Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojkad

dieta czekoladowa

Polecane posty

Gość mojkad

a ja przechodzę na dietę czekoladową - super sprawa jak dla mnie. na śniadanie gorąca czekolada + banan, na obiad 2 kit katy - do wyboru w mlecznej albo białej czekoladzie, a na kolacje naleśniki z polewą czekoladową. kto jeszcze w to wchodzi?

Gość karolka182
ile czasu ma trwać taka bezmyślna dieta? masz zagwarantowany wzrost wagi i mnóstwo pryszczy.

Gość no fakt że bezmyślna
ale jesli bedzie jesć to co napisala to na pewno do tego nie przytyje a to z pryszczami to mit, że slodycze je powoduja! wzięlo sie to z tego, że przed okresem ma sie wzmozoną chęc na nie a ludzie winę za pojawiające sie wtedy pryszcze, co zwiazane jest z gospodarką hormonalną,zwalili własnie na slodycze a nie hormony.

Gość szamannnnnnnnnn
moze lekkim debilizmem jest przehcodzenie na diete czekoladowa, ale same batony jak najbardziej smaczne sa i jesc nalezy, a co do pryszczy rzeczywiscie, lepiej ogranicz jedzenie do jednego dziennie :D

coraz lepsze te diety. podobna moze sobie wymyslic kazdy i dorobic do tego ideologie. ja w takim razie przechodze na dietę jabolową ;)

Gość po prostu zwykły facet
to czemu facetom po czekoladzie robią się pryszcze? przecież oni nie mają okresu hm?

mnie po dietach alkohlowych boli glowa. fakt - skuteznie odwadniają ;) co do pryszczy to nie mam pojecia. mozliwe ze to wynika z zakwaszajacych wlasciwosci czekolady.

Gość mloda mamaaa
hahaha KIT KAT'owa dieta ???? super pomysl :D ja uwielbiam te batony, a teraz w ogole jakies lepsze maja byc z super opakowankiem i w ogole. :) nie przesadz tyylko prosze z nimi :)

Gość wchodze
!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ILE sie chudnie ??? :D

Gość magdalena z magdalenki
jak sie je KIT KATy to pewnie niewiele, chociaz z drugiej strony przyjenosci sie nie powinno odmawiac ;). diety sobie zostawcie na okres menopauzy

taa jasne dieta czekoladowa :) lepiej tego nie próbuj bo jedząc czekolade tylko możesz się nabawić niedoborów różnych składników min.. :) I do tego dupa ci się powiększy.. :)

haha 10 kg :) dobre dobre :) magia :) A po co zakładasz takie topiki? już jesteś tak zdesperowana patrząc w lustro że sama się z siebie śmiejesz? :) powodzenia..