Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najpierw było tak

Kobieta

Polecane posty

jaka jesteś? ładna, brzydka, zgrabna, gruba, chuda, naiwna, zdradzana, zdradzająca, łakoma,z celulitem, z małym biustem z dużym, masz kompleksy lub nie, jesteś wyksztalcona czy nie, masz syna czy córkę, męża i kochanka,czy marzysz o innym niż prowadzisz życie i czy prowadzisz samochód? jestem przecietna, dosc zgrabna, chuda, bardzo naiwna chociaz starams ie z tego leczyc:P nigdy nie bylam zdradzona i mam nadzieje ze tak zostanie, ja nigdy nie zdradzilam, bardzo lakoma uwielbiams lodycze jestem uzalezniona od czekolady:P, nie mam celilitu(jak narazie) mały biust, jakies kompleksy zawsze sie znajda, wyksztalcenie zdobywam, nie mam dzieci, meza tez nie, kochanka mam tzn mojego partnera obencego:P tak marze o innym zyciu to jest zbyt smetne, nie mam prawa jazdy mam chorobe lokomocyjna:P

Gość czerwcowa noc
rozwiedziona, ładna, nie zgrabna,grube uda,średnie wykształcenie,córka,śpiewam jak nikt nie słyszy, gdyby nie ja wszystkie koty zdechłyby zimą na działce.

Gość panikawielka
szczupła,wysoka, nigdy nie miałam orgazmu,zdradzona,zdradzająca,mam prawo jazdy bez samochodu, syn,okno z widokiem na rzekę, z marzeniami o fajnym facecie i lepszej pracy

Gość SBSBSB
wysoka, 68kg,wykształcona,z komplekasami, 2 synów, zdradzona,mężatka, bez pracy, nie mam marzeń,piesek,przyjaciółki dwie, lubię wino,acha i mam cellulit

ladna, calkiem zgrabna, szczupla, bywalam naiwna, nie zdradzam, nie obzeram sie, z malym biuscikiem, jakies kompleksy by sie pewnie znalazly, wyksztalcona, zdala od rodziny i przyjaciol, ale za to z cudnym synkiem i fajnym mezem. Kochanka nie potrzebuje, samochod prowadze

Gość jedyny świadek
niskia, grube nogi, nieładna,mam męża pewnie dlatego ze jestem przy kasie, pewnie zdradzana ale spokojna bo mam co chciałam

malutka, chudziutka, z bardzo dużym biustem, bezrobotna, wesoła, samotna, trochu naiwna i łatwowierna, łakoma wiedzy, niedoświadczona, bez prawa jazdy, wyższego wykształcenia [narazie! :P ] i bez auta.... Utrzymuje sie sama :p

jaka jestem? ładna, nie gruba, nie chuda, nienaiwna, niezdradzana, niezdradzająca, łakoma, bez celulitu choć czasami się zapuszczę:P, z dużym biustem, bez kompleksów, wyksztalcona, bez dzieci, męża, kochanka czy innego faceta lub kobiety, zadowolona z życia, posiadająca prawo jazdy, ale niezmotoryzowana.;)

Gość warszawka3337
taka sobie, zdradziłam,mam dziecko,prawko,studia,cellulit,kolekcję butów,znaczków, nadzieję na spełnienie marzeń o lepszym małżeństwie, materialistka, lojalna przyjaciółka

Gość gardena-sekatora
ładna, zadbana, dojrzała,zmotoryzowana, mąż, dziecko,zmarnowane paznokcie po żelowych tipsach,zazdrosna lubiąca dobre żarełko

Gość wojewódzka kubana
mądra, dowcipna,z komleksami,dobrze ubrana,z kredytami, bez adresu na Majorce ,bez męża ale z kolegą do spraw wszelkich,pyskata a dzisiaj nieco zndzona

Gość a dwunasta zaraz
tłustawa, cellulit,dziecko, zdradziłam,niska,nie zadowolona z życia, bez nadzieji na zmianę bo nic nie robię by zmienić cokolwiek

Gość sto na godzinę
dzieci, mąż,kochanek, nudna praca, racjonalna, z nadziejami, lubię pierogi i nie lubię swojego cellulitu,mam psai kota, ogród a w nim stare dzrzewo- moj rówieśnik...

