niewiem ile jest ale z tego co widze to nie tyle co powinno byc chyba... czy to mozelize ze to jakies skutki po tej tabletce ze cos jest nie tak z wynikiem?

Jeżeli minęły 4 tygodnie to teraz trwa piąty tydzień i wszystko się zgadza.

Gość thujifghjkl
co za gówno z tych tabletek PO :o

Gość annarella
jak to mozliwe ze takie silne tabletki nie zadzialaly... czyli taki wynik jak mi wyszedl zgadza sie z tymi moimi obliczeniami? to nie dobrze :((

Gość annarella
nie ma co ufac tym tabletka sa do du... teraz czlowiek musi inne kroki podejmowac by tego uniknac.

Dlaczego gówno? Nie wiecie, że żadna metoda nie daje 100% pewności? A skuteczność tabletek po obniża się z każdą godziną od stosunku.