Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qm

Moja dziewczyna nie ma orgazmu!

Polecane posty

Gość qm

Od jakiegoś czasu (3 miesięcy) uprawiam sex z moją dziewczyną ale ona nigdy nie doznała jeszcze orgazmu. Dodam ze nie może doznac go nawet gdy sam stymuluje jej łechtaczke. Lecz gdy sama to robi to wszystko jest w normie. Może podam szczegóły :P z tego co mi mówiła dochodzi do pewnego momentu (wydaje jej się ze to prawie przed przed) i dalej nie może. Odczuwa uczucie jakby miala zaraz sikać i jak już skoncze ma dziwne dreszcze po twarzy i rękach ale mowi ze orgazmu nie było :( Nie wiem w czym problem :( A jeżeli chce to dłużej przeciągnąć i spróbować bo może akurat cos będzie to mowi ze już nie może bo odczuwa taką przyjemność ze wiecej nie wytrzyma. Pomocy!

Mniejsza o orgazm. Jeżeli jest usatysfakcjonowa to wszystko w porządku.

Gość skoro więcej juz nie chce
to znaczy, że miała orgazm :D ściemnia coś, jeżeli mówi Ci, że nie miała :P

Gość porada
Nie, dlaczego, wazne ze ma w ogole....nie przejmuj sie tym, tylko ciesz, ze dochodzi bo niektóre nie dochodza nawet jak same sie onanizuja, a jesli mam cos doradzac, to proponuje zebyscie dobie jakis sprosny film właczyli i sadze ze powinno pomoc, bedzie ja ta jeszcze bardziej pobudzało,

Musi jej zapakowac narząd na sucho. Jak jęknie to będzie orgazm. Ze swoją mialem to samo. Pchałem ją i pchałem a ona nic. A pewnego dnia znianacka zapakowałem ja w tyłek na sucho. Jęczała jesccze chyba z godzinę , taki miała orgazm.