Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie z tego wymiaru

Po czym poznać że jakimś dziewczyną się podobam ?

Polecane posty

Gość nie z tego wymiaru

spazylem sie pare razy na dziewczynach tzn kiedy probowalem zaprosic na randke to dostawalem kosza.... od tego czasu minely 4 lata , do kobiet juz nie startowalem bo nie wiedzialem sensu ale teraz mam 24 lata i troche brakuje...znajomii mowia ze zrobilem postep ( ciuchy, figura, itd ) ale skad wiedziec ze u jakiejs mam sznase...? na imprezy czasami chodze ale do kobiet nie podchodze, na ulicy nikt mnie nie zaczepia...czyli widocznie nadal sie nie podobam.. tak ?

Gość dziewczynOM

Gość przystojniak z Bąkowca
Trzymaj zawsze pod pachą slownik ortograficzny.One zawsze na to lecą.

Gość nie z tego wymiaru
tylko to mi napiszecie...? nie pisze za duzo bo mam studia inżynierskie...glownie liczymy..

Gość ale jako inzynier
powinienes sie domyslec ze" sparzyłem" pochodzi od "para". Dziewczyny lubią bystrych chłopaków. Ciuchy i figura to nie wszystko.

po tym że jak napiszesz jej smsa bedzie jeszcze na ciebie leciała , ehh nie cierpię takich analfabetów...u mnie byłbyś już skreślony 🖐️

Gość ofe rma
ech chłopie. raczej się nie podobasz. gdyby było inaczej to byś wiedział. jeżeli się podobasz dziewczynie to pod byle pretekstem będzie chciała być w twoim towarzystwie, niby "przypadkiem" cię dotknie czy o coś zapyta. nawet mi się nie chce o tym gadać :D