Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tulipankilubię

rzucić faceta pasożyta?

Polecane posty

Gość tulipankilubię

myślę, że mój facet to pasożyt: śpi u mnie, kiedy mu pasuje - nie wtedy co mi przestaliśmy wlaściwie uprawiać sex (pol roku związku) - on woli obejrzeć przegląd sportowy lub kiepskich na internecie, jest godzina 24 ... i spanie kiedy rano wstaję do pracy, a on ma na 9, 10 nie wstanie ze mną, żeby napić się kawy czy zamknąć drzwi, życzyć milego dnia czy jak kąpie się u mnie, zawsze pierwszy się pcha do lazienki, przychodzi do mnie ... i idzie wziąć prysznic. zamiast zrobić to u siebie. co gorsza - przychodzi i od razu idzie zrobić ... hm, no wiecie zje u mnie. zwrócilam mu uwagę, że idzie zrobić sobie kawę a mnie nawet nie zaproponuje. w moim wlasnym domu. moją herbatę. potrafi zjeść wszystko. cokolwiek postawię. ciastka, chipsy, salatkę. nie tylko jedną porcję nic mi nie przynosi. czekoladę, kwiatka, nic nie interesowaly go najpierw prezerwatywy, mialam ja (hm, stare zapasy z poprzedniego związku), zrobil wielkie oczy, kiedy się skończyly nic mi nie postawi nie dzwoni do mnie. tylko 2 esemesy typu milego dnia jesli gdzieś jedziemy, to moim autem, bo on musi brać od ojca. nie zatankuje mi tego auta ostatnio popsul mi się tlumik. mój ojciec mi naprawil. a co zrobil mój? zabral mnie na wycieczkę tym autem ... w góry. hm ... to raczej ja zabralam jego. nie szanuje mojej wlasności zaproszenie z jego strony oznacza pójście na pizzę ... bo jest glodny nie zabiera mnie do kina, tylko np. jedziemy coś pozwiedzać, pospacerować kiedy zamawiam w MC D. czy w jakimś barze, on idzie do toalety lub staje z tylu, więc placę za siebie potrafi wypić napój, który nie dopilam ja i nie zapytać potrafi pójść do sklepu i zrobić sobie zakupy, mi nie przyniesie nic kiedy zwrócilam mu wczoraj uwagę o większość tych rzeczy, powiedzial że to drobiazgi i niedopatrzenie ja powiedzialam że to brak szacunku (chcialam powiedzieć brak wychowania ale się wstydzilam) wkurzyl się nieźle ...

Gość kurde bele...
pasożyt jak się patrzy.Gratulację! ale żeby taki pasożyt mógł żyć musi na kimś żerować więc najlepszym wyjściem jest zniknięcie żywiciela.

Gość laki luk
"Ty" jesteś taka dobra dla niego a On ... szkoda gadać...taka dobra ... .

Gość tulipankilubię
a czy ja mówię że jestem taka dobra? ale sory - zjeść mu się chce, pokochać się - nie w milości nie ma miejsca na zadowalanie się byle czym

Gość AAAMMMNA
POSTAW SIĘ,RÓB TAK JAK ON...ALBO NP. WYSYŁAJ GO NA ZAKUPY(SAMEGO) I MÓW CO CI JEST POTRZEBNE,ALBO JESLI TY WYCHODZISZ TO ZLEC MU JAKĄŚ ROBOTĘ W DOMU ITP. NIE DAWAJ ZA WYGRANA BO ON TO WYKORZYSTUJE!!! JEŚLI GO KOCHASZ TO BĄDZ Z NIM,JESLI TO TYLKO PRZELOTNA ZNAJOMOŚC TO LEPIEJ TERAZ SIĘ ROZSTANCIE,NIŻ PÓŹNIEJ...

Gość AAAMMMNA
P.W NIE MOZESZ SIĘ MĘCZYĆ!!!

Gość tulipankilubię
wrażliwy jest, intelektualista ... ale malo w nim pragmatyzmu więc będziemy się klócić o niby pierdoly

Ja obstawiam, że to niedopatrzenia. Faceci tak mają! :D Musisz jasno mówić: zrób mi herbaty, zjedz ze mną śniadanie... Ale nie kochacie się chyba ze względu na brak (Twoich) gumek? Uważaj, bo może Cię zdradzać.

