Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaplakana ciagle

płacz z byle powodu

Polecane posty

Gość zaplakana ciagle

nie umiem normalnie rozmawiac czy to z rodzicami czy z chlopakiem bez wybuchniecia placzem, gdy chlopak mowi mi o uczuciach albo gdy interesuje sie moim zdrowem gdy mi cos boli to zaraz mam lzy w oczach, tak samo jak rodzice maja o cos do mnie pretensje to nie umiem sie obronic powiedziec co czuje bo zaraz zal sciska mnie za gardlo i rycze, nawet ostatnio jakis pijak poprosil mnie o pieniadze a ja odmowilam i on powiedzial skoro tak to zebym spadala i beczalam przez to. czy ja jestem jakas nienormalna??

Gość zaplakana ciagle
ale to utrudnia zycie, nie jestem jakas malolata, powinnam byc powazniejsza i umiec opanowywac emocje :(

Gość jako ze..
wiesz co, az wstyd sie przyznac ale ja mam 33 lata i mam TO SAMO!

Gość zaplakana ciagle
co zrobic zeby jakos opanowac te emocje?

Gość jako ze..
nie wiem... moj facet sie czesto na mnie wkurza, ze chce ze mna porozmawiac na dany temat, kiedy na przyklad nasze zdania sie roznia i podyskutowac a ja juz rycze, lzy mi sie zbieraja, w gardle dusi i juz po rozmowie...

Gość kamczatkaa
kurcze jestem taka sama, mam 27 lat.......jak opanowac emocje??

Gość cieszcie sie...
...ze jestescie zdrowe i przestancie sie tak zachowywac! Nie macie innych problemow? Ludzie choruja na straszne choroby, a wy ryczycie bez powodu. Zastanowcie sie troche!

zaplakana ciagle kochana, głowa do góry! nie jesteś sama z tym problemem... Po prostu należysz do osób, które są bardzoe emocjonalne i delikatne. Jak ja :) Myślę, że kiedyś się z tego `wyrasta`

Gość zaplakana ciagle
bardzo chetnie bym chciala przestac sie tak zachowywac ale nie moge na to nic poradzic:( to jest silniejsze ode mnie, po prostu lzy same leca

Gość jako ze..
gdyby to tylko od nas zalezalo.... to jest totalnie niezalezne odemnie cholera, i nie mam na to wplywu!

Gość zaplakana ciagle
no nie wiem czy wyrose z tego, mam tak od kiedy pamietam, wydaje mi sie ze to jakis glebszy psychologiczny problem, moze trzeba pojsc do psychologa?

Gość alfa-beta-gama
dziewczyny, mi się wydaje że to nie jest jakiś tam problem, tylko coś poważniejszego, bo ja chyba wiem jaki to jest rodzaj płaczu, taki którego sie nie chce i nie można go powstrzymać, ja czasem też tak mam ale żadko tylko wtedy gdy mam beznadziejny dzień i w ogóle wszystko jest beznadziejne to wtedy byle co doprowadza mnie do takiego stanu. Ja na waszym miejscu poszukałabym coś na ten temat w necie, albo jakiś mądrych książkach albo nawet udała się do psychologa

Gość pooodnosimy
Trzeba. I hormony tarczycy też trzeba sprawdzić.

Gość alfa-beta-gama
U dziecka jest to jeszcze normalne, ja jak byłam dzieckiem byle pierdołą się przejmowałam, ale wyrosłam z tego, a jeśli to się ma w wieku 30, 50 lat to coś jest cholera nie tak

Gość zaplakana ciagle
ja mam 21 lat i mam juz dosc tego plakania

Gość jako ze..
myslalam, ze tylko ja tak mam ;) przeszkadza mi to w zyciu codziennym, nie daje zbyt dobrego przykladu mojej 8 letniej corce :(

Gość zaplakana ciagle
najbardziej mnie denerwuje gdy chcem pogadac z moim chlopakiem o czyms powaznym a nie umiem :( nie umiem powiedziec ze cos mi sie nie podoba, ze jestem zla albo zawiedziona bo zaraz placze

Gość fairdo
HORMONY

Gość NIE ROZUMIANA
tez płacze co chwila. mam prawie 18 lat i nie skonczylam podstawowki. bylam w szpitalach psychiatrycznych z powodu mojego nie rozumianego ataku płaczu. płacze w domu, w szkole, na lekcjach, na zakupach i ogólnie wszedzie! tez jestem emocjonalna, bardzo wrazliwa itp... nie radze sobie z tym! PO PROSTU NIERADZE! jesli ktos to czyta to prosze mnie zrozumiec. tne sie 7 lat, mam depresje 8 lat i płacze bez powodu od 10 lat! no halo ale nie wiem czemu! moze za bardzo jestem wrazliwa niewiem. placze nawet jak widze liscie spadajace z drzew! JESLI KTOS MA PODOBNIE LUB MA JAKIES PORADY TO PTOSZE PISAC WIADOMOSCI. NIE ODBIERAM POŁĄCZEŃ! 515 172 202 orange

Gość Zuzanna Amelia & 6
Samej trudno Ci bedzie to zwalczyc. Pogadaj z psychologiem. Moze poszukaj na necie kto sie zajmuje akurat takim problemem.

ja tak miałam jak brałam tabletki anty... zrób sobie badania hormonalne...

Gość Jak sobie poradzić
Dziewczyn , czytam wasze komentarze i mi lepiej się zrobiło bo myślałam że ja tak tylko mam,jestem też taką osobą co płacze jeśli mnie ktoś z krytykuje. Jako dziecko i nawet do dziś ojciec mnie zawsze krytykował i krytykuje że jestem tak bez nadzieja... nie umniem sobie z tym poradzić zawsze próbuje sobie udowodnić że tak nie jest. Jestem szczęśliwa w życiu ale zawsze musi być osoba lub jakaś głupia sytuacja co mnie doprowadzi do płaczu i to nagle ,płacze jak by się stało coś strasznego jest mi styk ciężko wstydzę się tego ...