Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja i on 2

Poznalam go...

Polecane posty

Gość ja i on 2

w necie, rozmawiamy, rozstal sie niedawno z dziewczyną. Niby tylko rozmawiamy, ale... no i on zgasil mnie dzisiaj slowami nie fantazjuj, po tym jak mu odpowiedzialam, ze moze on mi sie przyśni. Czy to znaczy, zebym na nic nie liczyla?

Gość Brzechwa
te baby są durne

Gość ja i on 2
W zasadzie to on sie do mnie przyjebal jak juz, bo nigdy pierwsza do niego nie pisze, on zawsze inicjuje rozmowy. No ale moze macie racje.

Gość ja i on 2
nic mu nie bede robic. To jak taki zdecydowany na nie, to po co sie pyta kim on dla mnie jest i zazdrosny o moich kolegow? faceta nie zrozumiesz. Zrywam z nim wszelkie kontakty. dzieki.

Gość rthz
Facet lubi sie bawić. W tym przypadku chce wiedzieć, czy ma cię w garści. Jeśli wiesz gdzie on mieszka, to koniecznie nasraj mu na wycieraczkę.

Jest załamany po rozstaniu z dziewczyną(nie wiadomo jaki powód był)i sadzi,ze nie moze się zadnej przyśnić,nawet Tobie.

Gość czy on
czy on ma na imię Marcin?

Gość rthz
marketa, mylisz się. Ludzie nie są delikatnymi stworzonkami, facet ma swój rozum. Wszystko co się w życiu liczy to chłodna kalkulacja i to właśnie robi ten koleś starając sie ja podejść. Ale takie naiwne, współczujące piczki jak ty zawsze dają się na to nabrać. Żałosne.

Mówiąc 'nie fantazjuj' daje Ci delikatnie do zrozumienia żebyś nie fantazjowała. I tyle.

Gość ja i on 2
Witajcie ponownie. Nie ma na imie Marcin, odpowiadam, bo ktoś pytał. Na poczatku to bylo dla mni logiczne, ze jak niedawno poczul sie zraniony, bo dziewczyna go zdradzila, to ze nie bedzie myslal o zadnej innej, ale z drugiej strony ja mu sie w zaden sposob nie narzucam i on mi w sumie tez. nie chce sie ze mna umowic zeby sobie, ze tak powiem ulzyc. Rozmawiamy i on do tego dazy, ja na poczatku go bardzo zniechcecalam, a teraz nie zachecam sama. Fajnie by bylo, gdybyśmy kiedy juz sie pogodzi z tym ze swoim niepowodzeniem zwrocil moze uwage na mnie, ale jesli pisze tak wprost - nie fantazjuj, to tak jakby mi dawal wlasnie do zrozumienia, zebym nie robila sobie nadzieji. Wiec co ja mam byc tylko na jego pocieszenie?