Gość tulipankilubię
oj męczę się ... ma tyle lat co ja. ja myślę za dwoje. a on? bo niby facet, tak? znam takich, co umieją się zachować. i żadna babka nie musiala ich wychowywać. no oprócz matki mojego jeszcze żadna nie wyprostowala. nie mial związków on mi wczoraj, że zna facetów, co są świniami to co ... że mnie nie tlucze to jest ok wg niego? nadal uważam, że okazuje mi malo szacunku powinien umieć się zachować. i nie żeby za każdym razem zwracać uwagę. ---------------------------------------------------------------------------- jak się czlowiek sam nie poszanuje, to go nikt nie poszanuje

Gość tulipankilubię
z tym sexem to jest problem ... widzimy się 2 razy w tygodniu. jesteśmy dopiero 0,5 roku razem a on nawet się do mnie nie dobiera ostatnio marudzilam, że jestem zazdrosna o jego znajome, bo o nich ciagle gada zachowuje się tak: np. Marta to fajna laska, nie chcialaby takiego jak ja to co ja mam sobie pomyśleć? że ja się skusilam na niego a Marta to wyższa pólka? nie przytuli, nie pocaluje ... sex jest dla mnie bardzo ważny. rozstalam się z facetem, którego kochalam. bo nie staral się już w lóżku. no trudno, jest to dla mnie ważne nie zdradza mnie, wiem o tym, do mnie też ma zaufanie. ale nie chodzi o sypianie z innymi - my nie sypiamy ze sobą!!! a mamy po 27 lat:/

moja Droga! zostaw go, totalny pasozyt i burak ( sorry za slowa), takie chamskie wrecz i egoistyczne zachowanie jest niedopuszczalne!!!!!!! ja bym takiego za drzwi w 1 tydzien wygnala. On mysli tylko o WLASNYM DUPSKU, a Ciebie traktuje jak osoboe 2 kategorii. Zero wychowania, strasznie niski poziom, nie ma dla niego usprawiedliwienia!!! out!!! taka moja rada! zobaczysz co byloby w malzenstwie....ale lepiej sie nie przekonuj!

Gość tulipankilubię
no wlaśnie, boję się przekonać ... mialam już kilku facetów. na dlugo dlugo myslalam, że to ten ale boję się ... o siebie chcę żyć we dwoje, nie za dwoje znam 20-latków bardziej życiowych, kulturalnych poszukam kogoś podobnie obytego jak ja on mi wczoraj, że ja uważam, że nie okazuje mi szacunku, a jego ojciec mu mówi, że jest za dobry dla ludzi czy dobry czlowiek przychodzi do kogoś i wyjada mu wszystko? przepraszam. on wyniósl zle wychowanie z domu staralam się ... jestem gotowa na to, że faceta trzeba czasem wyprostować ale Boże, nie w każdej kwestii bo mój to buc. a mi jest wstyd. że się nie szanuję

Gość tulipankilubię
on reaguje tak: dobrze, zrobimy jak chcesz, dobrze, sama zdecydujesz ... jak go rzucę, też powie ... trudno. jak chcesz mój facet to niefacet

Gość heh no najwieksze buractwo
to z tym, ze marta nie chcialaby takiego jak on, rzeczywoscie daje ci do zrozumienia ze jestes nizsza polka, ja bym go zostawila chyba jednak.

Gość tulipankilubię
no wlaśnie ... gada o innych, zamiast skupić się na nas gadam o nas, uważa to za drobiazgi najlepiej to on się czuje w swoim towarzystwie mialam go dziś spytać, co to dla niego oznacza, że mnie kocha

ciekawe jak wychować sobie takiego pasożyta,,pewnie dlugo nad nim pracowałaś aby stał sie taki , albo teraz popracuj aby go zniemić lub wyrzucić, jak zawsze w takich sytuacjach decyzja nalezy do ciebie :D:D:D

Gość tulipankilubię
mnie zabiera zwiedzać jakieś beznadziejne miejsca a opowiada, że jedna koleżanka byla w Chorwacji, a druga w Grecji to niech wyskakuje z kasy i jedziemy. chyba że ja mam wyskoczyć on zazdrości innym - zamiast brać się do roboty w wieku 27 lat nie zazdroszczę innym, staram się sama to osiągnąć staram się też pracować nad sobą dlatego denerwuje mnie jego brak szacunku, jego zlewanie wielu spraw kolejny w myśl zasady: jestem jaki jestem, nie podoba się to zerwij tylko że Marta czy ta po wakacjach w Chorwacji mają go pewnie za cieniasa ja go kocham ... ale powoli myślę tak samo. cienias a po co mi taki

oj uważaj moja droga... te jego słowa o tych koleżankach po pół raku bycia razem ??? on jest jakiś śmieszny... uciekaj od niego bo to jakiś podejrzany typek..

ooo mój były też tak gadał; jestem jaki jestem i nie zamierzam sie zmieniać... a po kilku miesiącach razem się dowiedziałam że ma kilka na boku.... totalny dupek! też go kochałam ale przepłakałam swoje i nie myśle juz o nim...

