Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niuunia

czy mogę mieć nadzieje ???

Polecane posty

Gość niuunia

Moje Drogie !!! Zacznę od tego ,że dziś poszłam do nowej Gin .Weszłam a ona „ O co chodzi? „ Niom to jej zaczęłam opowiadać o tych plamieniach (że możliwe ,że są one od słońca - bo się ostatnio opalałam) . I powiedziałam jej ,że już prawie 2 latka się staramy o dziecko i chciałabym dostać jakieś skierowania na badania. A ona na to "po co mam się starać o dziecko jak mam dopiero 21 lat !Za młoda jestem - i lepiej będzie dla mnie jak się najpierw wybawię i wyszaleję!!! " Wkurzyłam się , ale nic jej nie odpowiedziałam . Więc ona "” rozbierz się i siadaj na fotel” zaczęła mnie badać i nagle „ooooooooo” widzę ,że masz bardzo miekką macicę (kilka razy sprawdzała ,bo aż nie mogla uwierzyć ... Ubierz się to Ci coś powiem ! Przestraszyłam się a ona chyba jesteś w bardzo wczesnej ciąży .A ja ale to niemożliwe dziś jest 15dc –powinnam mieć dopiero owulację ? a ona „ masz łykać Luteine 2 razy dziennie na podtrzymanie ciąży , usg Ci nie zrobię bo jest jeszcze za wcześniej ,zaczęłam dopytywać czy mogę zrobić – test a ona ,że nie warto bo jest za wcześnie ...Za 2 tygodnie mam do niej przyjść .I ,że mam się nie nastawiać na tą ciąże bo – nie wiadomo co z tego będzie! Założyła ,że jestem w tej ciąży i dlatego nie może mi dać żadnych skierowań na badania i cytologii też mi zrobić nie może!!!! Proszę napiszcie mi czy któraś z Was była kiedyś w takiej sytuacji ? Powiem Wam szczerze ,że już przyzwyczaiłam się do tej myśli ,że będę mamą , ale tak bardzo się boję bo nawet testu nie mogę zrobić - pozostało mi tylko czekać ... Bardzo proszę o Wasze kciuki , fluidki ciązowe i modlitwy !!!! Czy to możliwe ,że tak wcześniej Gin była w stanie wyczuć ciąże ? Tak bardzo boję się , że się rozczaruję!!! Dodam jeszcze ,że wczoraj oglądałam meczyk w takiej restauracji i jak mój misiek siedział obok z piwkiem to poczułam ten ochydny zapach i mnie troszku zemdliło ... Ja nigdy piwa nie piłam bo nie lubię , ale na jego zapach nigdy mdłości nie miałam i na środku na dole brzuszek mnie bolał ! Poza tym dziś już nie plamiłam ! Piersi mam normalne . Serdecznie pozdrawiam KLAUDIA

Gość niuunia
Gin powiedziała ,ze na bete jest jeszcze za wcześnie ...Bo to bardzo młodziutka ciąża

wątpie aby mogła ci powiedziec ze to ciąża. Skoro na bete za wczesnie to jakim cudem ona wie ze to akurat ciąża? Jesli są jakies zmiany w macicy itd to mogą byc spowodowane np zbliżającą sie owulacją itd ja bym zrobiła bete albo test i chyba zmieniłabym lekarza bo czas kiedy chce miec dziecko zależy odemnie a nie od niej i po takiej rozmowie raczej bym nie wróciła.

Gość niuunia
Dziekuje za odpowiedzi!!!