Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakowanka

co ja zrobiłam

Polecane posty

Gość Meteo_
To sie z nim bzykaj ile wlezie i przestan marudzic! :D

Gość kakowanka
Dlaczego z góry zakładacie że on nic do mnie nie czuje przecież mi tego nie powiedział a mówił że by chciał ale nie jest tak prosto zostawić wszystko mnie też bo rodzina by mnie zabiła więc nie wiem co ja bym zrobiła piszecie że mężowi to się nie spodoba a jak on mnie bije i krzyczy to jest dobrze tak mnie już nic się nie należy

Gość zbuntowana...
kakowanka zajmij się pracą a nie pieprzeniem głupot mąż cie bije krzyczy....taaa...takie rzeczy to tylko w Erze :P a ty nie jestes lepsza....dajesz duupy :D Ciekawe skąd taki nick ci przyszedł do tej twojej pustej głowy??? Pewnie nadstawiłaś oko kakaowe buhahahaha :P

Gość Ja Cię bardzo przepraszam
Ależ należy- wczoraj pisałam Ci co masz zrobić. Olać rodzinę, zostawic męża On Cie nie kocha z jednego prostego powodu- zakochany facet nie zastanawia się nad konsekwencjami tylko dąży do celu.

Gość Meteo_
Maz bije i krzyczy,Ty zdradzasz i jestescie kwita :D To co jeszcze narzekasz? :D

Gość kakowanka
tak ale ja też nie potrafie zzostawić domu rodziny i zostać z nim bo się boje że to może być nie ten

Gość zbuntowana...
O to przestroga dla facetów...takie baby jak kakowanka nalezy omijać z daleka bo jak się je przeleci to nie dają spokoju :P JUż są zakochane po uszy....i żyć bez faceta nie może buhahaha

Widzi, że Ci odwala to stara się tyłek ratować :P Może chociaż wyciągnie z tego jakąś lekcję i będzie wierny :P albo choc ostrożniejszy w doborze panienek do przelecenia :P

Gość kakowanka
bo ja się boję żyć do niczego się nie nadaje jak oleje wszystkich to nie będę miała do kogo wrócić i tyle a ja nie wiem czemu się nim zauroczyłam po co mi to

Rany, nie no poważnie- ile masz lat?

Gość kakowanka
ja wiem że wy macie racje że to idiota że mnie wykorzystał teraz chce wyjśc cało tylko ja jakoś się potwornie czuje że tak się dałam oszukać i teraz mi żle chciałabym żeby było inaczej zeby mnie nikt nie wykorzystał ale skoro tak się już stało to trudno przejdzie mi

Gość Meteo_
No moze nawet i do bzykania sie nie nadajesz skoro nie chce wiecej :D

Gość kakowanka
meteo_ dzieki odrazu mi lepiej jak mnie tak dobijasz

Gość pytanie moje
jak chcesz mogę się w Tobie spróbować zakochać chcesz ?

Gość zbuntowana...
Poprawka kakowanka....to nie ON jest idiotą ale TY jesteś naiwną idiotką :D Facet skorzystał z okazji że sama sie mu nadziałaś :P Teraz cierp i ponoś konsekwencje swojej swędzącej ciipy :P

Gość Meteo_
Niezle musial ja przeleciec skoro tak szlocha :D

Gość bababetix
facet znalazl sobie poprostu latwa i mloda panienke a ty raz dwa wskoczylas mu do lozka. sory ze tak napisalam ale tak wlasnie to wyglada. zostawi cie gdy mu sie znudzisz a ty bedziesz zalowac, cierpiec. szkoda mi twojego meza. wiem ze piszesz zle o nim ale wsaz mi kobiete zdradzajaca i mowiaca jednoczesnie dobrze o swoim partnerze. nierozumiem po co wychodzilas za maz ? nie kochalas go> przeciez slubowalas ....milosc....wiernosc....uczciwosc malzenska. nic nie znacz dla ciebie te slowa? ta przysiega?

Gość bababetix
chcialabys bysmy napisali ze ten PAN szaleje za toba , zostawi swoja pania, kocha cie , kupi ci dom, rodzina cie poprze. ale tak nie bedzie. wez sie w garsc kobieto!! wyciagnij gdzies maza , wyjdzcie razem. spedzaj z nim jak najwiecej czasu. nie mysl o tym K moze lepiej zamiast o nim pomysl co dobrego przygotujesz na kolacje albo jak spedzicie wieczor, jak wakacje. takie wspolne wypady zblizaja do siebie. wiem to bo sama mialam problemy ale ktos mi wlasnie tak poradzil zeby spedzac ze soba jak najwiecej czasu ,razem gdzies wyjsc. no i pomoglo. tobie tez pomoze tylko musisz tego bardzi chciec.

