Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekolada08

mam problem

Polecane posty

Gość vsfvsd
ISTNIEJE TAKA TEORIA ŻE: OSOBY KTÓRE SAME CHCĄ WYKORZYSTAĆ INNYCH PRZYCIĄGAJĄ TAKICH (i wiążą się z nimi) KTÓRZY CHCĄ JE WYKORZYSTAĆ, na zasadzie "podobne przyciąga podobne" tak mi się to przypomniało po przeczytaniu pierwszego postu

Gość iZzzzzzzzzzzka
Pamietam ze jak mijała mi depresja moment kiedy wyszłam z domu i poczułam zapach trawy,to był pocżate końca depresji.Wcześniej wychodzac z domu nei dostrzegałam niczego,nic mi się nie podobało.Aż nagle pewnego dnia wyszłam z domu,poczułam trawę i zrobiło mi się tak poprostu milo.

Gość bukaa
Odnosze wrażenie, ze twój facet potrzebuje cię tylko do seksu. Nawet nigdzie nie wychodzicie, bo on pewnie woli spędzić ten czas w łóżku. Czy jest między wami prawdziwe uczucie? mam wrażenie, że nie. Dziewczyno, olej go. Jeżeli masz depresję, to potrzebujesz faceta, który da ci wsparcie, któremu będziesz mogła zaufać i na którego będziesz mogła liczyć.

kochana czekolado- przemysl co piszą Ci doswiadzczone kobiety. z tym facetem nic nie zbudujesz, a tylko pogorszysz swoją chorobę. Zostaw go! jemu nie zalezy na Tobie a jedynie na seksie, zreszta wiem ze sama to widzisz. wiec nie zwlekaj!

Z płaceniem możliwe są różne opcje. Jeśli oboje mają podobny status materialny najlepiej jak każdy płaci za siebie. Ale w opisanej przez autorkę sytuacji kochający lub przynajmniej poważnie zainteresowany facet jeśli nie traktuje dziewczyny tylko jako lalkę do dmuchania powiniem się poczuwać do płacenia z drobne wypady typu kino, pub itp. Obawiam się, że ten związek oparty jet TYLKO na seksie co nie wróży nic dobrego.

Gość czekolada08
Ktoś napisał że nie wie ile ja zarabiam. nie zarabiam. jestem na utrzymaniu rodziców. A on nie płaci za nic. Ma mnóstwo seksu i mnóstwo jedzenia za niecałe 4zł. tygodniowo na bilety :o Płacenie nie jest aż takim problemem- okej. I tak niugdzie nie wychodzimy. Większym jest to, że nie mam w nim oparcia. jak chcę żeby przyjechał to albo mama ma urodziny, albo ma imieniny, albo on ma zepsute auto (od stycvznia ma zepsute a jest mechanikiem ), albo ma kurs, albo nie ma ochoty i to ja mam przyjechać. Kiedyś mu powiedziałam że mam doła i żeby wpadł a on- sama możesz to zrobić, stanąć przed drzwiami, zadzwonić i powiedzieć żebym cię przytulił. Tyle że jak mam doła w depresji to leżę i patrzę się martwymi oczami w sufit, już nie mówiąc żebym do łazienki poszła, a on mówi zebym ja przyjechała..

Gość czekolada08
Dodam że jest jedynakiem, ma 27 lat i nadal mieskza z rodzicami:o

Gość karolina z koziej wulki
tak czytam i czytam i nasuwa mi sie tylko jedno-co Ty robisz z takim patalachem?Ja takiego to bym w d.kopnela juz daaaawno az by sie potoczyl :classic_cool:

Gość czekolada08
jka jakoś inaczej postrzegam świat..mam zaniżone poczucie własnej wartości i kurczwowo się trzymam tego faceta.. :(

Gość iZzzzzzzzzzzka
do Czekolada:) Minie Ci to jak dobrze dobierzesz leki:) Gwarantuję:)

Gość iZzzzzzzzzzzka
Wylecz sie,zacisnij teraz zęby i wierz ze bedzie dobrze.Bo bedzie,sama jestem tego przykładem wiec nie jest to czcze gadanie:)

Gość iZzzzzzzzzzzka
To choroba powoduje złe postrzeganie,pamiętaj o tym.To minie:)

Gość czekolada08
Jestem na skraju wyczerpania. A on mi nie ułatwia:( Mam przez niego same problemy i doły, chcę wsparcia i opieki a on to taka Zosia Samosia :o