Gość Lidka77
łakoma,średniej budowy ciała, dziecko, mąż, praca,ja sobie się podobam ale mogłabym być zgabniejsza:-)jestem też głupia i nic mnie zycie nie nauczyło bo ciągle popełniam te same błędy

Gość DKNTY
A JA...HMM,SKOMPLIKOWANA,SZUKAJĄCA MIEJSCA, ...AMBITNA , DUMNA, RACZEJ MIŁA, ALE Z TEMPERAMENTEM,NAD CELLULITEM PRACUJĘ, PO PROSTU DBAM O SIEBIE ILE DA RADĘ, REALIZUJĘ SWOJE PLANY, NIE MAM SZCZĘŚCIA W MIŁOŚCI...I JUŻ NIE SZUKAM.POZWOLĘ SIĘ ZNALEŹĆ................LUB NIE:-) P.S. DZIECI, MĘŻA, KOCHANKA -B R A K

Gość comtessa
niewysoka z lekką nadwagą ale całkiem zgrabna z fajnym biustem, bez celulitu, uroda dla konesera ;-) wykształcona, z dobrą pracą, kiedyś naiwna teraz już nie, bez męża i dzieci ale z facetem i platonicznym kochankiem, od niedawna z samochodem. Czy coś bym zmieniła w swoim życiu? może jakieś drobne sprawy ale generalnie jestem zadowolona z tego co osiągnełam.

Gość Ale to raczej chodziło
autorowi topiku, że się przejechał na kobiecie, bo zaczynał na czacie czy gdzieś rozmowy z kobietami i wszystkie pytały o to samo w kółko. I że nic nie liczy się dla kobiet tylko materializm.

tzn odwrotnie. Facet się chyba pytał kobiety i ta kobieta się przejechała, że faceci są puści.

I dlatego taki wpis na forum. A wy baby od razu odpowiadacie na te pytania. Tu już ktoś napisał wcześniej, że wpisy świadczą o tej inteligencji heh.

czy ładna?kwestia gustu ale mam powodzenie zgrabna?ani chuda ani gruba taka w sam raz chyba (168/56) naiwna?nigdy w zyciu zdradzana?a któż by sie osmielil zrobic cos przecwiko mnie?nikt :] zdradzajaca?hmmm....,dlaczego nie?raz sie zyje ;) łakoma?czasem napewno tak z celulitem?uchowaj Boze od najgorszego z małym biustem?wole miec mały i jedrny niz duzy i obwisły ;) kompleksy?pfff...a co to takiego?nieslyszalam :] wyksztalcona?zmierzam w strone oświecenia i bycia czlowiek z wyksztalceniem syn,córka? oj nie podziekujemy sobie na jakis czas za takie luksusy mąż/kochanek/chlopak?pff...zawracanie swobie glowy bzdurami i komplkowanie niepotrzebnie zycia ,podziekuejmy wszystkim Panom na jakis czas Tak,marze aby wiesc troszke inne zycie niz teraz ale mam nadzieje ze to sie spelni juz niedlugo dzieki dobremu duszkowi ktory nademna krąży i tko wie co mi jutro podaruje :) Tak,samochod prowadze ale prawa jazdy nie mam a po co mi? i tak mam portmonetke wypchana wiec kolejny dokumnet jest zbedny :)

Gość DKNTY
AUTORA/KI BRAK. MOŻE RZECZYWIŚCIE PISZEMY NIE W TEMACIE....NIE PO MYŚLI AUTORA.. SORRY, PO PROTU KOBIETY 👄