Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatarara

co na chrzciny

Polecane posty

Gość nie no troche przesada
wisiorek smoczek srebrny z wygrawerowana data narodzin co za niepraktyczny prezent :o

kto ma nosic ten wisiorek - dziecko :o czy moze mama? :o :D

ktosiu z tymczasowym pseudonimem, to są chrzciny, wiec oprocz prezentów kupuje sie równiez pamiatki... wiec jezeli masz zamiar kogos krytykowac to najpierw sie zastanow. Kupuje sie równiez wszelkiego rodzaju albumy, kartki itp... i co? dziecko to czyta??

Gość a ja popieram
a ja popieram pomaranczowa kolezanke, owszem przeczyta, jak bedzie starszy czy dorosly i bedzie to przewspanialy prezent nie to co ten wisiorek, paranoja

dokladnie! po co srebrny wisiorek, ktory ani dziecko ani dorosly nie zalozy i tyle ze bedzie lezec gdzies, a pamiatki sie czyta, oglada nawet po latach, przeciez tam mozna napisac piekne slowa dla dziecka, czy to nie jest lepsze niz wisiorek???

Kiedy my wyprawialiśmy chrzciny czy też byliśmy u kogoś to oprócz prezentu była jeszcze książeczka -taka pamiątka chrztu świętego lub obrazek aniołka stróża. Mi osobiście nie podobają mi się pojemniki na pierwszy ząb,łyżeczkę,smoczek itd czy też łańcuszek na rączkę,szyje,kolczyki.Ale o gustach się nie dyskutuje :D

Gość tatarara
wisiorek też odpada, zadne takie cuda udało nam się wypracować kompromis zabawka i kasa

Gość skoro doszliście do kompromisu
to w jakiej kwocie sie zmieścicie?

Gość tatarara
mam nadzieje że nie odbiorą tego że chcemy się pokazać, zresztą nie znamy się od dziś więc nie powinno być z tym problemów

Gość Jak dla mnie to pozeeeeeerrr
sorry ale 300 + prezent to przegięcie.Jak Twój chłop taki dobry dla nich to niech jeszcze imprezę całą sfinansuje, a potem niech jeszcze zbiera jedzenie dla PKC

Gość tatarara
będzie 200zł + prezent, chce tak to tak będzie, po co mi awantury w domu o to, tylko teraz który prezent z tych co pokazałam jest lepszy

Ja osobiście bym wybrała http://www.allegro.pl/item377568087_little_tikes_1621_muzyczny_ogrodek_zabaw_5w1_.html Mam wprawdzie nie taką samą zabawkę lecz podobną ale z tej samej firmy i mój synek jest w siódmym niebie.Dostał ją jak miał prawie roczek a służy do dziś. Pieska coś nie toleruje,leży sobie od kilku miesięcy na półce.

Gość a może Twojego faceta coś
łączy z tą kobietą skoro jest taki dobryyyyyyyyyyyyyy

Gość tatarara
mi ten stolik też się bardziej podoba i chyba go wybierzemy

Gość marzenicha
ja tez szukam prezentu na chrzciny i mysle o takiej macie edukacyjnej, mam nadzieje ze to dobry pomysł ?? http://allegro.pl item377270038_mata_edukacyjna_fisher_price_od_ss_polecam_.html

ja miałam taką całkiem skromną i prościutką ale mój Synuś ją załatwił po 3 miesiącach... ale ta "na oko" wygląda całkiem całkiem.. jśli chodzi o firme to Fisher Price raczej robi zabawki "nie do zajechania", raczej...

Gość marzenicha
nie znam sie na zabawkach dlatego stawiam na fisher price, nie chce kupywac czegos firmy "krzak" co moze zaszkodzic dziecku

u moich dzieci i dzieci znajomych mata się nie sprawdziła... za to muzyczny ogródek super sprawa!

U nas i u znajomych maty wcale się nie sprawdziły.Zbiera tylko kurz na półce w szafie 😠

Gość marzenicha
chyba jednak kupie ten muzyczny ogrodek zamiast tej maty eduk. a wlasciwie juz sama nie wiem co mam wybrac dla 4-miesiecznego chlopczyka..