Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakowanka

co ja zrobiłam

Polecane posty

Gość kakowanka
ale om ze mną rozmawiał mówił że chce że bardzo mu się podobam ale tyle byśmy zniszczyli że musimy się opamiętać mówił że nie może przestać myśleć o tym co się wydażyło że nigdy nie zdradził swojej dziewczyny że jestem ważna dla niego i żebym nie myślała że to było tylko dla zabawy

Gość Meteo_
Oj glupiotka malolata. I oczywiscie we wszystko uwierzylas. Gosc ma opanowane teksty...Lata doswiadczen. Nie wierze,ze wczesniej nie zdradzal.

Gość Meteo_
Mogl sie opamietac zanim sie bzykneliscie.Ty zreszta tak samo. Teraz bys nie jeczala na forum,ze tak Ci zle. Liczylas na milosc od pierwszego wlozenia?

Gość pesa
jesteś dla niego wazna ale jest ktoś ważniejszy-jego dziewczyna.Nie rób sobie nadziei,wybij go sobie z głowy.Nic z tego nie będzie a on Cię będzie zwodził bez końca bo chce cię mieć w zapasie na odskok raz na jakiś czas.

Gość kakowanka
pewnie macie racje ale on sklasa wypowiedzenie z pracy z tego powodu że nie może zapanować żeby nie zostawić kobiety a ja męża on nie chce mi psć małżeństwa mówi że jeszcze się dogadam z mężem a on jest dla mnie za stary widziałam wypowiedzenie u szefa

Gość kakowanka
ale moż mi będzie łatwiej się z tego wyplątać ze świadomością że mnie nie olał po tym jednym razie a na więcej sie i tak nie zgodze skoro już mówił że za dużo byśky zniszczyli to ok ale i tak działa na mnie jak magnez nawet jak mi mówicie zebym przejżała dopadło mnie jakieś chore zauroczenie i odebrało rozum

Gość Meteo_
A skad ta pewnosc,ze z tego powodu sklada wypowiedzenie z pracy? Myslisz,ze zrezygnuje z pracy przez Ciebie? Wydaje mi sie jednak,ze znalazl sobie cos lepszego. W dzisiejszych czasach rynek pracy jest cholernie trudny. Na wiecej sie nie zgodzisz?Pare linijek wyzej pisalas,ze sie zauroczylas itd. Nooo odebralo Ci rozum,oj odebralo!

Oko Saurona -BBE- Oko Saurona -BBE- do kakowanka ► Pewno obawia się , że poprzez Twoje zaangażowanie będzię miał problemy i nie tylko w miejscu pracy . Dlatego jest taki miły dla Ciebie . Jeżeli ma żonę , dlaczego pozwolił na to , abyś się zaangażowała ? . Choć reprezentuje męski gatunek to daleko mu do prawdziwego mężczyzny , który szanuje kobiety . Wodogłowiu stanowczo mówimy NIE !!! .

Oko Saurona -BBE- od : Oko Saurona do : kakowanka ► Pewnie obawia się , że poprzez Twoje zaangażowanie będzię miał problemy i nie tylko w miejscu pracy . Dlatego jest taki miły dla Ciebie . Jeżeli ma żonę , dlaczego pozwolił na to , abyś się zaangażowała ? . Choć reprezentuje męski gatunek to daleko mu do prawdziwego mężczyzny , który szanuje kobiety . Wodogłowiu stanowczo mówimy NIE !!! .

Gość kakowanka
napewno macie racje ale mnie to zauroczenie rozum odebrało i nic nie moge poradzić znowu rozmawialiśmy i znowu był miły mówił jak mu ciezko itp

Gość Meteo_
Owija sobie Ciebie wokol palca,nic wiecej. Sama siebie krzywdzisz w tej chwili.

Gość kakowanka
może tak ale co ja zrobie jak nie moge tak łatwo zrezygnować nie chce nie umie to jest jakieś chore

Gość Meteo_
Przestan myslec pochwa :D

Gość kakowanka
ale ja wiem że ma racje dlatego słucham tego co mówi a jestem na dystans nie odpowiadam na jego pytania dlaczego nie mogliśmy się spodkać wczesniej i czy potrafiłabym wszystko dla niego zostawić ja sama wiem tylko tyle że bardzo mnie sobą zauroczył cghoć nie wiem czemu właśnie on facet po rozwodzie 20 lat starszy szok co???????????

Gość zbuntowana...
Proponuje zamiast rozkładać nogi przed innymi facetami żebyś rozłożyła słownik ortogrficzny przed sobą i sie podkształciła :P

Gość Ja Cię bardzo przepraszam
Wczoraj sie dałam nabrać, ale dzis juz myslę, że to prowokacja :P Ale przyznaję, że niezła 8/10 :D

Gość Meteo_
Starszy,mlodszy nie jest to wazne. Istotne sa fakty. Ty mezatka! On zajety! Co tu jeszcze kombinowac? A jaka masz pewnosc,ze bedziesz z nim szczesliwa i ,ze z inna kiedys Cie nie zdradzi? Chcialabys byc teraz na miejscu jego partnerki,albo swojego meza? Mysle,ze jak sie dowiedza to nie beda zbyt szczesliwi.

Gość zdeczka w prawo
hyh to fakt, sciema i nic wiecej

Gość zbuntowana...
kakowanka ale z ciebie desperatka Facet cie zaliczył bo sie sama mu podłożyłaś i teraz mam cie dość a ty latasz za nim jak z cieczką.... Deliktanie daje ci do zrozumienia że ma cię w duupie ale ty nie chwytasz aluzji Łatwy głupol z ciebie

Gość Meteo_
Niekoniecznie musi to byc prowokacja :-) Za moim mezczyzna tez lata jedna laska w firmie i to tak za nim lata,ze koledzy w firmie juz sie z niej smieja :D

Meteo_ -- od 8 przeprowadziła z nim 2 powazne rozmowy? :D

Gość Meteo_
Jak ja tak swedzi... To kazda rozmowa moze byc powazna ... Nawet glupie "czesc" moze byc powazna rozmowa :-))

Gość kakowanka
to nie tak ja za nim nie latam to on nonstop do mnie przychodzi nie ja do niehgo nie latam za nim sam przychodzi i mówi że chciałby być ze mną zgadzam się że mów tak bo chce dać mi do zrozumienia że to było na jeden raz ale po co za m lata??? i to nie jest PROWOKACJA a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a że męża zdradziłam to wiem i źle sę z tym czuje ale ja bardzo się tamtym facetem zauroczyłam

Zakładając że nie jest to prowokacja, to autorka chyba musi byc nastolatką, bo nie wyobrażam sobie w innym wypadku takiego braku dojrzałości emocjonalnej :D Przychodzi, przychodzi, bo chce mieć pewność, że się nie wyda :P