Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pusta lala.

czy jestem pusta?

Polecane posty

Gość pusta lala.

czy jestem pusta i materialistyczna jesli srednio mi gra ze 28letni facet pracuje w sklepie i mieszka z rodzicami?

Gość karolina z koziej wulki
a dlaczego srednio Ci gra-bo boisz sie ze zarabia 1000zl?

Gość pusta lala.
bo nie ma aspiracji i nie moze sobie poradzic w zyciu. i tak, uwazam, ze trudno zyc z facetem zarabiajacym 1 tys zl- urzadzic sie z nim, zalozyc rodzine, jak przyjdzie co do czego zrezygnowac z pracy i opiekowac sie dziecmi. darowac sobie go?

łee tam nie jestes pusta,to przeciez normalne,ze lepiej jak facet zarabia wiecej wtedy mozna sie czuc bezpieczniej;)zalozmy bedziesz kiedys w ciazy i nie bedziesz mogla pracowac to za tysiaczka nie dacie rady sami

Gość kakowanka
nie jesteś pusta on jest cięki

Nie jesteś pusta...chyba (bo to zbyta mało, aby Cie ocenić)...nie jesteś poprostu prawdziwie zakochana;)

Gość pusta lala.
niby tak, ale na randakch gadamy o poezji i teatrze, a teraz ja go oleje, bo nie robi kariery. troche slabe :)

to normalne że kobieta szuka mężczyzny który jej zapeni byt marialny, musi czuć sie bezpiecznie i mieć w nim oparcie a co można powiedzieć o męzczyżnie ktory w wieku 28lat mieszka u mamusi a pracuje za grosze, nie chcem oczywiscie nikogo obrazić ale to nie świadczy o nim za dobrze, ja bym napewno dała sobie z nim spokój , chyba że jeszcze studiuje i ma jakieś plany na przyśzłosć a nie tylko prace w sklepie za grosze:D

hehe,ja tam bym olala bo intelektualisci mnie jakos nie kreca,wole gadac o zyciu niz o poezji na ktorej kompletnie sie nie znam.

Gość zmanierowana krytykantka
no wiesz, trudno zeby imponowal facet, ktory pracuje w sklepie. chyba, ze kobiecie, ktora pracuje w solarium

wlasciwie nie zapytalam - pracujesz w solarium?

gdyby facet działał na Ciebie tak, żę majtki by Ci same spadały, to nie myslalabys o jego 1000zł... Tak na marginesie, to radziłbym upatrywac swego bezpieczenstwa materialnego we wlasnej pracy a nie w facecie, bo lepiej na tym wyjdziesz... Co nie oznacza, ze jestes pusta, ale nieco wygodnicka

Gość h64567j
powiem krótko: jesteś pusta, ale to Cie pewnie nie zaskoczy :)

Gość pusta lala.
nie jestesmy jeszcze para, spotkalismy sie pare razy. facet mi sie podoba. ale ta nieporadnosc tez pokazuje sie w innych sytuacjach. jest niesmialy, to ze sie z nim spotykam jest dla niego nie wiadomo czym. az mi glupio, bo czuje sie przy nim jak jakas boginii. nie wiem teraz co robic. potzebowalabym jeszcze troche czasu, zeby sie zastanowic, czy mi to pasuje. boje sie, ze on sie bardzo wkreci i tylko go niepotrzebinie zranie. staram sie podjac jakas decyzje przed czasem, by oszczedzic mu ewenualnych smutkow. i nie, nie jestem zakochana. nie zakochuje sie po 3 spotkaniach. ale podoba mi sie

a moze jest wlascicielem takiego sklepu i zarabia duzo duzo wiecej niz 1 tysiac? A to juz roznica

to dobrze że rozmawiacie o sprawach duchowych , ale co bedzie jak zamieszkacie razem i trzeba bedzie zapłacic rachunaki :D

eeeee,no to facet fajny musi byc !

a moze jest wlascicielem takiego sklepu i zarabia duzo duzo wiecej niz 1 tysiac? A to juz roznica ojej! wlasciciel sklepu!

Gość pusta lala.
nie pracuje w solarium. studiuje dziennie, ale pracuje juz na pol etatu w zawodzie. chce sie rozwijac, doksztalcac. troche mnie wkurza takie podejscie jak jego. on jest po studiach. wielki intelekt, ogromna wrazliwosc, zero pragmatyzmu.

a jaki to sklep tak w ogole? Bo moze to jakis salon z high-end'owym sprzetem audiofilskim, gdzie od sprzedawcy wymaga sie ogromnej wiedzy i placi mu bardzo dobrą kase? :P Ps zmanierowana - masz coś do lasek z solarium? :P Śmieszne są czasem :P

no tak,zmanierowana nawet by nie spojrzala na pana w sklepie,pewnie tylko biznesmeni z zarobkami tak grubo powyzej 15 tysiakow maja u niej szanse:classic_cool:

Ps zmanierowana - masz coś do lasek z solarium? Śmieszne są czasem wiesz komiczne. ja nigdy nie bylam w solarium. ale wyobrazam sobie, ze jest to rodzaj uslugi, przy oferowaniu ktorej nie mozna wypadac blado ...

"nie pracuje w solarium. studiuje dziennie, ale pracuje juz na pol etatu w zawodzie. chce sie rozwijac, doksztalcac." ale moze studiujesz kosmetologie i jednak troche sobie w tym solarium dorabiasz? :P sprawdź dokladnie co tam masz w pracy... jesli stoją takie kabiny przypominające nieco sarkofagi z lampami w środku, to... to jednak to solarium :P

sam nie wiesz czego chcesz :P, a myślisz że ktoś na forum podejmie za ciebie decyzje albo przepowie ci przyszłośc, niestety czlowiek uczy się na błędach i to swoich, wiec musisz sobie i jemu dać troche czasu , a z drugiej strony myśle że jak na początku masz takie wątpliwości to lepiej sobie daj spokój, zaoszczedziśz czas jemu i sobie:D

Gość po 40
W takim razie ja tez jestem pusta bo spotkałam fajnego faceta - 12 lat młodszy, przystojny, super fura, dobra praca, wykrztałcony ale...... mieszka z babcią bo mieszkanie zostawił byłej zonie z dzieckiem, płaci alimenty i spłaca kredyt. I co tu zrobić??? Wszystko OK, ale ja patrzę na ile sytuacja materialna mi sie polepszy przy danym facecie, a tu nie wiem :O Nie uwazam żeby to było "pustością" raczej to mysl o przyszłości.

no tak,zmanierowana nawet by nie spojrzala na pana w sklepie,pewnie tylko biznesmeni z zarobkami tak grubo powyzej 15 tysiakow maja u niej szanse nie. biznesmeni maja u mnie 0 szanse. moj facet musi miec prestizowy zawod i prace :p

sprawdź dokladnie co tam masz w pracy... jesli stoją takie kabiny przypominające nieco sarkofagi z lampami w środku, to... to jednak to solarium :)