Gość kakowanka
dzięki babetix masz racje obydwoje chyba za dużo pracujemy to mam co chciałam masz racje za dużo sobie wyobrażałam po tamtym ten dom itp a on wykorzystał okazje jeszcze raz dzięki

Gość kakowanka
macie racje ze mną jest coś nie tak

Gość bababetix
przepraszam ale ty chyba nie umiesz wyrazac swojego zdania. zawsze tylko przytakujesz. a powiedz komus NIE ....jak tak powiesz to nic sie nie stanie naprawde.....pozdrawiam.

Gość bababetix
nie ogladaj sie za tym panem powiedz sobie ze juz dosc . dosc lez , tesknoty, czekania, wstydu,i upokorzenia. nie ogladaj sie za siebie spruboj zamknac ten rozdzial. jesli postawisz sobie niektore cele do zrealizowania bedzie ci latwiej.

Gość kakowanka
nie nie będę stawiać celów ja chce tego PANA za wszelką cene i to jest mój cel tylko nie wiem jak go zrealizować

Gość bababetix
no!! wkoncu mi sie sprzeciwilas :-) ale to nie ma sensu po co sie dziewczyno w to pchasz pozniej bedziesz tylko cierpiec. kobiety ktore kradna innym mezów zawsze pozniej cierpia, zaluja. chcesz jeszcze bardziej sie zadreczac?

Gość kakowanka
nie wiem czy chce cierpieć ale chce spróbować przekonać się on jest po rozwodzie ma kogoś ja mam męża trudna sytuacja ale sprobuje jak nie wyjdzie to wtedy bedę ryczeć dziś to mój cel nie będe już taka uległa ale spróbuje zeby to on troche się wysilił a jak nie wyjde to napisze na kafe topik że świat jest podly a ja glupia dzięki za wszystko fajna jesteś i mąde pises trzymaj za mnie kciuki

Gość bababetix
dziekuje za komplementy :-) :-) no a twoj maz? jak jest teraz miedzy wami? spedzacie czas ze soba? nic nie podejrzewa? kocha cie? uprawiacie sex wogole? czy zyjecie obok siebie jak obcy ludzie??

Gość bababetix
wiem ze sluchasz serca a jak czlowiek slucha serca to potem sa saaaaaame klopoty. najlepiej zyc tak zeby serce i rozum szly w parze a ty bedziesz wtedy szczesliwa. tylko trzeba nauczyc sie tak zyc. a powiedz mi....nie zal ci meza? przeciez ty go oklamujesz......

Gość a co na
bababetix ---> rozumiem Cie doskonale..... to jak piszesz....jakbym to ja pisała..... 🌼

Gość kakowanka
o sercu i rozumie wiem ale chce spróbować jak nie wyjdzie to będę płakać a co do męża jest tak sobie raczej żyjemy obok siebie bo nie bardzo mam gdzie iść mieszkać i nie mam na tyle motywacji żeby uciec dziś byl miły żartował jak kiedyś może jeszcze się dzis z nim zobacze wystarczy mi uśmiech jakieś miłe słowo żeby nie ryczeć cały weekend

Gość bababetix
a moze zajmniesz sie czyms co ma sens? przeciez to ze on sie do ciebie usmiechnie czy gdy spojrzy na ciebie to przeciez i tak ''sama dobrze wiesz''nie ma sensu. no jakby nie patrzec no nie ma sensu. no a tak zalozmy bedziecie razem i za 10 lat ty bedziesz jeszce mloda a on? on juz by moglby byc dziadkeim.....powiedzmy ze bylibyscie ze soba, pozniej by< wiadomo odszedl...... nikt wiecznie nie zyje> a ty zostalabys sama i bys sie zadreczala dlaczego skusilas sie na to wszystko, ze meza zostawilas , ze rodzinie sie przeciwstawilas... posluchalas poprostu tylko serca. i moge sie zalozyc ze wtedy chcialabyc cofnac czas. i ja wiem ze tak by wlasnie bylo!! ja na twoim miejscu robilabym wszystko by zapomniec, zeby nie patrzec nawet na niego, unikac wspolnych spraw bo im dalej w to bniesz to pozniej bedzie ci trudniej zapomniec, stlumic ten zal, smutek. wiesz dobrze ze to sie kiedys skonczy. a narazie ten pan jest mily dla ciebie. bo przeciez ma juz swoje lata i nie bedzie jakies glupie teksty rzucal jak jakis szesnastolatek.