Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzysztofff85

Jestem dumny ze swojej żony !!

Polecane posty

Gość Krzysztofff85

Tak ! Jestem bardzo dumny ze swojej żony Karoliny :) Wiele razem przeszliśmy, pobraliśmy się jak mieliśmy po 20 lat. Była wpadka. Mimo tego moja zona bardzo cieszyła się na to dziecko. Z taka radością kupowała ciuszki, nie mogła się doczekać. Była pełna ooptymizmu, ciągle powtarzała, że poradzimy sobie. Niestety straciliśmy dziecko :( Moja żona bardzo to przeżyła. popadła w depresję, która leczyła przeszło 2 lata. Zawaliła studia. Ale powoli poradziliśmy sobie z tym. Dziś moja zona kończy studia. Wygląda kwitnąco, doskonale sobie radzi z prowadzeniem domu. Jest znów uśmiechnięta jak kiedyś :) 6 dni temu miała 23 urodziny. Kupiłem jej pieska rasy yorkshire terrier. Cieszyła się bardzo, znow mogłem widziec radośc w jej oczach. Jest śliczna i mądra. Koledzy zazdroszczą mi tak, pięknej zadbanej zony. A 2 lata temu nie była w stanie wstać z łóżka, uczesać sie... życ. Jestem z Ciebie DUMNY KAROLINKO!

Gość to ładne.... ale też przykro
że w tym wieku jesteście małżeństwem. Mam tyle samo lat i nie wyobrażam sobie czegoś takiego:O

Gość no to ja Ci gratuluję
Ucałuj małżonkę :)) pozdrowionka

Gość jej to powiedz baranie
:o

Gość fajno ale co dalej
Macie tego pieska zamiast dziecka? Piesek wam wrocil radosc zycia? Nie wyobrazam sobie. A;e ciesze sie jak glupek do sera, razem z wami.

Gość Krzysztofff85
ej ej tylko nie baranie :o Mowie jej to co dzień:) Piesek był w ramach prezentu urodzinowego :) Ale fakt, wniósł nieco radości do naszego domu :) Na kolejne dziecko chyba za wcześnie jeszcze....

samotny europejczyku Ty to sie lepiej nie udzielaj w tak radosnych topikach;) szukaj sobie tej swojej kandydatki...Choć nie, pewnie chciałeś się dowiedzieć, jak mężczyzna powinien traktować kobietę...:)

Gość fajno ale co dalej
Troche mi was zal. Jezeli musisz udowadniac swoja radosc i szczescie na kafe :D to juz chyba wiem co to warte! Ale najlepszego! :D :D :D :D :D :D :D

Gość Krzysztofff85
nic nie musze udowadniac :) Szczęście mnie rozpiera, więc dlaczego na kafe o tym nie opowiedzieć? o mojej dzielnej żonie ?!

Gość Krzysztofff85
pełno tu topików ociekających żalem, złością, bólem... Ja jestem dumny ze swej zony i chce o tym opowiedzieć nawet tutaj :) Czy cos w tym złego widzisz ?

a czy ty jej jakos pomogles w wyjsicu z tej depresji czy tak po prostu jestes z niej dumny ze sama sobie poradzila?

Gość Krzysztofff85
Oczywiście, że jej pomogłem ! Byłem przy niej ! a gdy nie była w stanie nawet wstać z łóżka walczylem z depresją razem z nia ! Zajmowałem sie dodatkowo domem, pracą, studiami.... Ale jestem z niej dumny bo widziałem jak walczyła, jak cierpiała, a teraz znow powraca do życia ! Bardzo ją kocham !

Gość fajno ale co dalej
Szczesliwy Krzysiu a co ty robisz o tej godzinie na babskim forum? Jak jestes szczesliwy to powinies przy zonce byc! Ide spac. Tez bardzo szczesliwa bo mam meza kochajacego i chce z nim razem zasypiac. Nie na kafe :D Pa szczesliwy krzysiu!

Gość Krzysztofff85
no własnie a co Ty robisz o tej porze na kafe ? Taka szczęsliwa ? Jad sie tu strumieniami leje :o szczęscie innych razi bardzo, to polska własnie

w takim razie gratuluje :) chcialabym miec kogos na kogo moglabym w takich trudnych chwilach liczyc.. prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie ! pozdrawiam :)

Gość Krzysztofff85
Przy żonce jestem a spac jeszcze nie idziemy :) Ona od czasu do czasu zagląda co ja tu piszę :) I topik tez widziała i podczytuje :)

Gość Krzysztofff85
dzięki Turqoise 🌼

Gość ja krawcowa
fajnie, że jesteś szczęśliwy a piesek przyniesie wiele radości..brawo imiej w dupie tych debili bez ematii

Gość Krzysztofff85
krawcowa 🌼

Gość kjsguil
A ja Ci gratuluję (WAM). To szczęście mieć takiego kochającego męża

Gość całkowicie czarny kot
gratuluję :-) i dużo szczęścia życzę ps. życzcie mi zwrotnie, żebym poukładała swoje życiowe puzzle

Gość Krzysztofff85
dzięki :) Kotku życzymy by Ci się poukładało :)

Gość to milutko....
Brawo Krzysiek :) To wspaniale, że jesteś dumny ze swojej żony :) aż miło poczytać... mam nadzieję, że ona o tobie może powiedzieć to samo ... życzę wam obojgu powodzenia i zadowolenia z siebie :) pozdrawiam

Gość Daleko na wschodzie
uffff a już myślałam że nie ma nadziej na normalny zdrowy top a tu takie pozytywne zaskoczenie :) dziś usnę spokojnie pozdrawiam

Gość asdfds
a dziecko jest jakiegos fagasa z dyskoteki

Gość fgnfnvng
uppppppppppppppp