Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ili24

poradzcie

Polecane posty

Gość ili24

czy gdybyscie byli mega przystojnym chlopakiem i mieli do wyboru 3 dziewczyny, jedną ktora chce CIe zgwalcic,druga co chce CI sie oddac a trzecia taka spokojną,delikatna itp to ktora byscie wybrali...musze sprawdzic czy mam jakies szanse u tego chlopaka:(

Gość ili24
:(

Gość ili24
:(hehe sama nie wiem co robic,przeciez ja nie mam najmniejszych szans,to sobie wybralam obiekt zainteresowania:P

skad mozesz wiedzieć ze nie masz szans?....sama najlepiej wiesz jaki to facet i ktora z trzech kobiet jesteś ;)....jesli facet mysli powaznie o przyszlosci to raczej nie wezmie sobie gwalcicielki :D

Gość ili24
no znam go ,hmm majac 21 lat gdybym byla na jego miejscu wybralabym 2 pierwsze a ja jestem ta trzecia..z jednej strony glupio odpuscic bo bede załowac a z drugiej to nie mam szans.Fakt powiedzial ze mam,ale to bzdura.On moze miec kazda dziewczyne...

gdybys byla na jego miejscu ????? ....hmmm jesli ma zapedy na 2 pierwsze to dzieciuch jeszcze i z powaznego zwiazku nici powiedzial ze masz szanse i co ? gadatliwy to raczej nie jest :O

Gość ili24
i nic,z nim jest ciezko.nie umiem do konca wyczuc czego on tak naprawde chce..z jednej strony wydaje mi sie ze cos do mnie czuje,ale z drugiej mam wrazenie ze jednak to tylko chwila..hmm nie zabardzo wiem jak traktowac jego slowa typu ze uwielbia,albo ze cos.sama sie z siebie smieje:)w co ja sie pakuje,jest na tyle przystojny ze moze wybierac i kazda bedzie miał..

Gość ili24
bez przesady:) w zyciu mu nie powiem ze jest jakis mega przystojny czy cos;)chyba sobie dam spokoj:(trzeba byc skrajnym idiota zeby wybrac mnie zamiast tych 2 pierwszych dziewczyn

nie idiotą tylko dojrzalym facetem .... tak nawiasem to niechcialbym miec takiej "mega" dziewczyny ktora moze miec kazdego ...nigdy nie bylbym pewny jutra :)

Gość ili24
hmm znamy sie juz troche,eh sama nie wiem.czas pokaze,hehe ja to mam marzenia,nie ma co:)ani nie jestem przebojowa,ani wybitnie ładna,juz czuje ze sie wkrecilam w to:(

Gość ili24
haha ale slaby dowcip:(

Gość ili24
czlowiek jest jednak głupi,kiedy on kochal mnie to ja traktowalam go jak kumpla,a teraz role sie odwrocily,zwiazek z dziewczyna mu sie nie udal i ja sie wkrecilam,,eh

Gość ili24
no ale co mam zrobic?rzucic sie na niego:(eh jeszcze mam doborowa konkurencje hmm czas pokaze,dzieki za rozmowe;)