Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

straszna zlolza

dawajcie jakieś przepisy na cellulit !!!!

Polecane posty

szukam jakiegoś dobrego przepisu na cellulit. wiadomo ze na każdego inaczej działają ale warto wyprobować jakieś ... słyszałam o peelingach ale nie wiem czy to dobra dla nóg.. żeby sie nie zrobiły jakieś żyłki od tego.. już sama nie wiem.. jak macie coś to piszcie :)

Gość odtoksycznic organizm
Body Detox Spa

Gość odtoksycznic organizm
daliśmy juz teraz wiesz???

Gość tylko domowe chemia
to w wiekszości pic na wodę.... no więc w tym roku, znów zaczęłam nosić szorty.... jak to się stało, niepostrzeżenie w ciągu zimy dzięki -zmiana diety na śródziemnomorską- dużo warzyw, olei zawierających omega3 i witamin, picie dużych ilości wody itd -regularne masaże kessą (rękawicą do masażu z szorstkiego jedwabiu) i czarnym mydłem peelingującym - to 1 raz w tygodniu i zawsze zakończone zimnym prysznicem! -smarowanie miejsc z celulitem olejem algowym - na mokrą skórę koniecznie ps mam jeszcze ochotę na miksturę z kawy cynamonu i imbiru, do smarowania i owijania się folią.... ale jakoś przestałą być potrzebna... w każdym razie na forum gdzieś jest przepis.....

Gość przepis na cellulit
dużo fastfudów, słodyczy , mało wody, ciasne spodnie , siedzący tryb życia, to napewno Ci się pojawi , oto mój przeppis na ... :-p