Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznajoma32100

prosze pomóżcie mi!

Polecane posty

Gość nieznajoma32100

Nie wiem co mam robić miesiąc temu kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia, On twierdzi że nie skończył we mnie ale ja się strasznie boje zrobiłam test ciążowy dwa razy jeden 7 dni po stosunku(po tym bez zabezpieczenia) wyszedł negatywnie. Teraz powinnam dostać miesiączke 5 czerwca, nie dostałam jej, wczoraj zrobiłam test wyszedł negatywnie. Nie mam żadnych objawów ciąży... Jednak bardzo się boje... Ta miesiączka którą powinnam teraz dostać jest to pierwsza tzn własnie w maju kochałam się z chłopakiem pierwszy raz czy właśnie to że jest to pierwsza moja miesiączka po tym wszystkim może spowodowac jej opóźnienie? prosze o odp z góry dziękuje :)

Gość nieznajoma32100
w tym miesiącu dużo razy współżyliśmy czy to może być powodem spożnienia miesiączki? nie mam żadnych objawow ciązy robiłam test dwa razy wyszedł negatywnie, ale podobno są takie przypadki że test może wyjść negatywnie a okaże się że za 9 miesięcy urodze dziecko

to po co współżyjesz bez zabezpieczenia skoro się boisz ciąży. Trochę odpowiedzialności dziewczyno.

Gość nieznajoma32100
ale współżyłam z Nim miesiąc temu bez zabezpieczenia potem już zawsze z gumką

Gość nieznajoma32100
to był tylko raz bez gumki

ale każde brak zabezpieczenia może doprowadzić do ciąży nawet jeśli był to jednorazowy wybryk .kiedy to dokładnie było i jakie masz cykle i kiedy miałaś ostatnią @

heh ...czasem wystarcyz się otrzeć o pochwe partnerki i ona zachodzi ... Nieważne że nei skończył w Tobie ..skoro już od pierwszego wejścia wydziela się substancja, która zawiera w sobie pleminiki ... Szykuj sie na wyprawkę ... bo możesz być w ciąży ...

Gość sasanka 1987
uspokój się i idż zrobić badania krwi będziesz miała 100% pewności