Droga autorko, No pasożyt pierwszej wody. Albo nieempatyczny albo niewychowany, albo jedno i drugie :( Jeżeli to się nie zmieni, to pakujesz się w związek z kimś, kto jest słaby, niezaradny i potrzebuje cię, żeby się na twoim garbie przejechać przez życie. A to, że po pół roku (sick!) pożądanie mu przygasło...porażka Nie chcę cię dołować, ale być z nim żeby tylko być z kimś? No chyba sama widzisz, że lepiej byłoby ci samej...

Gość tulipankilubię
wlaśnie ... sam glupią gadką przyczynia się to rozpadu on się podnieca chyba tylko początkowymi fazami związku potem już nie daje rady wywolal we mnie silne uczucie zazdrości. wcześniej tak nie mialam. a mialam kolesi, któryc chcialaby mieć niejedna mnie się wydaje, że przy jego niedojrzalości pasowalaby mu malolata - ona zajmowalaby się jeszcze sobą, czyli np. studiami, a on by się w tym czasie jeszcze poobijal ... a potem ew. następna a ja tymczasem myślę do przodu ... a on tylko wzrusza ramionami ostatnio powiedzial, że powie ojcu, żeby kupil mu auto moja opinia na ten temat jest taka, że jakby ojciec chcial, to by mu już dawno je kupil on oczekuje od zycia, że coś mu da ja też mam mu to zycie ulatwiać. więc czemu mnie za to nie szanuje chociaż

Gość tulipankilubię
wytknelam mu ze jest nieempatyczny ale za to bardzo asertywyny ludzie, ja wiem ze egoizm jest zdrowy ale on jest egoista na wskros ja tak nie umiem chyba cos w tym jest, ze chce przejsc przez zycie na moim garbie. o tej Marcie ze taka fajna mowie umow sie z nia, to bedzie twoja nastepna kobieta - a on na to: "a co mi po niej? pracuje w kwiaciarni" cisna mi sie teraz na usta straszne slowa, dobra powiem to: co za chuj!!! laska ma wniesc kase do zwiazku i rozsadek i co jeszcze?

kasę, rozsądek, ładną buzię, bo to przecież ważne, żeby kumple zazdrościli...:/ Może u niego w domu rodzinnym było tak, że matka była wielofunkcyjnym robotem i tego samego oczekuje od ciebie?

Gość tulipankilubię
on opowiada dwoim kumplom, jaka to ja nie jestem fajna, swoim kolezankom, ze jestem urocza bez sensu ... popisuje sie kiedy w 4 scianach zero taktu

Gość RZUCIC PASOZYTA

Gość RZUCIC PASOZYTA
a U NAS ODWROTNIE JA NI LUBIE SEKSU WYSTARCZY RAZ W MIESIACU ON TO LUBI MOZE MIEC 3 KOLA NA DRUGI DZIEN A ITAK ZNAJDZIE CZAS NA SEKS

Gość RZUCIC PASOZYTA
JESTESCIE PO STUDIACH????

Gość tulipankilubię
tym sexem sie nie doluje tak bardzo ... potrwa to jeszcze tydzien, dwa ... i zerwe sex jest dla mnie wazny wole wiec byc sama teraz niz ludzic sie ze przywykne do rzadkich zblizen

Gość tulipankilubię
po studiach. 27 lat a co to ma do rzeczy? mialam kolesia 13 lat starszego na brak sexu nie narzekalam nie bede z facetem, ktory nie wysila sie, zeby porzadnie wy ... swoja kobiete (przepraszam, glupio brzmi, ale czegos czlowiek oczekuje) -------------------------- nie pisz wielka litera

ja się zastanawiam już teraz tylko, czy ten twój to pasożyt z premedytacją, czy pasożyt z nierozgarnięcia. Jeżeli z premedytacją to na początku na pewno to inaczej wyglądało, znaczy dobry marketing sobie robił i dużo gadał o tym jaki jest dobry dla innych i ile ma do zaoferowania, a potem to po prostu huzia na twoje plecy! Typ nierozgarnięty to taka poczciwa pierdoła, co po prostu jej nie przyjdzie do głowy, że istnieje coś takiego jak reguła wzajemności. Uciążliwy ale wyuczalny typ. Jak obstawiasz?